Çok teşekkür ederim sağolasın :)Masallah hayırlı olsun: )
Kramp girdigi anda hangi ayaginiz ise onun altinda ellerinizi birlestirin ve kendinize dogru cekin aninda agri geciyor ve kalktigniz zamanda o feci agri kalmiyor hamile iken hic olmadı benim ama böyle geciriyordum
Taşınma öncesi tayin talebinde bulundum ama yeni tayin çıkıyor yıllık izinli idim bir süreçte izninde perşembe günü bitiyorduAA siz henüz yeni taşınmamış mıydınız? Hayırlı olsun
Canım kızımı ellerini yıkamadan kimseye dokundurmadım bu yüzden küsenler oldu umrumda değil onlar dikkatli olmalı evde hasta olan biri varsa kimseyle görüşmedim ve misafir kabul etmedim iyi de ettim =)İyi geceler güzel anneler sizinle bugün canımı sıkan bir konudan bahsedeyim. Arkadaşım dün doğum yaptı, bugünde bir kaç komşu ablalar teyzeler ile ziyarete hastaneye gittik birtakım ihtiyaçları vardı onları götürüp az görünüp dönecektik. Öylede oldu rahatsızlık vermemek adına kısa duruldu, fakat benim orda içim içimi yedi. Herkes ama herkes o 1günlük bebeği kucakladı, okşadı kokladı öptü en ufak çocukları bile anne bana da ver anne bende tutayım diye tuturunca konu komşu tayfası az bi çocuğun eline de verdi.. Evet başında bekledi çok kısa sadece tuturdu fakat bence yanlış bir davranış. Şimdi arabada dönerken bana sen neden sevmedin beneği dediler ben bunu doğru bulmadığım daha 1günlük bebek sevilcek yanı yoktur desemde beni ayıpladılar senin bebeğin doğduğunda da sevicez engelliyemezsin dediler küçük çocuk için de eğer müsade etmezsem az bir tutup hevesini almasına ağliyacağını benim sakındıkça birşeyler olacağını felan filan böyle şeyler söylediler.. Benmi acaba şimdiden çok fazla temkinli davranıyorum sizce? Oluruna bırakıp gidene gelene sevdirmek mi gerekiyor? Öyleyse dua edicem içimdeki öfke dinsin inanınki öfkeleniyorum insanların minnak bebekleri sevmeye çalıştıklarını görünce çok istiyorsanız bebek sevmek doğurun arkadaşım sevin kendi bebeğinizi değilmi?
Çok sağol canım içim rahatladı en azından :)bebekte sorun yoksa sonuç göstermek için acele etmene gerek yok cnm rutin kontrolünde gösterirsin sonuçlerı.
cnim öğretmen misin?Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Yok canım bir kamu kurumunda müdürümcnim öğretmen misin?
anladım müdüre hanım tekrar yeni işiniz hayirli uğurlu olsun❤Yok canım bir kamu kurumunda müdürüm
Bence bu konuda yerden göğe kadar haklısın yeni doğan bebeğin aşılari tam değil savunmasız bu nedenle her önüne gelen kucaklayamaz hele çocuğa vermek pess sen doğumdan önce uygun dille kurallarını ve sınırlarını belirtİyi geceler güzel anneler sizinle bugün canımı sıkan bir konudan bahsedeyim. Arkadaşım dün doğum yaptı, bugünde bir kaç komşu ablalar teyzeler ile ziyarete hastaneye gittik birtakım ihtiyaçları vardı onları götürüp az görünüp dönecektik. Öylede oldu rahatsızlık vermemek adına kısa duruldu, fakat benim orda içim içimi yedi. Herkes ama herkes o 1günlük bebeği kucakladı, okşadı kokladı öptü en ufak çocukları bile anne bana da ver anne bende tutayım diye tuturunca konu komşu tayfası az bi çocuğun eline de verdi.. Evet başında bekledi çok kısa sadece tuturdu fakat bence yanlış bir davranış. Şimdi arabada dönerken bana sen neden sevmedin beneği dediler ben bunu doğru bulmadığım daha 1günlük bebek sevilcek yanı yoktur desemde beni ayıpladılar senin bebeğin doğduğunda da sevicez engelliyemezsin dediler küçük çocuk için de eğer müsade etmezsem az bir tutup hevesini almasına ağliyacağını benim sakındıkça birşeyler olacağını felan filan böyle şeyler söylediler.. Benmi acaba şimdiden çok fazla temkinli davranıyorum sizce? Oluruna bırakıp gidene gelene sevdirmek mi gerekiyor? Öyleyse dua edicem içimdeki öfke dinsin inanınki öfkeleniyorum insanların minnak bebekleri sevmeye çalıştıklarını görünce çok istiyorsanız bebek sevmek doğurun arkadaşım sevin kendi bebeğinizi değilmi?
Dr bisey soylemedi hic aciklamada yapmadi ben kendim netde arastirdim sadece fetal eko icin randevu al bide onun sonuckarina bakalim dedi. Senide bilgilendiriim canim benim insAllah sonuclar guzel olur.Cnim bana da 3 ekimde eko fetal için gün verdiler.kizimda çıkmıştı gitmedim.bunda girmeyi düşünmüyorum.ama esim illa gitcez diyor.senin doktorun açıklaması ne oldu?
İyi geceler güzel anneler sizinle bugün canımı sıkan bir konudan bahsedeyim. Arkadaşım dün doğum yaptı, bugünde bir kaç komşu ablalar teyzeler ile ziyarete hastaneye gittik birtakım ihtiyaçları vardı onları götürüp az görünüp dönecektik. Öylede oldu rahatsızlık vermemek adına kısa duruldu, fakat benim orda içim içimi yedi. Herkes ama herkes o 1günlük bebeği kucakladı, okşadı kokladı öptü en ufak çocukları bile anne bana da ver anne bende tutayım diye tuturunca konu komşu tayfası az bi çocuğun eline de verdi.. Evet başında bekledi çok kısa sadece tuturdu fakat bence yanlış bir davranış. Şimdi arabada dönerken bana sen neden sevmedin beneği dediler ben bunu doğru bulmadığım daha 1günlük bebek sevilcek yanı yoktur desemde beni ayıpladılar senin bebeğin doğduğunda da sevicez engelliyemezsin dediler küçük çocuk için de eğer müsade etmezsem az bir tutup hevesini almasına ağliyacağını benim sakındıkça birşeyler olacağını felan filan böyle şeyler söylediler.. Benmi acaba şimdiden çok fazla temkinli davranıyorum sizce? Oluruna bırakıp gidene gelene sevdirmek mi gerekiyor? Öyleyse dua edicem içimdeki öfke dinsin inanınki öfkeleniyorum insanların minnak bebekleri sevmeye çalıştıklarını görünce çok istiyorsanız bebek sevmek doğurun arkadaşım sevin kendi bebeğinizi değilmi?
Önemli bir şey çıkmaz umarım, bizi de bilgilendirin olur mu? Ben de gebeliğe bağlı olduğuna, geçeceğine inandım öyle rahatlıyorum :)60 çıkmış canım aç verdim tahlili. Yarın doktoruma göstereceğim. Bilgilendirmenizle içim bi nebze rahatladı çok teşekkür ederim
İyi geceler güzel anneler sizinle bugün canımı sıkan bir konudan bahsedeyim. Arkadaşım dün doğum yaptı, bugünde bir kaç komşu ablalar teyzeler ile ziyarete hastaneye gittik birtakım ihtiyaçları vardı onları götürüp az görünüp dönecektik. Öylede oldu rahatsızlık vermemek adına kısa duruldu, fakat benim orda içim içimi yedi. Herkes ama herkes o 1günlük bebeği kucakladı, okşadı kokladı öptü en ufak çocukları bile anne bana da ver anne bende tutayım diye tuturunca konu komşu tayfası az bi çocuğun eline de verdi.. Evet başında bekledi çok kısa sadece tuturdu fakat bence yanlış bir davranış. Şimdi arabada dönerken bana sen neden sevmedin beneği dediler ben bunu doğru bulmadığım daha 1günlük bebek sevilcek yanı yoktur desemde beni ayıpladılar senin bebeğin doğduğunda da sevicez engelliyemezsin dediler küçük çocuk için de eğer müsade etmezsem az bir tutup hevesini almasına ağliyacağını benim sakındıkça birşeyler olacağını felan filan böyle şeyler söylediler.. Benmi acaba şimdiden çok fazla temkinli davranıyorum sizce? Oluruna bırakıp gidene gelene sevdirmek mi gerekiyor? Öyleyse dua edicem içimdeki öfke dinsin inanınki öfkeleniyorum insanların minnak bebekleri sevmeye çalıştıklarını görünce çok istiyorsanız bebek sevmek doğurun arkadaşım sevin kendi bebeğinizi değilmi?
Düşünceni yargilayamam ama bende nerde bebek görsem canimi verecek oluyorum aşiri bir cocuk sevgisi var icimde 7/24te cocuk doguramam ki cocuk sevmek istiyorsan dogur o dedigin imkansiz çokta yanlişİyi geceler güzel anneler sizinle bugün canımı sıkan bir konudan bahsedeyim. Arkadaşım dün doğum yaptı, bugünde bir kaç komşu ablalar teyzeler ile ziyarete hastaneye gittik birtakım ihtiyaçları vardı onları götürüp az görünüp dönecektik. Öylede oldu rahatsızlık vermemek adına kısa duruldu, fakat benim orda içim içimi yedi. Herkes ama herkes o 1günlük bebeği kucakladı, okşadı kokladı öptü en ufak çocukları bile anne bana da ver anne bende tutayım diye tuturunca konu komşu tayfası az bi çocuğun eline de verdi.. Evet başında bekledi çok kısa sadece tuturdu fakat bence yanlış bir davranış. Şimdi arabada dönerken bana sen neden sevmedin beneği dediler ben bunu doğru bulmadığım daha 1günlük bebek sevilcek yanı yoktur desemde beni ayıpladılar senin bebeğin doğduğunda da sevicez engelliyemezsin dediler küçük çocuk için de eğer müsade etmezsem az bir tutup hevesini almasına ağliyacağını benim sakındıkça birşeyler olacağını felan filan böyle şeyler söylediler.. Benmi acaba şimdiden çok fazla temkinli davranıyorum sizce? Oluruna bırakıp gidene gelene sevdirmek mi gerekiyor? Öyleyse dua edicem içimdeki öfke dinsin inanınki öfkeleniyorum insanların minnak bebekleri sevmeye çalıştıklarını görünce çok istiyorsanız bebek sevmek doğurun arkadaşım sevin kendi bebeğinizi değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?