Bizimki bir de kis bebegi olacak yani gelenlerin cogu gripli gelebilir oyle bir durum var herkesin gorusu kendine tabiki bazilari sakinma birsey olmaz kafasinda bazilari bizim gibi pimpirikli bende ilk gunden daha baska bir çocuğun eline verilmesine opulmesine kucaktan kucaga dolasmasina karsiyim kim ne derse desin.İyi geceler güzel anneler sizinle bugün canımı sıkan bir konudan bahsedeyim. Arkadaşım dün doğum yaptı, bugünde bir kaç komşu ablalar teyzeler ile ziyarete hastaneye gittik birtakım ihtiyaçları vardı onları götürüp az görünüp dönecektik. Öylede oldu rahatsızlık vermemek adına kısa duruldu, fakat benim orda içim içimi yedi. Herkes ama herkes o 1günlük bebeği kucakladı, okşadı kokladı öptü en ufak çocukları bile anne bana da ver anne bende tutayım diye tuturunca konu komşu tayfası az bi çocuğun eline de verdi.. Evet başında bekledi çok kısa sadece tuturdu fakat bence yanlış bir davranış. Şimdi arabada dönerken bana sen neden sevmedin beneği dediler ben bunu doğru bulmadığım daha 1günlük bebek sevilcek yanı yoktur desemde beni ayıpladılar senin bebeğin doğduğunda da sevicez engelliyemezsin dediler küçük çocuk için de eğer müsade etmezsem az bir tutup hevesini almasına ağliyacağını benim sakındıkça birşeyler olacağını felan filan böyle şeyler söylediler.. Benmi acaba şimdiden çok fazla temkinli davranıyorum sizce? Oluruna bırakıp gidene gelene sevdirmek mi gerekiyor? Öyleyse dua edicem içimdeki öfke dinsin inanınki öfkeleniyorum insanların minnak bebekleri sevmeye çalıştıklarını görünce çok istiyorsanız bebek sevmek doğurun arkadaşım sevin kendi bebeğinizi değilmi?
Canım ben de öyle tahıllı ekmek tüketirdim kusmalar mide bulantısı olunca o tahıllı ekmekler korkunçtu ve yemedim. Hala d atadı kötü geliyor. Kontrolden sonra yaz canım haber verİnternette okudum kafam allak bullak oldu yarın kontrolüm var kendi doktoruma soracağım inşallah sıkıntı çıkmaz. Akşam yemek yiyip sabah aç karnıma vermiştim tahlili. Zaten hiç anladığım konular değil. Hamilelik öncesi çok tatlı tüketirdim hamile kaldıktan sonra canım hiç istemedi. Hiç tüketmiyorum desem yeri var bilgi için teşekkür ederim canım. Umarım sendedir sıkıntı çıkmaz. Cevabın için teşekkür ederim
Gecmis olsun canim burun kanamasinin gebelikte normal oldugunu biliyorum ben tabiki dr danismanda fayda varGünaydın anneler :) bebişimin hareketleriyle uyanmak çok güzel bi hisSabah eşimi işe göndermek için kalktığımda burnum kanadı öyle damla damla bir peçete doldu burnum akıyor sanmıştım sabahın 6 sı doktora da soramadık henüz
Göbeğine bakıp nasıl kızıyor anlamadım. Benim de kocaman bir göbeğim var :))) 550 gramı bebek oysaki :))) Canım sıkma canını bak zaten doğru düzgün bişe yemiosun bu sefer hiç bişe yemezsen bebekte zayıf kalır. Dün bir makale okumuştum çok yemek yemek bebeğe kilo yapmaz sağlıklı beslenmek yapar diye. Sen yararlı şeyler tüket gerisini boşverCanım ben kendim çok kilo aldım.doktor karnımı acinca baya azarladi beni bu yasta ne bu gobek diye....kendim kilo almamak icin nee ypmam lazim bilmiyirum.aslinda öğlen yemek bile yemiyorum sadece iki öğün yiyorum ama yinede boyna alıyorum.cnim insaAllah dediğin gibi geçer yarın sonucu bi doktora gostereyim bakalım o ne diyecek.
Daha önce çocukluğumda olurdu burun kanaması ama uzun yıllar olmuştu kanamayalı şaşırdım bende, özeldeki doktorumu değiştirdim henüz diğerine de randevu aldım ama daha var numarasını bilmiyorum diğerine atsam kesin cevap vermez, salı günü Zeynep kamilde perinatogda randevum var artık ona soracağımGecmis olsun canim burun kanamasinin gebelikte normal oldugunu biliyorum ben tabiki dr danismanda fayda var
Kime aldin zeynep kamilde ben pinar kumruya gitmek istedigim icin ayin 28 ine buldum kalbini ve birkac yerini tam gorememistiDaha önce çocukluğumda olurdu burun kanaması ama uzun yıllar olmuştu kanamayalı şaşırdım bende, özeldeki doktorumu değiştirdim henüz diğerine de randevu aldım ama daha var numarasını bilmiyorum diğerine atsam kesin cevap vermez, salı günü Zeynep kamilde perinatogda randevum var artık ona soracağım
Canım kilonu bilmiyorum yanlış olmasın ama hamile bir kadına kaç kilo olursa olsun böyle davranılması çok terbiyesizce, ikili testi devlette yaptırdım Bakırköy’de, odaya 2 kişi alıyorlardı anket gibi sorular vardı kilo boy kaçıncı çocuk vs, benimle birlikte giren kadın 115 kilo ile hamile kaldım bulantılardan 109 a düştüm dedi doktor o kadar nazikçe söyledi ki şimdi bişiy yap diyemem karnında senden beslenecek bir bebek var ama Doğumdan sonra mutlaka kilonu kontrol et yaşın daha genç diye uyardı sadece.Canım ben kendim çok kilo aldım.doktor karnımı acinca baya azarladi beni bu yasta ne bu gobek diye....kendim kilo almamak icin nee ypmam lazim bilmiyirum.aslinda öğlen yemek bile yemiyorum sadece iki öğün yiyorum ama yinede boyna alıyorum.cnim insaAllah dediğin gibi geçer yarın sonucu bi doktora gostereyim bakalım o ne diyecek.
Pınar kumru perinatalojiye yönlendirdi beni ben Oya Pekin’den randevu aldım bebeğin böbreklerine tekrar bakılacak, Pınar hanım çok tatlıydı :)Kime aldin zeynep kamilde ben pinar kumruya gitmek istedigim icin ayin 28 ine buldum kalbini ve birkac yerini tam gorememisti
Evet cok sasirdim ve cok sevdim bende o yuzden o kadar ileri tarihi goze aldim :) hayirli haberlerle gel insallahPınar kumru perinatalojiye yönlendirdi beni ben Oya Pekin’den randevu aldım bebeğin böbreklerine tekrar bakılacak, Pınar hanım çok tatlıydı :)
Allah kolaylık versin canım. Ben bu aralar hiçbir iş yapamıyorum çok halsiz hissediyorum.Günaydin kizlar erkendwn kaltik bugun evimz boyanacak bir suru is esyalar hepsi bir yerde cok giremicem asil is boyandiktan sonra ya
el kadar bebeğin nesini öper severler anlamıyorum. 40 ı çıkmamış bebeği dışarı bile çıkarmazlarmış eskiler. Bir bildikleri varmış yani o çocuğun bağışıklığı bile düşük. Yakın temas bile bence yanlış. Nefes yoluyla bulaşan türlğ hastalıklar var. Neyseki benim annem nefret eder bizi bile öpmez kolay kolay. Bizim için steril bulmadığından. Bebeğimi de korur çevreye karşı o yüzden tereddütüm yok. Ben kendimde bile sevmem yakın mesafeden konuşulmasını sarılmayı öpülmeyi falan. Eşim hasta olduğunda uzak dururum. Kendimi koruyorum diye esirgemiş olmuyorsam aynı şey bebek içinde geçerli. El kadar cocuğumu millet salyasını akıtsın hasta etsin diye karnımda taşımıyorum herhalde dimiİyi geceler güzel anneler sizinle bugün canımı sıkan bir konudan bahsedeyim. Arkadaşım dün doğum yaptı, bugünde bir kaç komşu ablalar teyzeler ile ziyarete hastaneye gittik birtakım ihtiyaçları vardı onları götürüp az görünüp dönecektik. Öylede oldu rahatsızlık vermemek adına kısa duruldu, fakat benim orda içim içimi yedi. Herkes ama herkes o 1günlük bebeği kucakladı, okşadı kokladı öptü en ufak çocukları bile anne bana da ver anne bende tutayım diye tuturunca konu komşu tayfası az bi çocuğun eline de verdi.. Evet başında bekledi çok kısa sadece tuturdu fakat bence yanlış bir davranış. Şimdi arabada dönerken bana sen neden sevmedin beneği dediler ben bunu doğru bulmadığım daha 1günlük bebek sevilcek yanı yoktur desemde beni ayıpladılar senin bebeğin doğduğunda da sevicez engelliyemezsin dediler küçük çocuk için de eğer müsade etmezsem az bir tutup hevesini almasına ağliyacağını benim sakındıkça birşeyler olacağını felan filan böyle şeyler söylediler.. Benmi acaba şimdiden çok fazla temkinli davranıyorum sizce? Oluruna bırakıp gidene gelene sevdirmek mi gerekiyor? Öyleyse dua edicem içimdeki öfke dinsin inanınki öfkeleniyorum insanların minnak bebekleri sevmeye çalıştıklarını görünce çok istiyorsanız bebek sevmek doğurun arkadaşım sevin kendi bebeğinizi değilmi?
Valla cnim saglikli olsun da artık göbek de gözümden gelmiyir.ee devlet has.olunca azarlamsk için yer arıyorlar.ozel e gidince paşa gibi agirlaniyirsun inan özellikle araştırma hast.hayvan gözüyle hastalara bakıyorlar dün nerdeyse agliyacaktim. bana da ders olsun bidaha devlet mi asla! bizim vergilerimiz olmasa neyapcaklae sanki babalarının hayrına hastalara bakıyorlar.Ya dün daha saat 9 ve fiş sıra bitti diyorlar.20tane poliklinik toplasan her birinin 40 hastası yok.dün resmen hepsiyle kavga edip raporuna bktieup öyle çıktım.ordan bi suriyeli kadında bana diyoki begenmesen gelme ,o güzel türkçesiyle bana bide akıl veriyor.Göbeğine bakıp nasıl kızıyor anlamadım. Benim de kocaman bir göbeğim var :))) 550 gramı bebek oysaki :))) Canım sıkma canını bak zaten doğru düzgün bişe yemiosun bu sefer hiç bişe yemezsen bebekte zayıf kalır. Dün bir makale okumuştum çok yemek yemek bebeğe kilo yapmaz sağlıklı beslenmek yapar diye. Sen yararlı şeyler tüket gerisini boşver
Sanki bende çok merakliyim yağlı gobege,yağlı vucuda ama ypicak bisey yok.kalbindrki pariltiyi soyleyince inan hic bisey gozumden gelmedi.sen niye bebeğin bovreklerine tekrar bkyiriyorsun? acaba bendemi eko fetal randevusuna gitsem acaba?Canım kilonu bilmiyorum yanlış olmasın ama hamile bir kadına kaç kilo olursa olsun böyle davranılması çok terbiyesizce, ikili testi devlette yaptırdım Bakırköy’de, odaya 2 kişi alıyorlardı anket gibi sorular vardı kilo boy kaçıncı çocuk vs, benimle birlikte giren kadın 115 kilo ile hamile kaldım bulantılardan 109 a düştüm dedi doktor o kadar nazikçe söyledi ki şimdi bişiy yap diyemem karnında senden beslenecek bir bebek var ama Doğumdan sonra mutlaka kilonu kontrol et yaşın daha genç diye uyardı sadece.
Ayy inşaAllah ikimizinde güzel çıkar...peki sen ozeldemi yptirdin? ya nasıl bi açıklama yapmazki ?7yil önce doktorum korkmayın çoğu bebeklerde görüyoruz dedi.hiç o zamanlar eko fetal bile cektirmedim. Cnim benim pek cesaretim yok cektirmeyeDr bisey soylemedi hic aciklamada yapmadi ben kendim netde arastirdim sadece fetal eko icin randevu al bide onun sonuckarina bakalim dedi. Senide bilgilendiriim canim benim insAllah sonuclar guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?