2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar sizlere sorum var, 1.kan ilacını acmi yoksa tokmu alıyorsunuz?

2.ağdaya gidiyor musunuz?ben daha cesaret edemedim.

3.sizce ayrintiliyi özelde tekrarlatayimmi?
1. Sorun içşn eczacı bana aç dedi ama midemi bulandırıyor diye yatarken içiyorum
2.ben gitmiyorum
3.bizde başka doktora gidelim dedik özel hastanede iyi bir radyologa yaptırmamıza ragmen özel klinikleri araştırdık doktorumuzla da paylaştık ama bize farkli sey söylenmeyecegini kesin tanı için amniyosenteze yönlendireceklerini söyledi ki 5 aylık yavrumu düşme riskini göze alıp bunu yapmak istemem.Biz de gitmedik ilerleyen haftalarda yine bakılacak zaten aynı hastanede

1. Bana kan ilacı hiç vermediler sadece imom omega 3 kullanıyorym
2. Hamileliğimden önce de gidiyordum öğrendiğimde de gittim hep bence bi sorun olmuyor sadece acısı hafif artıyor hassaslaştığın için
3. İçin rahat edecekse git bence

2.ağdaya gidiyorum. Rahat oluyor. Bu ara yine gideceğim.

Çok hastayım izin aldım işten. Başım çok ağrıyor. Kuzum da anladı herhalde bugün pek tekmelemedi beni

Bir de ben bi hafta 3 kilo aldığımı biliyorum. Herhalde 3 kiloyu da ben yemedim. 3-5 kilosu ödem bende. Yoksa 5 ayda 10 kiloya bahane bulamıyorum.

Benim Dr takvimimizi değiştirdi ama. Ben de buradakini değiştirdim

Evet basından beri 3 kg aldım ama birden 1,5 kg alınca ayda 1 kiloyu geçmemen gerek dedi. Benim bu kadar kg almama rağmen bebek 5 gün geriden geliyor ona pek faydası olmamış haklı yani
Bebek geriden gelmesi dollenmeyle ilgili diye biliyorum ama benim bebegimde ilk hamile oldugumu ogrendigimden beri hep gerii hiç gununu yakalamadi

1.Bana kan ilacını sabah kahvaltıdsn yarım saat önce aç al dendi
2.agda yaptrmıyrm bende acısı col grlıyor
3.bende de böbrek de sorun çıktı bebisin ama ben tekrarlatmak ıstemedım kafam ıyıce bulanmasın dıye. Zaten suan yapabıleceklerı hiçbirsey yok. Ama senin için rahat edecekse gidebilirsin

Bence az bile yiyorsun öğlen yemek yemiyor musun sadece meyve yazmışsın. Sabah da yumurtayı göremedim. Hergün 1 köy yumurtası yemek gerekiyor tam bir protein ve demir kaynağı ve proteinli gıdalar bebeğin kilo almasını sağlar. Et gibi
Sabah ve öğlen çok iyi yiyip akşam da hafif 2 çeşit yemek daha iyi sağlık açısından. hamilelikte doktorlar az ve sık sık yemeyi öneriyor doktorlar . Ben de patates kızartması çok severim mesela ama artık daha çok fırında baharatlı olarak yapıyorum tavsiye ederim

Herkeze merhaba bi sıkıntım var dün birden makat ve sağ kasigima bi ağrı girdi geçmek bilmedi akşam krem surerken kasigimda resmen bebegin kafası elime geldi solda hiç bi sıkıntı yok sanki bebek sağıma yaslanmış gibi sert boyle bi durum oluyormu kalp atışını dinledim yaramaz kıpır kıpırda ama kasığındaki acı baya canımı yakıyo perşembe randevum var beklemeden gitsem mi dr a bilemedim

Agrini bilemeyecegim ama bebegin sagda olmasi normal benimde oyle oluyor yerleri genis nereye isterlerse oraya konumlanıyorlar

Onceki hamileligimde öksürünc
Dayanılmayacak bir ağrıysa dinlenince geçmiyorsa git değilse bekle bence geçmiş olsun

Arkadaşlar tetanoz aşısı olmanın bebeğe bir zararı yok değil mi? Bu sabah vuruldum ama sanki bebeğim gün boyu hiç hareket etmedi.. bi telaşlandım açıkçası

kizlar benim bebis 377gr 20+6 çok küçük geldi bana.kalbindeki parlaklikta canımı sıktı yarin sonuçları doktora göstereceğim.
Selam canim benimde 20+5 haftada ultrason kontrolunde kalbinde 2mm parlaklik gozuktu benimde senin gulibi moralim cok bozuldu dr fetal eko istedi 28eylule randevu aldim insAllah parlaklik kaybolmus olur ((((((

Yaaa gaz benide mahf ediyor aksama dogur gaz dahada artiyo sanki patliycam ama kabiz olmuyorum sukur ben normalde 3,5 kilo almisim ama aksam tartilinca 1,5kilo fazla oluyor.

Arkadaşlar tetanoz aşısı olmanın bebeğe bir zararı yok değil mi? Bu sabah vuruldum ama sanki bebeğim gün boyu hiç hareket etmedi.. bi telaşlandım açıkçası
Aksine faydası varmış hatta bebegin sarılığina bile olumlu yonde etkili imiş. Zararli olsa saglik ocakları ozellikle takip etmezdi

Hamilelikte tetanos aşısı neden yapılır?

Üreme çağında ve hamilelik döneminde tetanos aşısının yapılmasının amacı, hem anne adayının hem de bebeğin hayatını tehdit eden tetanos hastalığına karşı korumaktır. İki doz tetanos aşısından sonra anne adayının vücudu %80 civarında koruyuculuk özelliğine sahip antikor üretmektedir. İki doz tetanos aşısı yaklaşık 1-3 yıl koruma sağlayarak, anne adayları için güvenilir bir aşıdır.

Canim supelenmek icin baska hangi organlarda anomali bilir ?benim ikili testim temiz cikmisti ense kalinligida 1.3 tu yani bi taraftan icim rahat bir taraftan cok tedirgin oluyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…