2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bir konu okudum 37 haftalıkken bebeğini kaybetmiş bir üye.. böyle konuları okuyunca çok kötü oluyorum :( keşke okumasaydım diyorum.. zaten stresli ve endişeliyim böyle konular beni daha çok geriyor ya :(

Iyi geceler kızlar. Bugün bir kaç kasılmam oldu dinleniyorum. Sanırım benimde hamileliğim böyle geçecek doktoruma güveniyorum sorun yok dedi bolbol dinlen dedi sadece.. ❤️
Dinlen canım doktor öyle dediyse vardır bi bildiği. Çok geçmiş olsun ❤️
Ben 1 ayı geçti sandım..:KK200:
Yok canım daha olmadı 1 ay. Ama sorsan 1 aydan fazla gibi geliyor geçen süre :anne::KK200:

Dinlen canım doktor öyle dediyse vardır bi bildiği. Çok geçmiş olsun ❤️

Yok canım daha olmadı 1 ay. Ama sorsan 1 aydan fazla gibi geliyor geçen süre :anne::KK200:

Teşekkür ederim canım.. Bu sefer alttan bakmadı bile. Bakmaya gerek yok bu kasılmalar olur dedi. Bazıları hissetmez bazıları çok hisseder dedi. Bende nazlı mıyım ne :D herşeyi hissediyorum ya

Teşekkür ederim canım.. Bu sefer alttan bakmadı bile. Bakmaya gerek yok bu kasılmalar olur dedi. Bazıları hissetmez bazıları çok hisseder dedi. Bende nazlı mıyım ne :KK70: herşeyi hissediyorum ya
Sen çok hisseden kısımdasın demekki naz değildir o :KK53:

Bebek yine sol tarafıma toplandı bende sola dönük yatıyordum ben yattım diye mi sola düştü acaba off hep bi içimde korku oluyor yaa garip bi duygu. Bu Kasılma değildir dimi? :(

Canım zaten park yataklarda sünger yatak var.ortapedik yatak yok nesillerin içinde ortapedik yatak var oğluma normal beşiğine yatirdigimda uyumuyordu park yatakta çok rahat uyuyabiliyordu.
Benim aldığım yanlış hatırlamıyorsam ortapedik diye hatırlıyorum ama bakıcının evine sünger almıştık.

Ben yiyorum bazen mayonez. O kadar kasmıyorum nadir de olsa yedim valla :)
Sağolasın canım bugün giyim bari nerede zararlı bişey var cnm istiyor.durduramiyorum kendimi esimde kızıyor ilk bebekte dikkat ettin bunda niye boylesin diye dediğin gibi kasmamak lazım çok kastım ilk gebeligimde bunda tadını cikartiyim herşeyin inşallah

Benim aldığım yanlış hatırlamıyorsam ortapedik diye hatırlıyorum ama bakıcının evine sünger almıştık.
Benim aldigimin içinde sünger vardı cnm.seninki büyük park yataklardandir muhtemelen benim.kullandigim 2 yaşına kadar kullanılabilecek olan park yataklardan bide.mobilyali almıştım hiç kullanmadık sattım bende.

Back
X