2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar sizlere sorum var, 1.kan ilacını acmi yoksa tokmu alıyorsunuz?

2.ağdaya gidiyor musunuz?ben daha cesaret edemedim.

3.sizce ayrintiliyi özelde tekrarlatayimmi?
Aç aliyorum ama arada aksatıyorum

Gidiyorum bir sıkıntı yok oğlumda da gitmiştim

Bence gerek yok Allah'a emanet inşallah kendiliğinden geçip gidecek

evet bana da oldu birkaç gün önce .Bebek sanki iyice aşağıdaymış gibi hissediyordum ve her adım attığımda ağrı giriyordu 2 gün sürdü ve sonra kendiliğinden geçti o ağrı ama hala kafasını aşağıda hissediyorum. Ben de ultrasona girince sorucam. Maden suyu biraz olsun rahatlatıyor beni sanırım mineral eksikliğinden de o ağrı ve kramplar oluşuyor....

Arkadaşlar tetanoz aşısı olmanın bebeğe bir zararı yok değil mi? Bu sabah vuruldum ama sanki bebeğim gün boyu hiç hareket etmedi.. bi telaşlandım açıkçası
Allah korusun takip edin bebeğinizin hareketlerini. Sanırım hamilelere aşı vuran ender ülkelerden biriymişiz . Bunun sebbi de olur da evde doğum olur ya da steril olmayan bir ortamda doğum gerçekleşirse diye yapılan bir aşı..Bazı kişilere ağır gelebiliyor hatta erken doğuma bile neden olduğunu duymuştum. Steril ortama sahip çoğu hastanelerdeki bazı doktorlar yaptırmıyor bile...

İnternette okudum kafam allak bullak oldu yarın kontrolüm var kendi doktoruma soracağım inşallah sıkıntı çıkmaz. Akşam yemek yiyip sabah aç karnıma vermiştim tahlili. Zaten hiç anladığım konular değil. Hamilelik öncesi çok tatlı tüketirdim hamile kaldıktan sonra canım hiç istemedi. Hiç tüketmiyorum desem yeri var bilgi için teşekkür ederim canım. Umarım sendedir sıkıntı çıkmaz. Cevabın için teşekkür ederim

Canim supelenmek icin baska hangi organlarda anomali bilir ?benim ikili testim temiz cikmisti ense kalinligida 1.3 tu yani bi taraftan icim rahat bir taraftan cok tedirgin oluyorum(((
Canım kalpte veya baska organda parlaklık ense kalınlığının fazla olması,burun oluşumunda anomali,el kol boyları vs bizim de ense 1.3tü ilk oglumda da 1.3tü normal bu ölçü Allaha emanetler inşallah sağlıkla gelirler

Kullandiginiz vitaminler hangisi
Benim megadiyn,maltofer ve monovit d3 iki hafta öncesine kadar imom kullaniyordum dr değişince megadyn verdi
Megadyn pronatal ve Regenesis Max Omega kullanıyorum. Bir gün birini öbür gün diğerini olacak şekilde dönüşümlü olarak içiyorum. Demir ilacı da ferro zinc içiyorum yatarken.

Kalsiyum takviyesi kullanan var mı aranızda?

zaten sağlık ocağındaki doktor korkuttu. Hamilelik öncesi Şeker yoktu. Şekerde tüketmiyorum nerden çıktı bu diye düşünüyorum doktor belirtileri sordu kusma titreme vs var mı diye Yok dedim. Dediği belirtiler yok yani hiç biri mutlaka kendi doktoruna göster dahiliyeye git falan bakalım ne olacak

60 çıkmış canım aç verdim tahlili. Yarın doktoruma göstereceğim. Bilgilendirmenizle içim bi nebze rahatladı çok teşekkür ederim

Merhaba hanımlar uzun süredir giremedim Sonbahar Şenliğine katılmak için evde harıl harıl çalışıyorum üstüne birde hasta oldum okullar açıldı derken zaman akıp geçiyor herşey yolundadır umarım bikaç yorum okudun 5. Ay taramasında kalp ve böbrek sorunu olanlar inşallah bir dahaki kontrole hiçbirşeyleri kalmaz

Sen yine baharati azaltmaya çaliş tavsiye de etme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…