2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Erkegide çok güzelmiş. Nereden sipariş verdin ne kadara aldin ama bzimkiler tekstilci alsam eşim
Hakli olarak laf söyler
Canım instagramdan baktım 110 tl idi sonra ismini n11 gitti gidiyor sitelerinde araştırdım 90 tl ye buldum bi de anlık indirim denk geldi 72 tl ye almış oldum n11den

Kizlar saglikocaginda ki ebe 5.aydasiniz artik erken dogum riskiniz olabilir çok yorulma dinlenmeye bak temizlikti ev isleriydi dinlenerek yap gerekmiyorsa yapma dikkatli ol oturup kalkarken agrilari hafife alma agrin olursa hemen muane ol kanamadir sudur herhangi bir sikayette göz ardi etme kontrol olmami söyledi sizde dikkatli olun temizlikte ayrintiya girmeyin bi supurge yeter vilada falan atmayin çok igilip dogrulmayin birde size sorum olacak gebe egzersizleri yapiyormusunuz dogumu kolaylastirmak için yada normal dogum yapmanin yuruyusle egzersizle bi alakasi varmi yoksa yapiya göremi degisiyor

Canım instagramdan baktım 110 tl idi sonra ismini n11 gitti gidiyor sitelerinde araştırdım 90 tl ye buldum bi de anlık indirim denk geldi 72 tl ye almış oldum n11den
Hadi hayirli olsun ozaman kuzum çok guzeller maşallah internetten her işinizi hallettiniz ben guvenip alisveris yapamadim

Hadi hayirli olsun ozaman kuzum çok guzeller maşallah internetten her işinizi hallettiniz ben guvenip alisveris yapamadim
Evlenirken çeyiz alışverişi yapmak için açmıştım bu hesaplarımı evimin perdelerine küçük ev aletlerine nevresim takımlarına kadar internetten almıştım nişanlıyken çünkü çıkıp gezecek zamanım yoktu şimdi o hesapları kızımın bebek çeyizi oldu resmen baktıklarım :)) mesela n11 gittigidşyor trendyol morhipo artık ebebek de favorim ama hepsi burada ile anlaşamadık biz bayağı kavga etmişliğim var korkuyorum o siteden :))

Ben de dr banu çiftçinin videolarından ögrendim. Özellikle 24. haftadan sonra birkaç hafta dikkat etmek lazımmış. Bebek bu haftalardan sonra erken doğarsa yaşama olasılığı çok daha yüksekmiş. O yüzden bu olasılığı arttırmak için birkaç hafta daha dişinizi sıkıp kendinizi yormayın diyo. Dikkat etmek lazım

Hadi minnoş gene iyisin :)) Vakit sıkıntımiz olmadı için göre göre almak istiyor insan fotoda albenisi daha yüksek oluyor göz yaniliyor oyüzden cesaret edemedik internetten alisveris

Sonuna kadar hak veriyorum arkadaşım sana.
Yeni doğmuş minicik bebek sevilmez.
Steril ortamdan yeni çıkmış savunmasız ve güçsüz bir varlık o daha. Öpsen opulmez kucağına alsan kucağa gelmez. Uzaktan bir maşallah der geçilir..

Bu irem baby'nin kalitesi nasıl acaba? Ben de birkaç bir şey beğendim ama emin olamayıp almadım. Sana geldi mi bu cici takım
Ben instagramdan sipariş etmedim canım orada beğendim fiyatı pahalıydı n11den aynısını buldum oradan sipariş ettim

ya ben cok gordum oyle yurudum boyle comeldım yok fln fılan dıyenı bazısıda dıyor hıc yurumedım etmedım son bır hafta kala sadece bıraz yurudum o kadar ozel bırsey yapmadım geldı dıyorlar bıraz da vucut ve nasıp meselesı.Ama bence kesınlıkle çömelme olmalı evde yapılmalı.Kanala gırmesı acısından. Yürüyüş fln da kıs gunu zor olacagı ıcın ben pek yapabılırım gıbıme gelmıyor acıkcası ne yalan dıyım.Evim 3.katta hergun bır market yapar ınerım en fazla merdıven ın cık olur

Bende böyle dogum hikayesi okumuştum hurmayi araştirirken bayanin biri yazmiş günde iki üc km yakin yürüyordum artik herkes sokak cocugu olacak yok yollarda doguracaksin diye dalga geciyorlardi nasip degilmiş sezeryanli dogum yaptim eltim 9ay boyunca yatti çatir catir dogurdu yazmiş bende nasip olduguna inaniyorum ama içimde huzursuz elimden geleni yapip sonrami takdire biraksam diyorum ama o egzersizler çok yoruyor yapamiyorum bile zorlaniyor insan ama dedigin gibi en fazla yaptigimiz çömelmek temizlik falan yaparken surekli o pozisyondayim koltuklarin bacaklari yuksek oldugu icin comelip supurge yapiyorum tek yaptimizda bu olacak galiba kiş gunu yuruyup hasta olmayi goze alamam

aman sımdıden cömelme haraketlerı temızlık fln yaparken cok yapma sımdıden , ben 34 den sonra baslarım Rabbım o gunlerı hayırlısıyla göstersın tabı ınsallah. Birde göğüs ucunu uyarmaya baslamakta tetıklıyormuş hurma yerım sıcak su dus fln bol bol yaparım tabı bebıslerımızin de güzel güzel dönmesi lazım bakayıp yasayıp göreceğiz :) herkes zamanında sağlıkkla alsın bebeğini kucağına :)

aile hekimimin benzer bir tavsiyesi olmuştu bana da. ama kadın doğum uzmanım endişenin seni daha büyük sıkıntılara sokabileceğini söyledi. yani kendini strese sokmaman daha önemli. canın ne istiyorsa yap ama vücudunu zorlama. kendini iyi hissetmiyorsan bişey yapma. bana söylenilen ne kadar aktif olursan doğum ve sonrasında toparlanman o kadar çabuk olur şeklindeydi ama tabi senin özel bi durumun varsa bilemem. doktorunu dinlemeni tavsiye ederim o yüzden.

Katılıyorum canım etrafımda 5oldu erken doğum yapan arkadaşlar bence artık daha dikkat etmeli hamilelikte eskisi gibi değil gibi geliyor bana

Ben buzdolabi çamaşır makinası kurutma makinesi vs hepsiburada dan aldım memnunum. Ama şans meselesi tabii ama kıyafete cesaret edemiyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…