- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 ayı geçti sandım..3 hafta olacak canım :)
Yat cnm boşver ama bu haftalarda oluyormus kasılmalar sen yinede dikkat et dinlen bol bol.Iyi geceler kızlar. Bugün bir kaç kasılmam oldu dinleniyorum. Sanırım benimde hamileliğim böyle geçecek doktoruma güveniyorum sorun yok dedi bolbol dinlen dedi sadece..![]()
Dinlen canım doktor öyle dediyse vardır bi bildiği. Çok geçmiş olsunIyi geceler kızlar. Bugün bir kaç kasılmam oldu dinleniyorum. Sanırım benimde hamileliğim böyle geçecek doktoruma güveniyorum sorun yok dedi bolbol dinlen dedi sadece..![]()
Yok canım daha olmadı 1 ay. Ama sorsan 1 aydan fazla gibi geliyor geçen süreBen 1 ayı geçti sandım..![]()
Dinlen canım doktor öyle dediyse vardır bi bildiği. Çok geçmiş olsun
Yok canım daha olmadı 1 ay. Ama sorsan 1 aydan fazla gibi geliyor geçen süre![]()
Sen çok hisseden kısımdasın demekki naz değildir oTeşekkür ederim canım.. Bu sefer alttan bakmadı bile. Bakmaya gerek yok bu kasılmalar olur dedi. Bazıları hissetmez bazıları çok hisseder dedi. Bende nazlı mıyım neherşeyi hissediyorum ya
Benimde persembe gunu randevum ,kalp atisini duyucam mutluyum ,tesellimiz o :)ayrintilida 3 araliktaSalı giderim muhtemelen o güne randevu almayı düşünüyorum :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah sende :)Benimde persembe gunu randevum ,kalp atisini duyucam mutluyum ,tesellimiz o :)ayrintilida 3 aralikta
Bebek hareket etsin diye mi bu ? :))Kizlar cikolata yerine portakal suyu ic diyolar burda .aklinizda olsun.
Sagol canim.evet bebek hareket etsin diye .Güzel haberlerle gelirsin inşallah sende :)
Bebek hareket etsin diye mi bu ? :))
Ben yiyorum bazen mayonez. O kadar kasmıyorum nadir de olsa yedim valla :)Kızlar ya dün geceden beri canım Rus salatası istiyor yesem bişey olurmu??yiyen oldumu aranızda?mayonez varya içinde o yüzden çekiniyorum biraz ama deli gibide istiyor canim![]()
Benim aldığım yanlış hatırlamıyorsam ortapedik diye hatırlıyorum ama bakıcının evine sünger almıştık.Canım zaten park yataklarda sünger yatak var.ortapedik yatak yok nesillerin içinde ortapedik yatak var oğluma normal beşiğine yatirdigimda uyumuyordu park yatakta çok rahat uyuyabiliyordu.
Sağolasın canım bugün giyim bari nerede zararlı bişey var cnm istiyor.durduramiyorum kendimi esimde kızıyor ilk bebekte dikkat ettin bunda niye boylesin diye dediğin gibi kasmamak lazım çok kastım ilk gebeligimde bunda tadını cikartiyim herşeyin inşallahBen yiyorum bazen mayonez. O kadar kasmıyorum nadir de olsa yedim valla :)
Ben yiyorum ama içine mayonez katma sende:) ben hiç katmam mayonez.Kızlar ya dün geceden beri canım Rus salatası istiyor yesem bişey olurmu??yiyen oldumu aranızda?mayonez varya içinde o yüzden çekiniyorum biraz ama deli gibide istiyor canim![]()
Benim aldigimin içinde sünger vardı cnm.seninki büyük park yataklardandir muhtemelen benim.kullandigim 2 yaşına kadar kullanılabilecek olan park yataklardan bide.mobilyali almıştım hiç kullanmadık sattım bende.Benim aldığım yanlış hatırlamıyorsam ortapedik diye hatırlıyorum ama bakıcının evine sünger almıştık.