2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende şu keyfe kedere mama verenlere tavım arkadaş !
Bebek emmiyor diye birşey yok
Bebeklerin emme içgüdüsü daha anne karnında oluşmaya başlıyor,doğduklarında sadece ceneleri çabuk yorulduğu için tam memeyi kavrayamıyorlar.
Burdada anneye sabırlı olup emzirmeye devam etmek, emzirdikçe sütünün gelmesi gerek
Seni çok tebrik ederim canım vazgeçmeyip bebeğini emzirdiğin için :KK200:
Tşkler cnm.inş herkes Emzirir kızımı 26 ay emzirdim.

Sorma kuzum öyle yaa geçen zaten hastane çıkışındaki takımın altına bakıyorum diyorum ki buna nasıl sığacak çocuk. Popo kısmı bile küçücük ya diyorum hadi çocuk sığdı, bez nasıl sığacak ahaha:KK53::KK53: Halbuki onu bile 3 aya kadar ya giyiyor ya giyemiyor :KK53:
Ben zaten hiç alışverişe başlamadım tokturumuz sayesinde:bicak:
Gördüğüm bebek kıyafetlerinede diyorum çocuk buna nasıl sığcak oyuncak bebek kıyafeti gibi kücücük diyorum :deli:
melekci melekci
Maşallah canım gayet güzel emzirmişsin hamilelikle beraber Kuran-ı kerimde belirtilen süre 30 ay sen fazla fazla bile emzirmişsin maşallah sana :nazar:

Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa:KK76:
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar :KK45::KK31::rolleyes::KK9::KK9:
Benimki sivri her gören erkek mi diyor ama cinsiyet kesinleşti ve kız :)

Bende hareketlerin i hissedeyim diye çikolata yiyorum yatıyorum soluma kas katı kesiliyor karnim taş gibi oluor arada sanki değip kaçıyor gibi ama net deil böyle giderse çikolata dan kilo alaçam.
Benim bebiş çikolataya tepki vermiyo canım belki seninkide öyledir
Benimkinin 13-14 haftadan beri tepki verdiği yiyecek başka :KK72:

Maşallah canım sana ve oğluşuna :nazar:

Aynen ya bende merak ediyorum
Canımda istiyo
İnternette bir sürü bilgi yazıyor kafam çorba oldu dahada :bicak:

Çok doğru canım öncesinde sıkılıyordum :)
Ama şimdi daha bir dikkatli dinliyorum :emir_bebek:

Canım daha girmedim ama mart grubundaki arkadaşlardan net bilgi alabilirsin
Gruptan sadece giren bir kaç arkadaş var diye hatırlıyorum
Sınırı kaçmış peki canım doktor bişey dedi mi
Sınır 5’miş canım. Ondan biraz tırstık.

İnan ol o hiç ama hiç belli olmuyor canım
40 haftayı geçende oluyor erken doğanda
Erken doğuma şartlama bence kendini :)
Erkek bebekler 9ay 10 günü bi rahat dolduruyorlar
Ayrıntılı ne zaman olucak canım
İnşallah hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin :KK200:

Canım arada bendede oluyordu
Kalsuyum eksikliği diye tahmin ettim
Gün içinde tükettiğim süt ve yoğurt miktarını arttıtdım
Şuanda olmuyor bilmiyorum kesin onunla mı alakalı ama
Insallah tam günlerini doldursunlar benim erken dogum riskim de var ondan acikcasi dusuncem doktorum rahmin kalp seklinde dedi erken dogum riski olusturabilirmis:( rahim duvarini olctu simdilik iyi dedi ama tabi suan yorum yapmak icin cok erken dedi.. ayrintili ultrason icin 20.hafta dedi bakalim insallah guzel sonuclarimiz olur:)

Insallah tam günlerini doldursunlar benim erken dogum riskim de var ondan acikcasi dusuncem doktorum rahmin kalp seklinde dedi erken dogum riski olusturabilirmis:KK43: rahim duvarini olctu simdilik iyi dedi ama tabi suan yorum yapmak icin cok erken dedi.. ayrintili ultrason icin 20.hafta dedi bakalim insallah guzel sonuclarimiz olur:)
Benim kuzenimde de var kalp seklinde rahim korkma sağlıklı bi sekilde doğum yapti gecen ay

Kizimda cok yedim:KK64:niye zararlimiymis ben herhangi bi sorunla karsilasmadim kimseden de olmsuz bisi duymadim bu konuda

yüksek miktarda A vitamini olduğu için pek önerilmiyor ama net bilgim yok maalesef. birkaç kez benim de canım çekti ama riske girmek istemedim net bilgi olmayınca.

Maşallah canım sana ve oğluşuna :nazar:

Aynen ya bende merak ediyorum
Canımda istiyo
İnternette bir sürü bilgi yazıyor kafam çorba oldu dahada :bicak:

Çok doğru canım öncesinde sıkılıyordum :)
Ama şimdi daha bir dikkatli dinliyorum :emir_bebek:

Canım daha girmedim ama mart grubundaki arkadaşlardan net bilgi alabilirsin
Gruptan sadece giren bir kaç arkadaş var diye hatırlıyorum
Sınırı kaçmış peki canım doktor bişey dedi mi

Doktoruma sordum güvenilir hijyenik yerden yiyebilirsin dedi artık birazcık yemiştim :KK23:

Back
X