- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Çocukla zor oluyordur canım ama iç güdüsel olarak elinden gelenin fazlasını yapıyorsundur buna eminimkiSağolasın kuzum işte birtane daha çocuk olunca dinlenemiyorum fazla fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.annelik zor işte cennet boş yere ayaklarimizin altında değil.dogurmak ayrı zor büyütmek ayrı.valla babalarına versek birgün dayanamazlar heleki beni kocama mızmız canı çok kıymetlidir.bi biz naz yapamıyoruz kimseye valla.
Erkeklere göre biz nazlıyız ama o nasıl oluyorsa onuda anlamış değilim bir türlü

Sağolasın canım cümlenin kandili mübarek, duası kabul olsunAmin canım seninde kandilin mübarek olsun

Tercih meselesi tabiki canımçok güldüm ilahi. ama doğru diyorsun biz de o moddaydık ama 3.aydan sonra eski düzene giriyorsun.
canım benim önde toplandı ve alt taraf çok. kızıma hamileyken resmen yayılmıştım kocaman popo ve göbek. sanırım seninki de kız olabilir.
kesinlikle park yatak diyorum. kızım 3 yaşının doldurana kadar kullandım. müthiş rahatlık, aklım asla kalmadı.2 yaşından sonra fermuarını açık bırakıyordum kendi çıkıp yanımıza geliyordu ya da oyun oynardı yatağının içinde. zaten kademeli olarak aşağıya iniyor. ve en önemlisi taşınır olması biz her yere götürdük. ben park yatağın yatağını da almıştım ama battaniye de koyuyordum yine de altına. ben çok memnun kaldım. Allahın izniyle oğlum da da aynısını kullancam sapa sağlam duruyor 5 çocuk daha büyütür yani.
bence erkek canım senin ki.
radyolog bakacak 150 tl dediler.
İlk 6 ay için sepet beşik daha sonrası için ahşap beşiklerden düşünüyorum
İnşallah memnun kalırım