2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam siz ultrasona ne kadar sıklıkla giriyorsunuz ben hep 4d ye girdim 10 gün önce 2d de gördüm biraz sanki hiç girmemişim gibi doktorumda amniyosentez sonucunu bekliyor ama ben meraktan başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum?
Ben 2 haftada bir gidiyorum hem 4d hem normal bakiyor

Kızlar selam siz ultrasona ne kadar sıklıkla giriyorsunuz ben hep 4d ye girdim 10 gün önce 2d de gördüm biraz sanki hiç girmemişim gibi doktorumda amniyosentez sonucunu bekliyor ama ben meraktan başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum?
En sık 2 hafta arayla girmişmdir genelde 3 haftada bir gidiyorum. Sen bilirsin merak ediyorsan git uzun süre baktırmazsın. Ben En son gittiğimde test sonuçları için 10 gün sonra tekrar gel dedi mesela.

Yok canım gaz değil gaz sancısı daha farklı bunda karnımın içi oyuluyor gibi acıyordu 1.5 saat sürdü nerdeyse
karnin büyüdüğü icin olabilir mi sanki jiletle içini kesiyolar gibi bi aci gibi ama agri gibimi bisey. Bende de oluyor ama doktorum beni dogumlarimin sezeryan olmasi dolayısıyla karın agrilarimin olacağını söylemişti

Yok canım gaz değil gaz sancısı daha farklı bunda karnımın içi oyuluyor gibi acıyordu 1.5 saat sürdü nerdeyse
Biraz önce banyoyu temizledim resmen tansiyonum dusmuscesine icim eridi hic gelemiyorum is yapmaya sürekli yatiyorum. Kasilmalarim zaten yoruyo beni hep tedirginim gece sagdan sola dönerken bile uyaniyorum sirt üstü yatarim da kasilma olur diye .

karnin büyüdüğü icin olabilir mi sanki jiletle içini kesiyolar gibi bi aci gibi ama agri gibimi bisey. Bende de oluyor ama doktorum beni dogumlarimin sezeryan olmasi dolayısıyla karın agrilarimin olacağını söylemişti
Bilmiyorum ki canım ya ama her zamankinden farklı olunca hissediliyor dünde biraz farklıydı sanki. Az daha sürseydi acile gidecektim ama azalmış olacak ki uyuyakalmışım.

Canım.bende sezeryanim evet karın ağrısı gece bende çekiyorum gazdan oluyor ama kalkıp dolanıyorum geçiyor sonra ama bı gece Allah'ım ağrıdan kıvrandim resmen doktora gittiğimde sordum evet sezeryanli olduğum için olabilirmis.bide rahmime çok ayakta durdugumda ağrı giriyordu onuda sordum varisin var rahimde dedi.gercektende geçen gördüm damarı.tam.agriyan yerim

Kızlar çok garip bir gece geçirdim değişik bir ağrım vardı çok rahatsız ediciydi uyuyamadım korkudan bebek hep elime geldi Zaten. Şimdi normale döndü doktora gitmeme 3 gün kaldı mutlaka sorucam inşallah Kasılma değildir gerçekten. Önceden pozisyon değiştirince o sertlik dağılıyordu dün ne yaptıysam olmadı ayak uzatıp bile yatamadım karnımı kesiyorlar gibi içten acı oldu.
Kuzum geçmiş olsun. Bebek büyüyor kemik gelişimi falan derken ondan olmuştur bence kötü bişey getirme aklına. Dinlen bol bol uzan iş falan yapma

Baktır cnm aman ihmal etme, çok da pahalı dışarda yaptırmaya kalksan dünya para doktor benim kan gen testlerinden sonra homosistein lupus, aga lar vs vs hepsine baktırdı. Dolar zamlanmadan önce 7/8 bin bunların fiyatı demişti. Hatta kanda bı değer varmış o değer yüksek olunca gebelikte düşük olurmuş ona bile bakmış. İşte bu testlerin hepsi temiz çıktı sadece damarlarda sorun çıkınca bu iki gen yapıyor damarlardaki sorunu dedi.
Perinatoloğa gidiyorsan rica et mutlaka baktırır cnm.
İstanbul'da acıbadem hastanesine gönderiliyor kanlarımız orda bakılıyor homosistein bakan cihaz devlette yokmuş gen sorunu olan hastaların devlet kanlarını gönderip ücretsiz baktırıyor.
Şimdi ben ekstra olarak haftada 3 gün B12 ve haftada 3 yüksek folik asit aliyorum (hamilelikten sonrada ömür boyu alıcam), damarlarım açılsın diye ve protein yedirmiyorlar. Aslinda bu diyete çoğu insan uymuyor B12 ve folik asit alınca homosistein düşüyor. Bı kısım doktor bu düşüşü kabul etmediği için ben diyetine sağdık kalıyorum çocuğa bişey olmasın diye.
Doktorlar bizi dikkate almıyor ki bişey diyosun internet doktoru diyor sana. Böyle canın sıkkın kalıyosun :/

Bu arada kızlar ben biberon setini avent alıcam.
Ama şöyle birşey var kardeşim sezeryanla doğdu ama 1 gün solunum sıkıntısı nedeniyle küvezde kaldı ve yine biz avent almıştık. Hastane aventi kabul etmedi makineye mi ne yerleşmiyor diye hemde kaybolabiliyormuş(devletti), cam alırsanızda kabul etmeyebilir, öğrenip ona göre ayrı almak gerekebiliyor. Biz yine market biberonu almıştık öyle istediler ama hastaneden çıkınca avent kullanmaya devam ettik. Tabi bunlar için erken ama aklınızda bulunsun. Aklıma gelmişken yazayım dedim:KK200:

Bebek yine sol tarafıma toplandı bende sola dönük yatıyordum ben yattım diye mi sola düştü acaba off hep bi içimde korku oluyor yaa garip bi duygu. Bu Kasılma değildir dimi? :KK43:

Bana oluyor canım ama ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum..

Kızlar ya dün geceden beri canım Rus salatası istiyor yesem bişey olurmu??yiyen oldumu aranızda?mayonez varya içinde o yüzden çekiniyorum biraz ama deli gibide istiyor canim:KK72:

Benimde dünden beri canım rus salatası istiyor eşim çalışıyor çalışmasa markette gidip alıcaktım :D

Günaydın arkadaşlar.ben kahvaltımı yapayim kahvemi içeyim bebiş iyice uyandım da doktora gidecem gene.herkese iyi pazarlar:KK54:
Günaydın canım haber ber mutlaka cinsiyetini ❤️

Kızlar çok garip bir gece geçirdim değişik bir ağrım vardı çok rahatsız ediciydi uyuyamadım korkudan bebek hep elime geldi Zaten. Şimdi normale döndü doktora gitmeme 3 gün kaldı mutlaka sorucam inşallah Kasılma değildir gerçekten. Önceden pozisyon değiştirince o sertlik dağılıyordu dün ne yaptıysam olmadı ayak uzatıp bile yatamadım karnımı kesiyorlar gibi içten acı oldu.

Canım ben 2 gündür tuaf bir ağrım var dün akşam öyle oldu yine kasılmayla karışık iğne gibi batmalar bıcak gibi anlatması çok zor ama ayağa kalktığımda bile ağrı hissediyorum.. çook zor uyudum. Şimdi ağrılarımı takip edecem. Ama yapacak birşey yok sanırım kan ateş gibi başka belirtiler yoksa normal. Sadece bolbol yat dinlen

Kızlar kıyafet alımında 0-3 ay uzun kollu 3-6/6-9 ay kısa kollu yani yazlık mı tercih etmeliyiz?
Ona göre uyumlu alalım. Beğendiğim şeyler oluyor ama karar verip alamıyorum.
Cnm uzun kollu almıştım ben Nisan Mayıs haziran serin geçiyor.3-6 kısa kollu alabilirsin takım alırsan canım ilk 3 ay için fazla alma derim altlı üstlü takım çok gidiyor onlardan 7_8 takımın olsun.ayakli tulum.alma derim çok çabuk büyüyor Eger alirsanda 2-3 geçirme derim.agiz mendili çok kullanılıyor.yelek çok lazım oluyor şu ince battaniyelerden en az 3 tane olmanı tavsiye ederim.

Bana oluyor canım ama ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum..

Canım ben 2 gündür tuaf bir ağrım var dün akşam öyle oldu yine kasılmayla karışık iğne gibi batmalar bıcak gibi anlatması çok zor ama ayağa kalktığımda bile ağrı hissediyorum.. çook zor uyudum. Şimdi ağrılarımı takip edecem. Ama yapacak birşey yok sanırım kan ateş gibi başka belirtiler yoksa normal. Sadece bolbol yat dinlen
Dinleniyorum canım bende bol bol, bende dün gece hiç rahat edemedim ayakta durdum, gezdim, yan yattım oturdum yok hep aynıydı. Bende 3e geliyordu uyuduğumda çok zorlandım ve korktum hatta. Tekrarlamaz inşallah

Civil’de sleepy bezler 20 lira kızlar stok yapmak isteyenlere duyurulur :KK53: 22. Yıl sebebiyle indirimler de varmış bu arada
Oo bakayım ben severim indirimleri, sağol balım:KK53:

Cnm uzun kollu almıştım ben Nisan Mayıs haziran serin geçiyor.3-6 kısa kollu alabilirsin takım alırsan canım ilk 3 ay için fazla alma derim altlı üstlü takım çok gidiyor onlardan 7_8 takımın olsun.ayakli tulum.alma derim çok çabuk büyüyor Eger alirsanda 2-3 geçirme derim.agiz mendili çok kullanılıyor.yelek çok lazım oluyor şu ince battaniyelerden en az 3 tane olmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım, çok almayı düşünmüyorum ama beğendiğim şeyler olunca da mevsime uyumsuz almayayım dye yinede sormak istedim. :KK200:

Dinleniyorum canım bende bol bol, bende dün gece hiç rahat edemedim ayakta durdum, gezdim, yan yattım oturdum yok hep aynıydı. Bende 3e geliyordu uyuduğumda çok zorlandım ve korktum hatta. Tekrarlamaz inşallah

Oo bakayım ben severim indirimleri, sağol balım:KK53:

Teşekkür ederim canım, çok almayı düşünmüyorum ama beğendiğim şeyler olunca da mevsime uyumsuz almayayım dye yinede sormak istedim. :KK200:
Rica ederim canım, ilk bezimizi sipariş etsem mi diyorum bende nasılsa doğunca bi bez kullanıcaz :KK53: yanına güzel bişeyler bulursam alırım belki :KK48:

Kızlar kıyafet alımında 0-3 ay uzun kollu 3-6/6-9 ay kısa kollu yani yazlık mı tercih etmeliyiz?
Ona göre uyumlu alalım. Beğendiğim şeyler oluyor ama karar verip alamıyorum.
Evet bizim bebeler bahar ayinda dogacak ilk 3 ay uzun kol olarak kullaniriz hatta 3 aydan sonra gece yatarken filan yine uzun kol kullaniriz diye düşünüyorum neticede yaz aylarida olsa küçük olacaklar. Ben henüz kıyafet işine girmedim %100 cinsiyet kesinlesmedigi icin. Nacizane cok da almayin doğum öncesi çünkü cok çabuk büyüyorlar her hediye gelen giydirilmiyo ama hediyede cok geliyor bazilari hic giyilmiyor.

Rica ederim canım, ilk bezimizi sipariş etsem mi diyorum bende nasılsa doğunca bi bez kullanıcaz :KK53: yanına güzel bişeyler bulursam alırım belki :KK48:
Neden olmasın, bende inceliyecem şimdi:KK53:

Evet bizim bebeler bahar ayinda dogacak ilk 3 ay uzun kol olarak kullaniriz hatta 3 aydan sonra gece yatarken filan yine uzun kol kullaniriz diye düşünüyorum neticede yaz aylarida olsa küçük olacaklar. Ben henüz kıyafet işine girmedim %100 cinsiyet kesinlesmedigi icin. Nacizane cok da almayin doğum öncesi çünkü cok çabuk büyüyorlar her hediye gelen giydirilmiyo ama hediyede cok geliyor bazilari hic giyilmiyor.
Zaten şimdiden bile benim yenidoğan kıyafet ihtiyacım yok canım. Genel oalrak beğendiğim birşey olursa mevsimine uygun olsun diye sordum.. :KK200:

Back
X