Kilo alanları okudum bende çok hızlı kilo alanlardanım bu hafta tartılmadım ama 5. Ayımı doldurduğumda 6 kilo almıştım şimdi 1,5 hafta daha geçti nerdeyse ama dert etmiyorum alıcaz alıcaz sonra vericez illa
Arkadaşlar tetanoz aşısı olmanın bebeğe bir zararı yok değil mi? Bu sabah vuruldum ama sanki bebeğim gün boyu hiç hareket etmedi.. bi telaşlandım açıkçası
Yok kuzum zararindan çok inşallah ihtiyacimiz olmaz da yarari var herhangi kesige yaraya karşi özellikle dogumda steril olmayan ortamlarda faydasi görulecek
Yarın dişim çekilecek grip hala devam sesim çıkmıyor resmen bugn dr gittim bebiş 33 cm 600 g olmus cok şükür o yolunda gidiyor başkada berbatım bu arada gözün aydın tekrar teşekkür ederim senin bebiş nasil
Halen daha geçmedimi kuzum ilaç yararlı birşey degil ama nasıl bi illetse kullanamdanda geçmiyor rabbim hepimizi ve bebegini korusun hastaliklardan dertten kederden üzüntüden sanada acil şifalar versin yarın içinde yardimcin olsun Maşallah kuzucuk basketci olacak minnoşumuz hastalikta olsa bu haber azda olsa hastaligini hafifletmiştir
Yarın dişim çekilecek grip hala devam sesim çıkmıyor resmen bugn dr gittim bebiş 33 cm 600 g olmus cok şükür o yolunda gidiyor başkada berbatım bu arada gözün aydın tekrar teşekkür ederim senin bebiş nasil
Cnim bana da 3 ekimde eko fetal için gün verdiler.kizimda çıkmıştı gitmedim.bunda girmeyi düşünmüyorum.ama esim illa gitcez diyor.senin doktorun açıklaması ne oldu?
Ben de bugun gittim kontrole.Demirim yuksek cikmisti. Her gün degil de gün asiri almami onerdi. Bir de ailede genetik yatkinlik olmadigi,yasim 30u gecmedigi, aclik sekerimin 75 olduğu ve de asiri kilolu olmadigim icin seker yuklemesi su asamada yapmanin gereksiz olduğunu soyledi. Bir ay sonra kontrolde aclik tokluk sekerine bakacakmis...bir de 517 gram olmus oglum gayet normal dedi cok sukur
1.Bana kan ilacını sabah kahvaltıdsn yarım saat önce aç al dendi
2.agda yaptrmıyrm bende acısı col grlıyor
3.bende de böbrek de sorun çıktı bebisin ama ben tekrarlatmak ıstemedım kafam ıyıce bulanmasın dıye. Zaten suan yapabıleceklerı hiçbirsey yok. Ama senin için rahat edecekse gidebilirsin