• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar yarın 3 de randevum var.Sabahta kızımı okula gonderdikten sonra eşimle avm ye gidip bebek arabası felan bakacam sağlık ocağından sonuçları alacam sonrada randevuya yetişecem.büyük ihtimalle yarın giremem şimdiden yazım dedim.aksama haberdar ederim.inş güzel haberlerle gelirim dr um inş beni azarlamaz hrseyi sorarım muhtemelen sezeryan gününü verir yusuf yusuf oldum şimdiden.dualarinizi eksik etmeyin benden.:KK200:

Kızlar yarın 3 de randevum var.Sabahta kızımı okula gonderdikten sonra eşimle avm ye gidip bebek arabası felan bakacam sağlık ocağından sonuçları alacam sonrada randevuya yetişecem.büyük ihtimalle yarın giremem şimdiden yazım dedim.aksama haberdar ederim.inş güzel haberlerle gelirim dr um inş beni azarlamaz hrseyi sorarım muhtemelen sezeryan gününü verir yusuf yusuf oldum şimdiden.dualarinizi eksik etmeyin benden.:KK200:
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, doktorundan da çekinme cevap vermek zorunda aklındakileri sor. Biraz tersliyordu hatırladığım kadarıyla ama başka kime soracaksın yani

Kızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu🙏
Umarım tekrar olmaz.

Sevindim kuzum durulmasına. Dinlen 🙏🏼

Hayırlı haberlerle gel canım ❤️

Kizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim :KK22:
Benim cok oldu hazirladigim bu konuda biraz panigim sanirim temizlik haric hepsini hallettim:KK45:

Gunaydin guzel hamisler 💙
Evimi cok ozlemisim, misil misil uyudum 🥰
Erken de kalkmasaydim iyiydi:KK49:

Dahiliye bana da b12 vermişti ama ben içmemiştim
Son kontrolde de doktor kızdı içmen gerekiyor Bebek için dedi
On gündür kendimi zorlayarak içiyorum bakalım
Kan ilacımı da en baştan beri değiştirmediler canım
Dediğin gibi kanını toparla demesi kolay ama nasıl?
Kuru üzüm pekmez bol tüketmeye çalışıyorum
Cuma kontrolüm var, inşallah gerilik kapanmış olur

Aynı benim eşim ya 🤭
Ben de daha valizimi hazırlamadım ama liste yaptım öyle duruyor

Geçen gün bir anda sancı girdi kasıklarıma
Hemen kendimi koltuğa attım
Eşim de gelmiş bana kızıyor “gel odada yat da söyle şu çantaya ne koyulacak ben koyayım” dedi 😬
İlk kez onu panik halde gördüm
Her gün soruyor çantan hazır mı diye
Ya onlar da hakli, en az bizim kadar onlar da heyecanli. Bizim ki ekstra panik ztn. Azicik karnimi tutup yuzumu burusturayim hemen noldu diyip kosuyor :KK70:40 defa anlatiyorum bebek gelecegi zmaan oyle pirt diye olmaz. Onden sinyaller gelir saatler surer o surec diye ama yok. O hemen hastaneye nasi yetisicez o nasi olacak bu nasi olacak diye tedirgin hep :)
Bir de ikimiz de bilmiyoruz bir sey, ilk tecrubemiz olunca ya sanciysa anlamiyorsan diyor bana :) hakli yanii :KK22:

Kızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu🙏
Umarım tekrar olmaz.
Oh kuzum iyi hafiflemis sukur 🙏🏻 Insallah olmaz kuzum tekrar 💙

Canım hayırlı haberlerle gelmen ümidiyle.. ve lütfen aklındakileri sor.. nolursa olsun. Sen de onu tersle gerekirse.. size de sormazsam kime sorucam diye.. bizim doktora sorduğum soruları görseniz :KK33: doktor bile eminim gerizekalı diyordur :)) ama banane.. kime sorucam yanii?

Kızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum 😂
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca🤷‍♀️
Canım benim ilk gebeliğimde hissettiğim tek fark bacak ağrılarımdı. Devamlı yürüyen bir insandım ve dizlerimden bileklerime kadar bacak ağrım olmuştu. Aynı şey bu gebeliğimde de oldu :anneadayı:
Kizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim :KK22:
Bir ben mi yavaşım acaba bu konuda. Ne çanta hazırladım ne kıyafetleri henüz yıkadım :olamaz:

Günaydın kızlar :KK200:
Dün Bulut Pars ın yatağı geldi. Cumartesi almıştım dün elime ulaştı :oha:
Vee satıcı bir üst modelini göndermiş. Ben şok :KK48: Yorumları okuduğumda stok sorunundan dolayı üst modelini gönderdiği başkaları da olduğunu gördüm. Çok mutlu oldum :rapci:

Günaydın canım..
Bulut Pars paşa pek bi şanslı desenize o zaman 🧿 daim olsun inşallah 🙏🏻
Bu arada ben de henüz hazırlamadım çanta.. ve kıyafetlerden nevresimler vs hep yıkanacak duruyor.. bu hafta halledicem inş :anne:

Canım çok şükür benim annem hepsini halletti ☺️ sadece Bebek odası mobilyasının gelmesi kaldı o da hafta sonuna gelir inşallah 🥰 Allah hepimize kolaylık güç kuvvet versin

Günaydın canım..
Bulut Pars paşa pek bi şanslı desenize o zaman 🧿 daim olsun inşallah 🙏🏻
Bu arada ben de henüz hazırlamadım çanta.. ve kıyafetlerden nevresimler vs hep yıkanacak duruyor.. bu hafta halledicem inş :anne:
Amin canım inşallah :dua:
Kızımda da izne çıkınca yapmıştım hepsini. Bir taraftan daha zaman varmış gibi geliyor. Öteki taraftan iyice ağırlaşıcam diyorum :işsiz:

Günaydın kızlar :KK200:
Dün Bulut Pars ın yatağı geldi. Cumartesi almıştım dün elime ulaştı :oha:
Vee satıcı bir üst modelini göndermiş. Ben şok :KK48: Yorumları okuduğumda stok sorunundan dolayı üst modelini gönderdiği başkaları da olduğunu gördüm. Çok mutlu oldum :rapci:

oh oh görüyormusun oğluşun kısmetiyle geliyor..güzel güzel uyusun da büyüsün.

kızlar akşam lekelerden bahsetmişsiniz. gece bir ara okudum geri uyudum.

korkmayın hepsi geçecek :) lekeler hamileliğin cilveleri olacak o kadar

ben mesela hamileliğin başından beri özel olarak hamilelerin kullandığı leke kremi almıştım. haftada 2 -3 gün kullanıyordum. her ne kadar kremi de kullansam, son 1 haftada birden lekeler belirginleşmeye başladı. özellikle alnım ve elmacık kemiklerinin orası. ve bu lekeler doğumdan 2-3 ay sonra geçiyor. tek yapmanız gereken cildinizi temizlemek, ve güneşe çıkacaksanız eğer krem kullanmak.

oh oh görüyormusun oğluşun kısmetiyle geliyor..güzel güzel uyusun da büyüsün.
saol canım :KK200:
Kizlar gunaydin.
Saat 9 bucukda riskli gebelikte randevum var duruma gore yatis yapicaklar yada sezeryan gunum belli olacak. Dua edin nolur cok korkuyorum bebegim gelismemisse diye
Canım güzel haberlerle gel. İçini ferah tut. Dualarımız seninle :KK200:

Kızlar dün aylık kontrolüme gittim ve artık 2 haftaya düstü kontrollerim, korkuyordum ya hareketsizliğinden cok sükür iyiymis. Dün 32+4tüm ve kilosu 1920 gram cıktı. Biraz az değil mi? Ne yapabilirim kilo alması icin? Vinalac osteozinc ferrum ve balık yağı iciyorum hergün.

Kızlar dün aylık kontrolüme gittim ve artık 2 haftaya düstü kontrollerim, korkuyordum ya hareketsizliğinden cok sükür iyiymis. Dün 32+4tüm ve kilosu 1920 gram cıktı. Biraz az değil mi? Ne yapabilirim kilo alması icin? Vinalac osteozinc ferrum ve balık yağı iciyorum hergün.

doktor az olduğunu mu söyledi canım?

Kiloya hiç takılma canım benim doktorum 3 gün ara ile bana önce hastanede sonra kendi muayenehanesinde usg baktı hastanede 3000 gr ölçtü kendi muayenehanesinde 2650 gr. Normal sınırlarda ise (çok az yada çok fazla değilse) önemsenecek bir şey yok 👍🏻

Back
X