- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Kızlar sağlık ocağı ile ben fazla içli dışlıyım, her hafta uğrarım mutlaka. Whatsapp'tan da sık sık yazışırız ebeyle.
Aşı takvimi şu şekilde.
Eki Görüntüle 2244772
TEŞEKKÜRLER CANIM. kızlar bi de devletin karşılamadığı özel aşılar var. mesela rota virüs gibi. tabii o zamanlar gelsin yine konuşuruz. yaptırmak şart değil isteğe bağlı.
Kızlar bu arada dün doktoruma serviks, vajina da olan iğnelenmeyi sordum. Bebek baş geliş pozisyonunda olduğu için başıyla bası yapınca iğnelenme oluyormuş. Normal dedi doktorum![]()
ee o zaman benim oğlan tekrar döndü mü ki? 2-3 gündür acayip hareketli zaten. perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum umarım döner.
Çikolatamızı sipariş verdik, nasil kızlar![]()
çok güzel canım...ben de hacı şeriften fil modelli verecektim. eşim annem kardeşim dedi ki; ne gerek war. ambalajı çöpe gidecek diye ekstradan 40 50 tl veriyorsun dediler. öyle olunca ben de hafta sonu normal madlen yaptırdım 1 kutu. aslında çok heveslenmiştim ama sağlık olsun.
Bilmediğim için soruyorum bebek doğunca topuk kanı hastanede alınmıyor mu ?
Asmde mi alınıyor
Canım benim doğumdan önceki son kontrol perşembe günü tahlil falanda yapıcaklar,dün arayıp haber verdiler.
Aşılar içinde bilgi verirler,ilk izlenimde bir kitapçık vermişlerdi orda tüm aşıların listesi hangi ayda yapılması gerektiği yazıyor.
Yine sorup bilgi alırım paylaşırım![]()
evet canım 2 kez alınıyor. uzun zaman oldu sebebini hatırlamıyorum. ama sorarım gidince.