2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kilo alanları okudum bende çok hızlı kilo alanlardanım bu hafta tartılmadım ama 5. Ayımı doldurduğumda 6 kilo almıştım şimdi 1,5 hafta daha geçti nerdeyse ama dert etmiyorum alıcaz alıcaz sonra vericez illa

Arkadaşlar tetanoz aşısı olmanın bebeğe bir zararı yok değil mi? Bu sabah vuruldum ama sanki bebeğim gün boyu hiç hareket etmedi.. bi telaşlandım açıkçası
Yok kuzum zararindan çok inşallah ihtiyacimiz olmaz da yarari var herhangi kesige yaraya karşi özellikle dogumda steril olmayan ortamlarda faydasi görulecek

Şeker tahlili düşük çıkınca mı yükleme testine yönlendiriyorlardı unuttum ben? İlk kızımda yapılmıştı bana ama aradan çok zaman geçince unutuluyor

Halen daha geçmedimi kuzum ilaç yararlı birşey degil ama nasıl bi illetse kullanamdanda geçmiyor rabbim hepimizi ve bebegini korusun hastaliklardan dertten kederden üzüntüden sanada acil şifalar versin yarın içinde yardimcin olsun Maşallah kuzucuk basketci olacak minnoşumuz hastalikta olsa bu haber azda olsa hastaligini hafifletmiştir

Maşallah pasama maşallah bizde iyiyiz bizde Dr idik Allah razı olsun
İnşallah sende şifa bulursun geçmiş olsun tekrardan canım

Hayırlı olsun cokk mutlu oldum sessizce takipte idim

Gözün aydin canim. Yeni egitim ögretim yilinda başarilar dilerim iyi bir yıl geçirmen dilegiyle bebişin ugur getirsin sana

A anneveoglusu hadi cnim gozunaydin yeni işin hayirli uğurlu olsun.bk perşembe olmadan tahinin çıktı.çok sevindim cnim

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun

Selam canim benimde 20+5 haftada ultrason kontrolunde kalbinde 2mm parlaklik gozuktu benimde senin gulibi moralim cok bozuldu dr fetal eko istedi 28eylule randevu aldim insAllah parlaklik kaybolmus olur ((((((
Cnim bana da 3 ekimde eko fetal için gün verdiler.kizimda çıkmıştı gitmedim.bunda girmeyi düşünmüyorum.ama esim illa gitcez diyor.senin doktorun açıklaması ne oldu?

Ben de bugun gittim kontrole.Demirim yuksek cikmisti. Her gün degil de gün asiri almami onerdi. Bir de ailede genetik yatkinlik olmadigi,yasim 30u gecmedigi, aclik sekerimin 75 olduğu ve de asiri kilolu olmadigim icin seker yuklemesi su asamada yapmanin gereksiz olduğunu soyledi. Bir ay sonra kontrolde aclik tokluk sekerine bakacakmis...bir de 517 gram olmus oglum gayet normal dedi cok sukur

cnim kesinlikle yaptırmak istemiyirum.dediğin gibi kafa karışıklığı olmasın.ama esim gideceğiz diye tutturdu.

Canım ballı kabuk tarçın çayı
Zencefil zeytinyag ve limon bi bak zararsız ise çok rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…