- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Kucuk yerlerde gezecrk yerde olmayinca herkes görüşüyor cok iyi arkadaşlıklar kuruluyor.bi ara konyada yaşadık ordakiler hep kendi memleketinde oldugu icin kimse gorusmuyordu.lhtiyaclari yok cunku aileleri orda.
biz de tek başımızayız. en yakın çevremiz de bizim gibi dışarıdan gelen öğretmen memur çevresi. ama ortamımız çok güzel. buralı olup ailesinden çok bizimle görüşen de var
kitap okur gibi okudum. gözümde canlandı resmen....annelerine sahip çıkmaları çok güzel bir davranış. kp de bundan sonra kendi yoluna baksın. size uzak Allaha yakın olsun. zaten karakterini beğenmiyordun böyle bişi çıkması şaşırtmaz. sen kendine dikkat et ama lütfen.
bu konuyla ilgili bişi demek istiyorum. Azra Kohen var. Yazar. tanırsınız muhtemelen. ben çok beğeniyorum görüşlerini kitaplarını...Diyor ki " Dünyayı anneler kurtaracak" peki neden diyor.
Beyin gelişiminin 0-8 yaş aralığında en çok olduğunu ve 2-5 arası beyin esnekliğinin tüm öğrenme kabiliyetimizi %100 etkilediğini, bu etkinin anneden görülen ilgiye bağlı olduğunu ve esnekliği olmayan beynin küçük kaldığını, işlevsiz karanlık bölgelerin fazlalaştığını bilin ve çocuklarınıza emek verin. Para değil emek! Çünkü çocuğu varlığa boğmak onun karakterini de boğmaktır aslında.
Eğer daha anlayış kabiliyeti yüksek, ahlaklı ve hayata katkısı olan bir toplumda yaşamak istiyorsanız toplumdaki anne kalitesinin yükselmesi gerektiğini hep birlikte anlamalıyız. Cennet işte bu yüzden annelerin ayaklarının altındadır. Çünkü yetiştirdikleri çocuklarla birlikte Bizi oraya ancak anneler götürebilirler.

[/QUOTE]
Kesinlikle çok haklısın bilinçli anne baba olmayı nasip etsin Rabbim bizlere.esim çok kötü destek oluyorum.valla hamile.birinin evine gelip bu şekil konuları açacak kadar karaktersiz terbiyesiz.defoldu gitti hepimiz kurtulduk.