2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağolasın kuzum işte birtane daha çocuk olunca dinlenemiyorum fazla fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.annelik zor işte cennet boş yere ayaklarimizin altında değil.dogurmak ayrı zor büyütmek ayrı.valla babalarına versek birgün dayanamazlar heleki beni kocama mızmız canı çok kıymetlidir.bi biz naz yapamıyoruz kimseye valla.
Çocukla zor oluyordur canım ama iç güdüsel olarak elinden gelenin fazlasını yapıyorsundur buna eminimki
Erkeklere göre biz nazlıyız ama o nasıl oluyorsa onuda anlamış değilim bir türlü :işsiz:
Amin canım seninde kandilin mübarek olsun
Sağolasın canım cümlenin kandili mübarek, duası kabul olsun :dua:
çok güldüm ilahi. ama doğru diyorsun biz de o moddaydık ama 3.aydan sonra eski düzene giriyorsun.

canım benim önde toplandı ve alt taraf çok. kızıma hamileyken resmen yayılmıştım kocaman popo ve göbek. sanırım seninki de kız olabilir.

kesinlikle park yatak diyorum. kızım 3 yaşının doldurana kadar kullandım. müthiş rahatlık, aklım asla kalmadı.2 yaşından sonra fermuarını açık bırakıyordum kendi çıkıp yanımıza geliyordu ya da oyun oynardı yatağının içinde. zaten kademeli olarak aşağıya iniyor. ve en önemlisi taşınır olması biz her yere götürdük. ben park yatağın yatağını da almıştım ama battaniye de koyuyordum yine de altına. ben çok memnun kaldım. Allahın izniyle oğlum da da aynısını kullancam sapa sağlam duruyor 5 çocuk daha büyütür yani.

bence erkek canım senin ki.

radyolog bakacak 150 tl dediler.
Tercih meselesi tabiki canım
İlk 6 ay için sepet beşik daha sonrası için ahşap beşiklerden düşünüyorum
İnşallah memnun kalırım

Ben de sabah uyanıp biraz yatak keyfi yaptıktan sonra lavaboya giderim
Sonrasında tartilirim :)

Verdiğim 3 kiloyu geri almışım üstüne de bir kilo daha almışım, güncel kilom 56
Ama daha fazla almaktan korkuyorum
Sürekli yemek yiyorum, istahim hep açık

Bulantılar bitti, kontrolsüz şekilde yemek yeme başladı
Bende çok yemeye başladım ya dediğin gibi ne bulursam yiyorum. Yarın kontrolümüz var bakalım kaç kilo almışım :)

çok güldüm ilahi. ama doğru diyorsun biz de o moddaydık ama 3.aydan sonra eski düzene giriyorsun.

canım benim önde toplandı ve alt taraf çok. kızıma hamileyken resmen yayılmıştım kocaman popo ve göbek. sanırım seninki de kız olabilir.

kesinlikle park yatak diyorum. kızım 3 yaşının doldurana kadar kullandım. müthiş rahatlık, aklım asla kalmadı.2 yaşından sonra fermuarını açık bırakıyordum kendi çıkıp yanımıza geliyordu ya da oyun oynardı yatağının içinde. zaten kademeli olarak aşağıya iniyor. ve en önemlisi taşınır olması biz her yere götürdük. ben park yatağın yatağını da almıştım ama battaniye de koyuyordum yine de altına. ben çok memnun kaldım. Allahın izniyle oğlum da da aynısını kullancam sapa sağlam duruyor 5 çocuk daha büyütür yani.

bence erkek canım senin ki.

radyolog bakacak 150 tl dediler.
Teşekkür ederim cnm cevabın içine bu hafta gidecem bklm benim yavru netlestirecek mi

Bende çok yemeye başladım ya dediğin gibi ne bulursam yiyorum. Yarın kontrolümüz var bakalım kaç kilo almışım :)
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum bak bakalım kızcen napıyormuş büyümüş mü kilo alıp tosuncuk olmuş mu :KK200::KK36:

Canım anjiyo oldu ama ben rüya görüp çok etkilenmiştim şükür damaleında sorun yokmuş oldu bitti gitti :)

hatırladım canım doğru söylemiştin. sevindim çok şükür. darısı babama da olsun inşallah.

Durumla alakası yok ki canım hatta daha uygunlar Sleepy molfix canbebe goon minies bunlar içeriği temiz olan bezler. Onun için benim tercihim büyük ihtiml Sleepy yada molfix olacak ikisi arasında kaldım. Prima almayı tercih etmiyorum.

sleepyler pahalı geldi bize. tanesi 1 tl ye geliyor. prima 65 krş. molfixi kimden duyduysam pişik yapmış. ister istemez hiç kullanmayı düşünmedim. c. tesi bebek görmeye gittim. bebiş pişik olmuş. ne kullanıyorsun dedim. sleepy dedi. ama bebek alerjen bi cilde sahip egzama olmuş. sonrasında prima almışlar pişği azalmış. biraz da deneme yanılma. ve bebeğin hassasiyeti kullanılan ıslak havlular annenin yedikleri hepsi etkiliyor.

Allahın izniyle inşallah sağlıkla doğurup büyütelim.

Günaydın güzel anneler :KK8:
Kandilimiz mübarek olsun rabbim nerde kimin ne dileği isteği var ise hayırlısı ile nasip etsin inş:dua:
Amin canım sağolasın senin de mübarek olsun.

Çocukla zor oluyordur canım ama iç güdüsel olarak elinden gelenin fazlasını yapıyorsundur buna eminimki
Erkeklere göre biz nazlıyız ama o nasıl oluyorsa onuda anlamış değilim bir türlü :işsiz:

Sağolasın canım cümlenin kandili mübarek, duası kabul olsun :dua:

Tercih meselesi tabiki canım
İlk 6 ay için sepet beşik daha sonrası için ahşap beşiklerden düşünüyorum
İnşallah memnun kalırım

inşallah canım. benim evim küçük, 6 ay için ayrı beşik sonrası için ayrı beşik alacak durumum da yok. ama senin varsa çok güzel oluyor onlar. güzel günlerde kullansın bebeğin.

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum bak bakalım kızcen napıyormuş büyümüş mü kilo alıp tosuncuk olmuş mu :KK200::KK36:
İnşallah canım teşekkür ederiz :KK200: hareketlerini falan hissedemiyorum ya ondan biraz endişe var aslında inşallah iyidir kızım bi görseydim hayırlısıyla :110: özledim de miniğimi :anneadayı:

İnşallah canım teşekkür ederiz :KK200: hareketlerini falan hissedemiyorum ya ondan biraz endişe var aslında inşallah iyidir kızım bi görseydim hayırlısıyla :110: özledim de miniğimi :anneadayı:
Kız çocuklarda daha geç hissediliyormus.arkadasim 20 ci haftasında hissetmeye başladı oda pıt şeklinde.rahat ol bence

bebek bezi karşılaştırması

Canım primadaki losyonun içeriğinde petrolatum, parafium ve stearly alkol maddeleri varmış. A April wind bi instagram sayfası paylaştı orada tek tek inceleme yapmışlar. İçeriği en temiz sleepy görünüyor. Tabi ki tercih meselesi ve bebeğe bağlı tamamen. Belki hepsi pişik yapar prima iyi gelir cildiyle alakalı bebişlerin. Onu okumasaydım hiç düşünmeden prima alacaktık hatta eşim stok yapalım demişti. Şimdi bir paket sleepy almayı düşünüyorum o iyi gelirse devam ederiz yoksa yeni bez arayışına gireriz artık :)

Canım primadaki losyonun içeriğinde petrolatum, parafium ve stearly alkol maddeleri varmış. A April wind bi instagram sayfası paylaştı orada tek tek inceleme yapmışlar. İçeriği en temiz sleepy görünüyor. Tabi ki tercih meselesi ve bebeğe bağlı tamamen. Belki hepsi pişik yapar prima iyi gelir cildiyle alakalı bebişlerin. Onu okumasaydım hiç düşünmeden prima alacaktık hatta eşim stok yapalım demişti. Şimdi bir paket sleepy almayı düşünüyorum o iyi gelirse devam ederiz yoksa yeni bez arayışına gireriz artık :)

evet ben de videoyu izledim mesela anlatan kişi sleepy inin de kuruluğu çok iyi dedi. içindeki maddeleri evet ben de duydum ama ne yapacam bilmiyorum. sleepy i denemem lazım belki ben de 1 paket alır denerim. bu durumda stok yapmamak çok mantıklı geldi. eğer memnun kalırsam alır devam ederim.

bebek bezi karşılaştırması

Canım ben zaten primanın kötü bir bez olduğunu iddia etmiyorum ki kardeşimde de bilmeyerek kullandık biz primayı ve aşırı memnunduk. Bundan sonra Sadece içeriği temiz ürünler varken petrol karışımlı ve losyonlu bezi tercih etmeyeceğimi söylüyorum ve kimsenin tercihine karışma gibi bir niyetim yok. instagramda "mühendisinoğlu" adlı sayfada bütün bebek ürünlerinin içeriklerine göre inceliyor bir göz atmanı tavsiye ederim. Fiyatını geçtim primanın tanesi 20 kuruş olsada ben kullanmayı düşünmüyorum..
Bezler şimdiden alınacaksa indirim zamanında alınmasını düşünüyorum bu arada, market fiyatları genelde biraz daha tuzlu oluyor ve fiyat farklılıkları da oluyor.

Git gör gelinimi artık :KK53: Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:KK8:

Benim gibi bir erkenci daha :uykucu:

Küçük olması senin için çok büyük avantaj canım
Allah korusun beterinden
Kendini çok yormadan geçir o zaman canım günlerini:KK200:
Ben görmedimde kayınvalidem hep anlatırdı ordan biliyorum

Ayy hemde ne güzel olurdu bide onu camdan izlicen :)
Geçen gün 8buçukta uyudum :deli:

Hahaha Yarın görcez inşallah :emir_bebek: sağol kuzum inşallah güzel haberlerle gelirim :KK200: sen ne zaman gidiyorsun canım ?
Benn perşembe günü öğleden sonra gidiyorum canım yanlış hatırlmıyorsam :KK53: Aman sadece sonucumu alıcam zaten sonradan sonucumla özele gitcem o zaman görmüş olcam bebişimi net net :KK19:
Gıcık oldum kadına zaten, hatta testlerimi yaptırmak içinde o kadına değil diğer erkek doktora devam etcem devlettede. Başlarım onun tavrına :63:

Back
X