2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amin inşallah kuzum hepimize hayirli saglikli dogumla olur insallah
sen çalistigin için haftada bir temizlik yaparsinda biz hergun evde oldugumuz için gün asiri oturdugumuz odaya supurge tutuyoruz lavabolar wc temizleniyor acilma olsun diye degilde mecburluktan comelme oluyor kzum

Ay kanimiz az zaten üç tüp Eşimle gidiyoruz ben yine aç giderim doktora yaparsa orda yapmazsa saglikocaginda yaptiririm sen nerede yaptirdin kuzum
Ben unıversıte hastanesınde yaptırdım
Ac karnına 1 tup verıyorsun
Glıkoz ıctıkten 1saat sonra 1tup daha
Glıkoz ıctıkten 2saat sonra 1tup daha

( devlet hastanesın de ıcretsız verdıler glıkozu dun ama bugun unıversıte hastanesınde kantınde 6Tl ye aldım)

Yok kuzum allaha sukur sıkîntili bir durumumuz yok çok aman bebegime bisey olacak durumunda degilim elim ayagim hiç durmuyor zaten sürekli temizlik yapma halindeyim zorlucak sekilde yapma cok yorma kendini dedi bende paylasmak istedim arkadaslar ara sira yaziyorlar yok kahverengi leke geldi yok islaklik var yok kasikta agrim var sizde oluyormu diye sorduklari için bu günden sonra her tepkinin her hareketin riski olabilecegini söylemek istedim o sekilde sıkıntıları olanların daha dikkatli davransinlar bilgilendirmek için yazdim

Afiyet olsun :)) bizde basimizdan atsaydik bi yuklemeyi herkez taddan muzdarip

sen dıkkat et yınede bak kendın soyluyorsun kendını dınle :) valla calısmasamda rahat rahat yaya yaya yapsam haftasonu bı gırısıyorum hepsı bı araya geldımı ezıyet gıbı oluyor resmen

Afiyet olsun :)) bizde basimizdan atsaydik bi yuklemeyi herkez taddan muzdarip
Canım devlet hastanesınde pet sısede verdı elma aramoluydı tadı cok kotuydu gunes mı gormus bılmem ama tuptakı kutu kola gıbıydı elmalıydı o vok guzeldı ac karnına 1dakka olmadan ıctıgımden kusa surelı kuscak gıbı oluyorsun ( 5 dakkada da ıcebılırsın ama nekadar cabuk içersen okadar ıyımış)

Merhaba hanımlar. Bugün görümcem doğum yaptı çok şükür annede bebekte gayet iyi. Birbuçul ay öncede arkadaşım doğurmuştu. Böyle görünce doğuranları nasıl hevesleniyorum anlatamam. İçimdeki korkudan dolayı hamileliğimi bile yaşayamıyorım. İnşallah bizde bu günleri görürüz sağ salim vaktinde ben bile çok heyecanlandım sanırım oğluşumda hissetmiş olacakki tekme atıp duruyor :) bizde bu güzel anı yaşarız inşallah Rabbim tüm hamile arkadaşlarımızı sağ salim evladına kavuştur inşallaaaahh aminn

Kızlar erken doğumla ilgili bende birkaç bise yazmak istiyorum. Bende 7 aylık doğmuşum:) hemde normal doğum. Anneme erken doğma sebebimi sordum. Bilmem dr bise demedi dedi herşey yolundaydı birden oldu dedi çok şükür bugüne kadar sıkıntı yaşamadım. Demem o ki nasibimizde ne varsa onu yasiyorz

Orasi öyle canim dunyaya gelmeden daha dogumun ölümün yaziliyor o sıpada vakti geldimi gelecek hayirla saglikla gelsinler

Para. Verince tatlı gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…