2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar https://www.jammybaby.com/ bu siteden alişveriş yapan varmi bebis kiyafetleri baya güzel gözüküyor fikri olan varmi
bence pahalı markası bıle bellı olmayan seyler , aynılarından daha ucuza sanırım koza bebekde flnda vardıaslın
Ben oğlumda islak mendil olarak başta Unibaby kullandim dedigin gibi sari paketli saf su olani...büyük paket almıştım hatta. Gayette memnun kaldım. Herkese de öneririm bu arada. Ancak bebek bezleri konusunda prima o kadar pahalı ki diğer bebek bezlerini solda sifir birakiyor. Kullanici yorumlarına göre şuan baby&me bayağı iyiymiş. Sleepy'in yan bariyerleri sıkıntılı olduğundan bebeği yan yatırınca dışarı taşma söz konusu oluyormuş falan fistan... kafam bayağı karıştı benim..
da baby me yı bende cok gordum okudum ama guvenemıyorum yınede ne bıleyım

Kızlar ben bi hata yaptım soobe nin internet sitesinden sipariş verdim.bir daha mı tövbe.siz siz olun sakın soobe den sipariş vermeyin internetten.7 eylülde verdim siparişi bugün 19 eylül hala kargoya vermediler ve bir açıklama da yapmıyorlar.netten araştırdım çok şikayet var,bilseydim almazdım.sikayet etsem sonuç alır mıyım acaba.
sobenın sıtesındense canım trendyol tarzı yerlerde satılanlardan al sobenın urunlerını ben begenıyorum ama sıteye pek onem vermıyolar galıba otekı turlu sorun yasamazsın.

Sikayetim var a edebilirsin sikayetini kapattirmak icin cozum buluyorlarmis

Keske once siteyi arastirsaydiniz cok da guven olmuyor o kadar fazla ki.Bilinen yerler disinda almamak lazim
E-bebek internet sitesinden aldim 2 gune ulasti cok da duzenli idi.Siz yine de şikayetvar.com a yazin

Bilindik bir marka diye güvendim.pisman ettiler beni.musteri hizmetlerine de söyledim bütün sosyal mecralarda rezil edecem sizi dedim.sikayet var a da yazıyorum şimdi sağolun.bu haftada kargoya verilmezse tüketici haklarına şikayet ederim.

Keske once siteyi arastirsaydiniz cok da guven olmuyor o kadar fazla ki.Bilinen yerler disinda almamak lazim
E-bebek internet sitesinden aldim 2 gune ulasti cok da duzenli idi.Siz yine de şikayetvar.com a yazin
işin ilginç yanı sobe bılınmeyen bır marka degıl hala reklamlarda cıkar yanı ama sıtelerıne demekkı cok onem vermıyolar trendyolda fşn da satılıyor

Valla cnim saglikli olsun da artık göbek de gözümden gelmiyir.ee devlet has.olunca azarlamsk için yer arıyorlar.ozel e gidince paşa gibi agirlaniyirsun inan özellikle araştırma hast.hayvan gözüyle hastalara bakıyorlar dün nerdeyse agliyacaktim. bana da ders olsun bidaha devlet mi asla! bizim vergilerimiz olmasa neyapcaklae sanki babalarının hayrına hastalara bakıyorlar.Ya dün daha saat 9 ve fiş sıra bitti diyorlar.20tane poliklinik toplasan her birinin 40 hastası yok.dün resmen hepsiyle kavga edip raporuna bktieup öyle çıktım.ordan bi suriyeli kadında bana diyoki begenmesen gelme ,o güzel türkçesiyle bana bide akıl veriyor.
asla ırkçı bir insan değilim,hiç kimse kimseden üstün değil onun bilincindeyim ama o gerginliğin içinde oda akıl verince üstüne tuz biber oldu.
Devlet hastaneleri maalesef öyle ama hata bizde ki bunları bimere şikayet etsek bir olur iki olur üç olur artık soruşturmaya girer. Ama biz etmiyoruz işte bunlarda bir havalara giriyorlar.. Suriyelilere diyecek sözüm yok bunları tepemize çıkaranlar utansın...

sobenın sıtesındense canım trendyol tarzı yerlerde satılanlardan al sobenın urunlerını ben begenıyorum ama sıteye pek onem vermıyolar galıba otekı turlu sorun yasamazsın.

Bundan sonra normal mağazasından bile alışveriş yapmam canım.biz hep morhipodan alışveriş yapariz hiç sorun yaşamadık.gecen hafta hepsiburada dan alışveriş yaptım ertesi gün geldi.ilk kez böyle bir sorun yaşıyorum.sinir oldum valla.

Kızlar bir kaç gün bakmayınca sayfa baya ilerlemiş. İşten güçten çok fırsat bulamadım. Alışverişe şu ara ara verdik. Kıyafetler tamam.

Aklınızdakiler,
-bebek çantası
-Ev tipi ana kucağı mı yoksa Travel sistem bebek arabasının ana kucağı mı( 6 aylık olunca mecburen oto koltuğu alacağız zaten bu yüzden tereddüt)
- bebek bakım ürünleri
-Tabi ki bebek arabası
-Anne baba yanı yatak dedikleri babynest de kafamı düşündürüyor.

Bu ara bunları arayış içindeyiz. Sizinde karar verdiğiniz markalar varsa paylaşalım

Yarın da ayrıntılıya gireceğiz.

-bebek cantası kalehanbaby den alacagım 130 tl
-travel sıstem bebek arabası almadım ama baby plusun ana kucagını alacagım 200 tl ye evde arabada ıs goruyor cok cunku
-bebek bakım ürünlerinde cok kararsızım mustela şampuan alırım gıbı duruyor bakalım.
-bebek arabımı aldım bugun geldı hatta ınternetten henuz ınceleme fırsatım olmadı ama eve gıdınce bakıcam
-babynestlerı asırı gereksız buluyorum.O olmasa cocuk koltukta bıyerde yatmıcakmı yanı süs mevlutluk ve cok da gereklı bısey degıl bence onun yerıne dılersenız reflu yatagı alın en azından bebegınıze faydalı bırsey olur.

Bundan sonra normal mağazasından bile alışveriş yapmam canım.biz hep morhipodan alışveriş yapariz hiç sorun yaşamadık.gecen hafta hepsiburada dan alışveriş yaptım ertesi gün geldi.ilk kez böyle bir sorun yaşıyorum.sinir oldum valla.
evet bıraz problemlı olmus canım benım , keske bırazdaha ozen gosterselerdı

Baharatın ne gibi sakıncası var acaba?
Doktor baharattan acidan uzak dur demişti ayri yetten verdigi gebe egzersiz beslenme kitabindada tüketilmemesi gerekenler kısımında baharatli yiyecekler vardı ayri yetten baharatın midede sindirilmesinde yüksek enerji harcandigi için ve bu aylarda mide yanması arttigindan dolayida pek tüketmeyin diyorlar ama doktor neden tüketme uzak dur dedini bilmiyorum sayinca şunlar şunları yeme diye bende neden diye sormadim

Gunaaaydinnn ❤❤ ben yine gorevler gorevler giremiyorum pek ❤ A anneveoglusu canim benim cok sevindim tam kalbine gore denk geldi ❤❤ valla ben anne babalar haric oyle opturme kucaklama vs dusunmuyorum o da sinirli ilk baslarda

Çok teşekkür ederim ucu ucuna geldi bitti şükür 15 gün mehil surem sonra iş Allah sağlık versin çalışalım

Kızlar konu yine alışverişe gelmiş en sevdiğim yani :KK200: Biz ateş ölçeri çok düşündük araştırdık ve Jumper markasına karar verdik temassız olduğu için. Kargo gelsin eğer istediğimiz gibi çıkarsa instagramdan da paylaşacağım. Yalnız şöyle bir durum var:ne alırsanız alın evinizde mutlaka koltuk altından ölçen termometrelerden bulunsun. Araştırmalarımız sonucu hep bunu duyduk. İkinci bir konu da braun benim çok güvendiğim bir markadır ve evimde de kullanırım. Ancak fiyatı aşırı yüksek geldi. Bir bebek mağazasında dolaşırken hanfendinin biri ateş ölçere baktığımızı görünce bu kadar ödemeyin bizde kullandık braun ama boşuna dökmüşüz o kadar parayı jumper çok iyi ateş ölçer araştırın dedi. Gerçekten de çok iyi yorumlar okudum çevremizde kullananlarda vardı. 370 tl ödemek nerde 68 tl ödemek nerde. (Jokerde jumper 90-100 tlydi biz N11den aldık)

Kızlar ben bi hata yaptım soobe nin internet sitesinden sipariş verdim.bir daha mı tövbe.siz siz olun sakın soobe den sipariş vermeyin internetten.7 eylülde verdim siparişi bugün 19 eylül hala kargoya vermediler ve bir açıklama da yapmıyorlar.netten araştırdım çok şikayet var,bilseydim almazdım.sikayet etsem sonuç alır mıyım acaba.
Ne almıştın canım? İade talebinde bulun istersen para iadesi yapmak zorundalar karşılıksız alışverişe girer ve cezası büyüktür

Back
X