• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar...bugün evden çıkacam günüm var arkadaslarla eşimden zor izin aldım..2 aydir gidemiyordum.
@Kemence den haber yokmu daha.

@eszcm cnm ciktinmi hastaneden durumunuz nasıl. Birde plesanta sorun yarattimi sende.

begonyas begonyas cnm 40 dan sonra rahatlar sin inş. O yorgunluk çok kötü yanında annenin olması iiyi.yemeğini yapsa yeter.
İnşallah canım zaten kırkı çıkınca normal doğum tarihi anca gelecek benim oğlanın :) elleri hep yüzünün iki yanında asla battaniye içine koymuyor. Her gören kendini anne karnında zannediyor diyor.

İnşallah canım zaten kırkı çıkınca normal doğum tarihi anca gelecek benim oğlanın :) elleri hep yüzünün iki yanında asla battaniye içine koymuyor. Her gören kendini anne karnında zannediyor diyor.
Oyy kuzu..nasılda güzel güzel kokuyordur şimdi. Bol bol kokla cnm.küçük bebekler daha çabuk buyurler annesi.hemde çok güçlü olurlar..Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin.darısı bizim başımıza :dua:

Günaydın kızlar...bugün evden çıkacam günüm var arkadaslarla eşimden zor izin aldım..2 aydir gidemiyordum.
@Kemence den haber yokmu daha.

@eszcm cnm ciktinmi hastaneden durumunuz nasıl. Birde plesanta sorun yarattimi sende.

begonyas begonyas cnm 40 dan sonra rahatlar sin inş. O yorgunluk çok kötü yanında annenin olması iiyi.yemeğini yapsa yeter.
Değişiklik olur kuzum iyi olur git bakalım💛

Yerim onun minnoş ellerini ya ❤️

atanamayanogretmen atanamayanogretmen canım şimdi farkettim kusma varmış sende , lütfen ihmal etme sürekli tansiyonunu ölç . Göz kararması ve vücutta ödem varsa doktora görün mutlaka.

Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin. İnanın burada yazdıklarım bir kısmı sadece. Halimi bir görseydiniz 4 gün hastanede makinelere bağlı kaldım.
Hepiniz en ufak bir farklılık ta doktora gidin lutfen

Canım söylediklerinin hepsi var ama doktorun umrunda bile değil
Dünkü kontrolde tansiyonuma bile bakmadılar
Göz kararması oluyor, bazen de gözümün önünde baloncuklar uçuşuyor
Özellikle bacaklarımda çok şişlik var ve çok fazla ağrıyor bacaklarım

Yüzümde şişlik falan yoktu ama son üç günde bir anda yüzüm gözlerim şişti

Günaydın Kızlar
Mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu geçirelim inşallah

Lusi Lusi canım nasılsın
En son sana serum vermişlerdi sonra yazdın mı göremedim nasıl oldun

A Azram38 çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasın

begonyas begonyas @eszcm kızlar siz nasılsınız
Bebişler iyidir inşallah
Ne güzel mis kokulu günlerdesiniz ♥️

Kızlar @Kemence den haber yok mu hala :( çok merak ediyorum
İnşallah kötü bir şey yoktur
Nasıl haber alabiliriz ki

@Heart of Gold gözün aydın ailen gelmiş canım
Doğumuna da çok az kalmış
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Şükür iyiyim cnm simdi. Alışverişe bile ciktik

Canım söylediklerinin hepsi var ama doktorun umrunda bile değil
Dünkü kontrolde tansiyonuma bile bakmadılar
Göz kararması oluyor, bazen de gözümün önünde baloncuklar uçuşuyor
Özellikle bacaklarımda çok şişlik var ve çok fazla ağrıyor bacaklarım

Yüzümde şişlik falan yoktu ama son üç günde bir anda yüzüm gözlerim şişti
Kuzu kendi doktorun dışında başka bi doktora gitme imkanın yok mu ? Pek ilgilenmiyor anladığım kadarıyla, Şişlik falan diyorsun Allah korusun önemli bir şey olmasın ?

Evet canım rahimlerimiz de ters en çok doğumdan sonra düzelecek mi onu merak ediyorum :KK45: haklısın canım 38. Haftamızda belli olacak artık, yaklaştı diyoruz da hep gün falan verirse kalpten giderim heralde çok heyecanlandım:rolleyes: bi de beklerken 33. Haftada kızı acil sezeyana aldılar nedenini duyamadım:110:
Canım benim bildiğim kadarıyla bu durum doğuştan geliyor,düzelme olmuyor. Hamilelikte normal hamilelerinki gibi bir boyuta geliyor,doğumdan sonra eski haline dönüyor. Acaba bu durum normal doğumu zorlaştırır mı düşüncesi geldi şimdi aklıma o_O gününü beklerken kuzucuk erken gelmeye kalkmasın :KK36:
Hatırlamam mı cnm, 200 dü.
Ve doktor çok düşük dedi.
Canım senin çok çok düşükmüş.
Benim hamilelikten önce 450-580 arasındaydı.
Hamilelikte bebek büyüdükçe değer azar azar düşmeye başlamıştı.
1 ay kullan diye dahiliyeci apikobal verdi. İlaçtan sonra 600 üstüne çıktı

Kuzu kendi doktorun dışında başka bi doktora gitme imkanın yok mu ? Pek ilgilenmiyor anladığım kadarıyla, Şişlik falan diyorsun Allah korusun önemli bir şey olmasın ?

Başka ilçede özel hastane var, eşime oraya gidelim diyorum ama pek oralı olmuyor
O kendince doktorun ilgilendiğini ve benim abarttığımı düşünüyor
İl merkezinde de bir tane özel klinik açılmış
Oraya gidelim diyorum
Orası kesin pahalıdır diyor 😬😬😬
Pazartesi veya Salı özele gitmeye ikna edicem bakalım

En kötü ihtimal şu var aklımda
Cuma tekrar kontrol günümüz
Eğer yine doktor böyle ilgisiz davranırsa il merkezine gitmişken o özel muayeneye gitmeyi düşünüyorum

Babam bebeğin ihtiyaçları için para göndermişti, ben onun bin lirasını ne olur ne olmaz Doğumda lazım olur diye kaldırmıştım
O paradan kullanırım
Eşim de ne derse desin

Canım senin çok çok düşükmüş.
Benim hamilelikten önce 450-580 arasındaydı.
Hamilelikte bebek büyüdükçe değer azar azar düşmeye başlamıştı.
1 ay kullan diye dahiliyeci apikobal verdi. İlaçtan sonra 600 üstüne çıktı
Cnm vücudum B12 üretemiyor ki geçen gene düşmüş işte 200'e folik asitle birlikte düşmüş.
Ölüyorum heralde dedim şehadet getirdim o gece kaç defa.
Cnm sen kaç haftalık oldun ben 35+2 yim bugün ilk kez yoğun bi akıntı geldi.
Senden de geliyor mu?

Cnm vücudum B12 üretemiyor ki geçen gene düşmüş işte 200'e folik asitle birlikte düşmüş.
Senden de geliyor mu?
İkimizin aynı genden kaynaklı olarak vücudumuz B12 üretmiyor. Ama seninki daha bir düşük geldi bana,demekki her bünye bir değil diye düşündüm.
36+1 oldum canım benim yoğun bir akıntım olmadı. Senin doğum iyice yaklaştı heralde canım.
İshal falan olursan evde vakit kaybetme hemen doktora git
İshal,bulantı,kusma bunlar hep doğum belirtisiymiş

Senden de geliyor mu?
Akıntın ne renk

Akıntın ne renk
Beyaz cnm, çok acık yeşil gibiydi yada banada öyle gelmiş olabilir. Ama baya bı akıntı geldi. Bir daha gelmedi. Böyle bir kere de gebeliğin başında gelmişti doktora gitmiştim önemli bişey yok demişti.
Bide gece hiç WC ye kalmadım sabahta WC ye çok geç girdim. Ondan da olmuş olabilir mi?

Ayyyyy kuzum ya Allah yardımcın olsun benim en çok korktuğum şey kaşıntı ilk gebeligimde tam 36 haftamda başladı kaşıntı 39 haftaya kadar çektin sırf bu yüzden gidip sezeryan olmuştum.sana kesinlikle tavsiyem zeytinyağı ve Bepanthol kontizom yok içinde bepantolun cildiyecinin verdiği ilaçları kullanma hiç bir işe yaramıyor.bide cnm önümüzdeki haftalarda sahada artacak domates yeme sut ürünlerini azalt yağsız olanlarından al illa yemem lazım dersen.maden suyu tuket seninde oğlun olacak demi???bu kasintinin adı pup diye geçiyor doğum yaptigin an geçiyor kaşıntı.bide saman yulafi diye bişey var onunda kullanabilirsin dahada ilerlemeden
Sagol canim. Evet tam yeni basladi. Zaten enzimlerim yuksek cikmis ondan dolayi dedi doktor.

Gunaydin kizlar.. muthis bir gun olsun hepimiz icin :21:

melankolimm melankolimm canim kasinti varsa muhakkak tahlil iste kolestaz neyim olmasin bi de.

@Heart of Gold canim gozun aydin ailen gelmis.. cok sevindim.

Birde kim yazmisti unuttum haftada uc gun nst diye.. benim doktorum suan iki haftada bir cagiriyor. Her girmemden once de nst istiyor. Henuz o kdr cok girmemizi gerektirecek bir durum var mi ki :oops:
Aynen canım alt yuksek kontrol ediyoruz. Bakalim. Ama unuttum. Kasinti icin birsey yazsin

Bu arada doktordan geldim kilomuz 2.700 boy 45. Doktor simdi dogsa bile kuveze gerek yok. Normalde 1 ay var bilimsel olarak ama hersey olabilir boyu kilosu tamamsa 10 gun sonra heran suyun gelse bile erken dogum olmaz. Ve artik bol bol yuru. Heran hersey olabilir. Hazirlikli ol dedi. Sikicana da tembihledi yuru ki rahat gecsin dogumun. Eger bir sikinti yoksa 5 nisanda gel. Her hafta nst onerdi. Bende eger sancim yoksa gelmesem oda sıkıntı yok bebek hareketleniyorsa gelmeyebilirsin.

Back
X