- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Şimdilik iyi gibiyim ama halsizlik var
İştahım hiç yok son günlerde, aç kalmamak için zorla yiyorum
Bu arada pamuk konusunda katılıyorum canım
Ben de pamukla temizlemeyi düşünüyorum
Yeğenim nerdeyse bir yaşına gelene kadar ıslak mendil kullanmadık
Dediğin gibi kapaklı bir kapta ılık su bulunduruyorduk, onda ıslatıp öyle temizliyorduk altını
Bir de canım senim kızında bebekken vajinada yapışıklık oldu mu
Kız bebeklerini iyi temizlemeyince yapışıklık oluyormuş, yeğenimde olmuştu bebekken, önce krem verdiler açılmazsa operasyon gerekli dediler ama verdikleri krem kortizonlu kremdi kardeşim kullanmadı
Sürekli ılık suyla silerek açtı
Eki Görüntüle 2243199
Bu altılı paketten eltim almış bana
Onun çocuğu var, bebekken bundan kullanmış çok pratik oluyor dedi canım
Ben bir paketini de hastane çantama koydum
aynen bu şekilde paketler daha da uygun... eşime de dedim aslında alalım diye, erkek çocuğu zaten gerek yok dedi. yani içine kaçmaz diye. ama ben gizlice alacağım :)
canım çok şükür öyle bir yapışıklık olmadı. ama ne olduysa 10 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu çıktı. ki bence yoktu. gereksiz 6 ay süren bir tedavi oldu. o dönem doktorumuz alerjisi olup olmadığına bakmadan antibiyotik vermişti ve kuzumun poposu mahvolmuştu. hiç unutamıyorum. kızım 7 yaşında, daha ben pişik olduğunu bilmem hani o kadar dikkatliyimdir titizimdir pimpirikliyimdir. ama o ilaç kızarttı yavrumu. apar topar Ankara İbni Sina ya gittik. bu ilaç yanlış dedi doktor. uygun olanı verdi. tabii önce testler yapıldı.
bazen farklı doktora gitmekte fayda var. sonrasında da Hacettepe Ürolojiye gittik. bize tek dediği şey şuydu. bir an önce bezi bıraktırın. kız çocuklarında enfeksiyon maalesef daha sık görülüyor. yine o zamanlar gelsin konuşuruz. deneyimlerimizi paylaşırız canım. hele bi doğsunlar sağlıkla inşaAllah.
bu gece rüyamda doğum yapmıştım. emziriyordum. o kadar güzeldi ki, sütüm resmen yanlardan akıyordu. çok mutlu uyandım. hayırlara çıksın inşAllah.