2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben daha almam kaç kilo olcağıma bağlı ben 4kü takım düşündüm hem sabahlık gecelik ve picamaaa :))
Bende sen gibi dusundum icin bebek ihtiyaclari aliniyorda kendime daha hiç birsey almadim kilo drumuna gore artik sekizinci ayda arastirmaya baslariz

Salı günü olsun hemen minnakımı göreyim sağ Salim kucağımıza alalım da artık herhalde 2. Bebeği yapamam eşimde istemez herhalde 6 ay dolmadan eşiminde kendiminde ömründen 10 yıl gitti :)
Eskiler ne kadar rahatmiş ya bi cinsiyet ôgrenmeye gittik birde doguma bizde yok enfeksiyonmuş kummuş suyuymuş ayrintili vs derken gercekten çok gereksiz seylerle kafamizi meşkul ediyoruz havadan nem kapar olduk kafada kurduklarmiz nereye vardı

Annem 7 tane doğurmuş hepsini toplasan benim ilk bebişte yaşadığım stresin yarısını yaşamamıştır, annem bi hamile olduğunu öğrenmeye gidermiş sağlık ocağına bi de Doğuma o da 2 taneyi de evde doğurmuş hiç doktor yüzü bile görmemiş onlarda

Dediğin sayfayı hemen takibe aldım lohusa pijaması için teşekkürler
bak renk olarak pembe lavanta renklerı cok cıkıyor outlete hatalarda ınanılmaz kcuk ve anlasımalyacak seyler kadıfe dantel sabahlıklı b model var ona bakıyorum suan ama mavıden az cıkıyor senın kızdı sen denk getırrsın mutlaka kıloya gore beden tablosu da ıste atarlar sana

Aynen bende baktım defolu diyor ama belli bile değil çoğu kim inceleyecek üzerimizdeki şeyi, kadife olanlar çok şık duruyor ama hastane çok sıcak olursa diye düşünüyorum

Evet ara ara azalma oluyır genellıkle anne vok yorgun olunca onlarda uyuyor

Aynen bende baktım defolu diyor ama belli bile değil çoğu kim inceleyecek üzerimizdeki şeyi, kadife olanlar çok şık duruyor ama hastane çok sıcak olursa diye düşünüyorum
ben içi viskon takım olup, kadıfesı dantel sabahlıklı olanı begendım , sabahlıgıda yurumeye kalktıgımda evde bırı gelır fşn uzun bısey olsun ustume gıymeye dıye ıstedım o yuzden içi viskon olanlara bak
bak bubegendgm dıyorumbu model farklı alt pıj kadıfe

Canım bende de 2 gün çok sakinleşti korktum üçüncü gün bir coştu bir coştu göbekten fırlıcak gibi :) ara ara oluyor 30a kadar boyle oluyomus

aynen aynen ayağından kilona herşeyin değişiyor sonuçta :))
Öyle canim acikcasi hevesimde yok kendime iştahim olsa simdiye alirdim pijamalar zaten buyuk oluyor da hersey bebege odaklandigimiz için en son alinsada olur diye düşunuyor insan

Yaptır canım doktoruna hatırlatursın .. aclıga dayanamıyorsan yanında bırı olsun toplam 3tup kan verıyorsun
Ay kanimiz az zaten üç tüp Eşimle gidiyoruz ben yine aç giderim doktora yaparsa orda yapmazsa saglikocaginda yaptiririm sen nerede yaptirdin kuzum

Onlar öyle annemde bana kiziyor insan aklina gelmicek şeyler senin aklina geliyor biz hiç böyle degildik kafayi bozmusun cocuk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…