• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Neden iptal ettin randevunu ? Ben gecen hafta tip fkl tek basima gitmistim doktor ciktigindan ogleden sonraya kaldi. Bende oglen hastanenin bahcesinde yemek yedim sonra tekrar gittim baya sira bekledikten sonra beni aldi. Toplam uc saate yakin beklemisimdir. Keske hemen gitmeseydin bir yemek fln yerdin olmadi bisiler icerdin o sirada da.
Ya sinir oldum hep böyle oluyor iki hastası var bakıp gitse ne olurdu.. zaten uzanıp bakması bir dakika sürmüyor benim gittiğimde tıp tı. Yemin ederim şu para her yolu açan meret, keşke özelde devam edebilsem sinirlerim harap oldu😞

Kızlar kontrolden çıktık.
2,400kg ve 44cm bir aşk böcüğü var içimde 😍🧿
Baş aşağa pozisyonda. Şimdilik normal doğuma karar kıldık 🙏🏼

Veeeee artık yavaştan normal hayatıma dönebilirmişim 🥳🥳🤩🤩 rahim ağzı kısa haala ama kapalı o yüzden bundan sonra korkulacak birşey yokmuş 🤞🏼🍀🍀

Canım tebrik ederimmm, artik korkmana gerek yok çok şükür, haftan da iyi :anneadayı:

Baş ağrısı olmuyor canım.
Arada nadirde olsa gözlükle bile kısıp bakma ihtiyaçı duyuyorum

Gözler zaten sorunlu olunca hamileliktende etkilendi heralde.
10 gün sonra kuzum kontrol gidince bide doktora sorup danışmalı ❤
Hamilelikten dir canim,goz doktoruna gittim bende hamilelikte normal mis ,birde dislerde sorun olur normalmis temizletmeye gittim bende ,

hamişler listeyi düzenledim bir göz atarsınız kilo çizelgemizi de güncelleyeceğim bakalım sıra ona geldi :KK53:
Canım çizelgeye beni de ekle. Neredeyse doğuracam, hep unutuyorum ya. :)
Yaş 28, ilk bebiş, Konya- Özel Selçuklu Hastanesi. Oğluşum olacak.
Kilo olarak, 66 ile hamile kaldım, 77yim.

Beyaz tatlım. Suda bekıletmedim ama makineye attığımda koydum çamaşır suyu.
Akşam eve gidincede çamaşır suyunda bekletçem.
Canım bence suda bekletmeden önce az bir sarı yerine çamaşır suyu döküp elinde yıka baktın faydası oluyor,elinde lekeli yeri yıkayıp durula at makineye.
Daha yeni aklıma geldi böyle bir olaysan suda beklettiğimde leke yayılmıştı :işsiz:
Evet canım ilaca rağmen düşük
Doktor da çok ilginç hep normal diyor ve şimdiye kadar benden hiç tahlil istemedi
Hep ben kendim endokrinde dahiliyede falan tahlil yaptırıp doktora götürdüm

İlk kez geçen hafta konuştu, kanını toplamaya çalış Doğumda sıkıntı yaşama dedi
Bir de benim kız on gün kadar geri çıktı ya
Kansızlıktan olabilir dedi
Bu kadar
Ne desem her şeye normal diyor, gebelikte olur öyle diyor

Mesela özellikle geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum
Huzursuz bacak sendromu gibi, sürekli atıyor ve hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum
Normal diyor
Kanını toplamaya çalış demesi kolayda ama nasıl ?
Benim bir ara ilaca rağmen yalan olmasın ya 6 yada 7yi görmüştü.
Bebekte seninki gibi geriden geliyordu.
Dahiliyeci hem kan ilacını değiştirdi,hem b12 verdi hemde b12 için tek kullanımlık serum verdi. Ben o ara doktora sorup iyi pişmiş dalak tükettim faydası oldu biraz. Kuru üzüm,pekmez birde kan ilacını c vitaminiyle tüket canım emilimi artsın. Kan ilacını içmeden,içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünleri tüketme.
Kanım yükselmişti,geriliğimiz azalmıştı. Benim kız yapı itibariyle biraz geri canım çok normal karşılıyorum ben :)
Normalci doktor koy sen onun adını sinirimi hoplattı :KK70:

Hadi maşaallah gözünaydın kuzum.. ❤
Yavaş yavaş dön normale o zaman.
İnşaallah böyle gider de zamanında, sağlıklı ve normal Doğum olur. :)

@Heart of Gold melike222 melike222
Kızlar bende yüksek miyop ve astigmat var; 7.50 numara.
Ama lens kullanıyorum ben.
2-3 haftadır bulanık görüyorum, netlik azaldı. Hatta rahatsız edici bir boyuta geldi. Araştırdım ve birkaç sağlıkçıya sordum, normalmiş.
Haberiniz olsun.
Sağol kuzum teşekkür ederim normalse sıkıntı yok 🤗
Gözlük yerine lens daha mı faydalı yoksa görüntü açısından mı lens tercih ediyosun merak ettim :)
İnşallah ileri tarihe atar biraz kuzum, Hayırlısı olsun tabi yine de

Bende gözlerimde sorun yaşıyorum kuzum özellikle bulanık görme başladı. Beyaz cisim uçuşması bende önceden de vardı kontrolde bişey çıkmamıştı :KK49:
Meğer çoğumuz şu zamanda göz problemi yaşamaya başlamışız hamilelikten gözlerde etkileniyor heralde

Bizimki saat e Gore 1:30 sizikide aksam 7-8 galiba:KK48:,bakalim bilgi vercekmi burda herseyi. Doktora iletiyolar,

umarım bilgi verir canım yoksa doktorunla olan randevun ne zaman ?

hamişler listeyi düzenledim bir göz atarsınız kilo çizelgemizi de güncelleyeceğim bakalım sıra ona geldi :KK53:

Teşekkür ederim canım almayayım ben kilo takip şeysini :D

Canım tebrik ederimmm, artik korkmana gerek yok çok şükür, haftan da iyi :anneadayı:

Teşekkür ederim canım ❤️❤️

2-3 haftadır bulanık görüyorum, netlik azaldı. Hatta rahatsız edici bir boyuta geldi. Araştırdım ve birkaç sağlıkçıya sordum, normalmiş.
Haberiniz olsun.

Teşekkür ederim kuzum ❤️

Canım benim 38 haftalık bir kaybım oldu o yüzden pıhtılaşma sorunuda var doktorum 37 nin içinde almak istedi gelişiminde de şükür sıkıntı yok o yüzden erken alacak cnm....

tamam canım hatırladım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.

Haberiniz olsun.

doğrudur canım miyop ve astigmat bende de var ama o kadar yüksek değil. benim bazen baş ağrılarım oldu ama çok rahatsız edecek kadar değil

beni de ekler misin canım benim

tahmini doğum 02 nisan
şehir/hastane konya/ereğli devlet hast.
yaş 35
çocuklar arası yaş 7
cinsiyet/isim erkek/ Metehan

Sağol kuzum teşekkür ederim normalse sıkıntı yok 🤗
Gözlük yerine lens daha mı faydalı yoksa görüntü açısından mı lens tercih ediyosun merak ettim :)

Benim numaram yüksek olduğu için; en inceltilmiş cam kullanılmasına rağmen; dışarıdan bakıldığında şişe dibi gibi gözüküyor. :( Hemde gözlük zamanla gözaltı morluğu yapıyor.
7 yaşımdan, 18'ime kadar gözlük taktım, 10 yıldır filan da lens kullanıyorum. Gözlükten daha rahat her açıdan. Bazen değişiklik olsun diye; renkli de kullanıyorum. :)

Hamilelikten dir canim,goz doktoruna gittim bende hamilelikte normal mis ,birde dislerde sorun olur normalmis temizletmeye gittim bende ,
Evet canım normalmiş. Bir kaç arkadaş daha yaşamış aynı durumu. Gözlerim de sorunlu olunca aklıma numarası mı arttı acaba diye geldi

Kızlar annemlere geldim. Bebeşin tüm kıyafetleri çamaşırları yıkanmış ütülenmiş hazır eve götürcez akşam :) benimde lohusa takımlarım falan yıkanmış 🤗🤗🤩🤩 annem sağ olsun akşam dolabına dizicem ve bavulumu hazırlayacağımm inşallah

Benim numaram yüksek olduğu için; en inceltilmiş cam kullanılmasına rağmen; dışarıdan bakıldığında şişe dibi gibi gözüküyor. :KK43: Hemde gözlük zamanla gözaltı morluğu yapıyor.
7 yaşımdan, 18'ime kadar gözlük taktım, 10 yıldır filan da lens kullanıyorum. Gözlükten daha rahat her açıdan. Bazen değişiklik olsun diye; renkli de kullanıyorum. :)
Sen çok uzun süredir kullanıyormuşsun canım. Ben aşşa yukarı 5-6 senedir falan kullanıyorum bu 2.gözlüğüm.
İlkinde 1 taraf 0.25ti şimdikinde 1 taraf 0.50 diğeri 0.75 olması lazım
Peki lensi reçeteli mi alıyoruz reçetesiz mi
Hiç araştırmadığımdan bilmediğim için soruyorum canım :)
Gece lensle uyuyup kalsak falan nolur 😊

Beni de ekle canım 😂 yaş 29 ilk çocuk erkek. 15 Nisan doğum tarihi. 67yle hamile kaldım 81 kiloyum. Malatya gözde akademi hastanesi
boy un kaçtı canım? ara kiloların varsa aklında onları da ekleyim ay ay ?

Ya sinir oldum hep böyle oluyor iki hastası var bakıp gitse ne olurdu.. zaten uzanıp bakması bir dakika sürmüyor benim gittiğimde tıp tı. Yemin ederim şu para her yolu açan meret, keşke özelde devam edebilsem sinirlerim harap oldu😞

Hic oyle dusunme canim ben bu zamana kadar hep ozele gittim ve inan 45 dk bekledigim bile oldu. Allah saglikli haberler almayi nasip etsin de bekleriz artik nolacak o kadar ay beklemisiz :)

Tansiyon aleti yok evde canım
Şimdiye kadar da almak aklımıza gelmedi hiç

Sinir oluyorum böyle olduğu zaman :KK43:
Enerjik olup işlerimi halletmek istiyorum ya da en azından uyuşuk şekilde yatmak değil de keyifli yatıp kitap okumak istiyorum
Ama ben ceset gibi yatıyorum böyle halsizlik geldiğinde :KK43:
Ahh cnm o duyguyu çok iyi bilirim, o elin ayağının tutmaması 'nın ne zaman olacağı hiç belli olmuyo aynen bende yatıyorum resmen bütün damarlarımdan sanki ruhum çekiliyo ve eşimde fark ediyo rengin sararıyo dıo helede ilk zamanlarda gören kişiler gözlerin bile değişik bakıyo dio,bende elle manuel ölçen bi alet aldıydım kendi kendime ölçüyorum, ama otomatik istiyorum zor oluyo kendi kendime ölçmek, omron diye bi marka var hastaneler filan da onu kullanıyo yanlış hatırlamıyosam, dikkat et kendine

Back
X