2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanımlar ya kasıklarımda ağrım var çok kas ağrısımı farklı birşeymi bilmiyorum sabah doktoruma gidicem inşaAllah kötü birşey değildir

Ay ilk oglumda da çok zor olmuştu bu şeker yüklemesi benim için aç kaldım mı hemen midem bulanıyor inşallah çıkarmam basım falan tutmaz haftaya bizim de çok gözümde büyüyor

Ay ilk oglumda da çok zor olmuştu bu şeker yüklemesi benim için aç kaldım mı hemen midem bulanıyor inşallah çıkarmam basım falan tutmaz haftaya bizim de çok gözümde büyüyor
InsaAllah kusmadan verebılırsın tahlılını amııın nekadar erken gıdersen okadar ıyu bıde oglene kadar suruyor

Birşey sormak istiyordum ben ilk gebeliğimde de şeker yüklemesi yaptırmıştım ama tahlilime göre mi yapıldı yoksa standartmıydı hatırlamıyorum 7,5 yıl geçti tabi

Bugun sukur ayrintili ultrasona girdik Allaha sukur her sey gayet iyi minik prensesim elleri yuzunden çekmedi yüzünü goremedik ama onun disinda guzeldi 21 haftalik 380 gr imis miniğim nasil sizce :)
Gayet güzel canim bizimde okadardi o haftada ayrintilida 383cikmişti

Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem

Kesinlikle ersağ markasının banyo wc sini kullan.dusakabin ve muslukları mükemmel temizliyor.hem de doğal ve bitkisel.yağ çözü ve diğer temizlik malzemeleri de çok iyi tavsiye ederim.zaten kullanınca anlarsın aradaki farkı.biraz pahalı ama sağlık için değer.

Fiyat önemli degilde kolay bulabilecegim birseyse nereden temn edebilirim internet veya katolokla satilan bir urun degildir umarim

Fiyat önemli degilde kolay bulabilecegim birseyse nereden temn edebilirim internet veya katolokla satilan bir urun degildir umarim

Çevrende satan birileri vardır mutlaka.markette satılmıyor.benim kayinvalidem satıyor ondan alıyorum ben geliş fiyatına.kendin üye olursan çok daha uyguna alırsın rahat edersin.sampuan deterjan yüz kremleri maskeler sıvı sabunlar aklına ne gelirse var.

Birşey sormak istiyordum ben ilk gebeliğimde de şeker yüklemesi yaptırmıştım ama tahlilime göre mi yapıldı yoksa standartmıydı hatırlamıyorum 7,5 yıl geçti tabi
Yok canım doktorun belirlediği standart ölçüde yükleme yapıyorlar ama bazısı bir aç bir tok kan alıp bitiriyor kimisi saat araliklı tekrar kan alıyor ben digeeinde fena olmuştum 3 -4 kez kan verdim inşallah bunda çok abartmazlar

Lohusa gecelik sabahlık takimi için instagramda onlinecamasir.comm diye bir sayfa var ürünleri çok güzel.su anda kampanyası var gecelik sabahlık pijama takimi alana tavşanlı tulum takimi hediye.haberiniz olsun

Lohusa gecelik sabahlık takimi için instagramda onlinecamasir.comm diye bir sayfa var ürünleri çok güzel.su anda kampanyası var gecelik sabahlık pijama takimi alana tavşanlı tulum takimi hediye.haberiniz olsun
Canım ben baktım hediye tulum falan yoktu nerden baktın sen online siteden mi?

Günaydin guzel hafta sonlari olsun insallah temizligim bitoyor bugun sukur kis temizligim
Gözun aydin kurtulmussun biz daha halilari yikamaciya veremedik versek bende baslayacagimda anca gubluk temizlikleri yapabiliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…