Ay ilk oglumda da çok zor olmuştu bu şeker yüklemesi benim için aç kaldım mı hemen midem bulanıyor inşallah çıkarmam basım falan tutmaz haftaya bizim de çok gözümde büyüyor
Ay ilk oglumda da çok zor olmuştu bu şeker yüklemesi benim için aç kaldım mı hemen midem bulanıyor inşallah çıkarmam basım falan tutmaz haftaya bizim de çok gözümde büyüyor
Birşey sormak istiyordum ben ilk gebeliğimde de şeker yüklemesi yaptırmıştım ama tahlilime göre mi yapıldı yoksa standartmıydı hatırlamıyorum 7,5 yıl geçti tabi
Bugun sukur ayrintili ultrasona girdik Allaha sukur her sey gayet iyi minik prensesim elleri yuzunden çekmedi yüzünü goremedik ama onun disinda guzeldi 21 haftalik 380 gr imis miniğim nasil sizce :)
Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem
Kesinlikle ersağ markasının banyo wc sini kullan.dusakabin ve muslukları mükemmel temizliyor.hem de doğal ve bitkisel.yağ çözü ve diğer temizlik malzemeleri de çok iyi tavsiye ederim.zaten kullanınca anlarsın aradaki farkı.biraz pahalı ama sağlık için değer.
Kesinlikle ersağ markasının banyo wc sini kullan.dusakabin ve muslukları mükemmel temizliyor.hem de doğal ve bitkisel.yağ çözü ve diğer temizlik malzemeleri de çok iyi tavsiye ederim.zaten kullanınca anlarsın aradaki farkı.biraz pahalı ama sağlık için değer.
Çevrende satan birileri vardır mutlaka.markette satılmıyor.benim kayinvalidem satıyor ondan alıyorum ben geliş fiyatına.kendin üye olursan çok daha uyguna alırsın rahat edersin.sampuan deterjan yüz kremleri maskeler sıvı sabunlar aklına ne gelirse var.
Birşey sormak istiyordum ben ilk gebeliğimde de şeker yüklemesi yaptırmıştım ama tahlilime göre mi yapıldı yoksa standartmıydı hatırlamıyorum 7,5 yıl geçti tabi
Yok canım doktorun belirlediği standart ölçüde yükleme yapıyorlar ama bazısı bir aç bir tok kan alıp bitiriyor kimisi saat araliklı tekrar kan alıyor ben digeeinde fena olmuştum 3 -4 kez kan verdim inşallah bunda çok abartmazlar
Lohusa gecelik sabahlık takimi için instagramda onlinecamasir.comm diye bir sayfa var ürünleri çok güzel.su anda kampanyası var gecelik sabahlık pijama takimi alana tavşanlı tulum takimi hediye.haberiniz olsun
Lohusa gecelik sabahlık takimi için instagramda onlinecamasir.comm diye bir sayfa var ürünleri çok güzel.su anda kampanyası var gecelik sabahlık pijama takimi alana tavşanlı tulum takimi hediye.haberiniz olsun