2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet kuzum biliyorum o kremi 120tl dediler eczanede bende almamiştim daha erken diye artik birşeyler kullanma zamanlari geldi galiba kaşiniyorum sabaha kadar :63:
170tl canım[/QUOTE]
Trendyolda falan hepsiburada da cok daha uygun fiyatlar canim

Kardeşime de beyinde iki taraflı kist var demişler olabiliyormuş şimdi 4 yaşında zehir gibi maşallah.
Dogumdan önce geçmiş miydi canım başka bi anomali falan var mıydı o zaman içime su serptin Allah razı olsun inşallah saglıkla alalım kucagımıza

Canım seni çok iyi anlıyorum bizim ayrıntılıda beyinde 2 taraflı kist çıktı tek taraflıyı dr söylemiyormuş ama çift taraflı olunca biraz tedirgin oldu biz de tabi şok arastır kurcala oku vs bi degerin sınıra yakın oldugunu gördük daha d korktuk dr gittik tekrar su an sorun yok takip edicez dedi epey kendime gelemedim ama şu an duadan baska yapacak bişey yok stres yapıp da bi şüpheyle saglıklı kuzumuza da kendimize de bu süreci zehir etmek nafile Allah korusun bi sorun varsa doğunca elimizden geleni yapıcaz elbet şimdilik tek elimizden gelen sabır dua gerisi Rabbime kalmış
Geçmiş olsun canım. Oraıs öyle elden bişey gelmiyor. Gönül isterki herşey iyi olsun belkide iyiler zaten ama işte gözümüzle göremediğmiz için be böyle şeyler duyunca insan korkuyor. Benm arkadaşmın 40 ı yeni çuktı. Onada beyinde 3 tane kist var demişlerdi ama bebeği sağlıklı. 5. Aydan snra kaybolmuş kendiliğinden. Kendinizi üzmeyin sizindr geçer inşallah yavrularımız sağ salim kucagımızda olur..

Geçmiş olsun canım. Umarım sorun yoktur. İyi düşün :dua:
İyi düşünmeye çalışıcam ama şoku atlatınca. Yarın kendi doktoruma gidicem analtıcam. Birde başka bi hastanede detaylı yaptırcam yani işte baktırıcam. Ne değişicek bilmiyorum ama bi umut işte :(

Geçmiş olsun canım. Oraıs öyle elden bişey gelmiyor. Gönül isterki herşey iyi olsun belkide iyiler zaten ama işte gözümüzle göremediğmiz için be böyle şeyler duyunca insan korkuyor. Benm arkadaşmın 40 ı yeni çuktı. Onada beyinde 3 tane kist var demişlerdi ama bebeği sağlıklı. 5. Aydan snra kaybolmuş kendiliğinden. Kendinizi üzmeyin sizindr geçer inşallah yavrularımız sağ salim kucagımızda olur..
Ay inşallah canım bi sorun olmadan dogar yavrularımız ben de çok araştırdım doktorumuzun da söylediği bu süreçte tek başına bu şekilde kist, parlaklık vs pek bir anlam ifade etmiyor sen de gönlünü ferah tutmaya çalış

İyi düşünmeye çalışıcam ama şoku atlatınca. Yarın kendi doktoruma gidicem analtıcam. Birde başka bi hastanede detaylı yaptırcam yani işte baktırıcam. Ne değişicek bilmiyorum ama bi umut işte :KK43:
Geçmiş olsun kuzum hayirli haberlerle gel inşallah kafayada takma elden bazen birşey gelmiyor zamana bırak rabbim şifasini versin derdinin dermani olsun

• Beğen
Reactions: Otb
Hangi ildesin

Maşallah teyzeme Allah kabul etsin
konyadayım canım ben, bu sene kimsenin niyeti Yok gibi :)

Arkadaşlar moralim çok bozuk...

Son bi kaç gündür, belki de yaklaşık 1 haftadır falan ellerim ve yüzümde hafif şişlik oldu. Cuma gününden beri de ishal benzeri bi şey yaşıyorum. Bugün okula gitmeden alyansımı takmak istedim ama parmağımı sıktığını fark ettim. Doktorumun asistanına mesaj attım sanırım ödem oldu, gitmesi için ne yapabilirim diye ve "acilen yarın gelin, tahlil yapmamız lazım, gebelik zehirlenmesi olabilir" dedi :KK43: kötü düşünme canım yaa, bol su iç, tuzu kes. Tahlillerden sonra iyice rahatlarsın

Moralim çok bozuk! Şimdiye kadar 6-7 kilo aldım, belki ondan böyle oldum. Şişkinliği gebelikte normal sanıyordum meğer değilmiş. Aranızda böyle olan varsa uyarmış olayım. Şimdi biraz araştırdım da sıkıntılı bi durummuş okuduklarıma göre..

Ne olur bana ve bebeğime dua edin, sağ sağlim kucağımıza alalım.. Şu an çok kötü durumdayım.. Buradan başka bi yere yazıp derdimi anlatamıyorum..

S skelebeks
Bu hafta son cumartesi randevumda alıcam belge daha 2 nöbet yazmışlar gidip kavga ettim
yuh ya, ne kadar vicdansızlar

Benim ilk gebeliğim cahilliğim had Safhada yani bilgim yok. Ama çok öemli bişey olsa yarına bekletmezdiler diye düşünüyorum. Sıkıntı yapma ödem olabilecek birşey. Ama ishal hakkında bilgim yok. Allah yardımcın olsun.
Benim de ilk gebeliğim, ben de şaşkınlık halindeyim! Amin duan için Allah senden razı olsun..

oozzee oozzee canim oncelikle sakin ol ve stres yapma bebeklerimize en buyuk zarar stres doktorum bunu hep soyler bana. Odem hamilelikte pekcok kisinin basina gelen bir durum hemen en kotuyu dusunme ortada bisey yokken. Ve internetten arastirma yapma basimiz agrisa kanser diye yaziyor nette bos yere streslere giriyoruz
Doğru söylüyosun, ben de fazla telaş yapıyorum.. Okumamak en doğrusu. Yarın gelişmeleri yazarım buraya.

Dogumdan önce geçmiş miydi canım başka bi anomali falan var mıydı o zaman içime su serptin Allah razı olsun inşallah saglıkla alalım kucagımıza
Evet o da çok korkup profesör e gitmiş olur geçer demiş bir dahaki kontrolde birşey kalmamış. Başka birşey yokmuş bebekte. Ama yeni doğmuş bebeklerde bile kalpte delik var diyebiliyor . Benim down sendromlu oğlumda 1 yaşında kalpte delik var dediler açık kalp ameliyatı dediler 6 -7 ay sonra delik kapanmış dediler . Bebekler farklı oluyor canınızı sıkmayın

Evet o da çok korkup profesör e gitmiş olur geçer demiş bir dahaki kontrolde birşey kalmamış. Başka birşey yokmuş bebekte. Ama yeni doğmuş bebeklerde bile kalpte delik var diyebiliyor . Benim down sendromlu oğlumda 1 yaşında kalpte delik var dediler açık kalp ameliyatı dediler 6 -7 ay sonra delik kapanmış dediler . Bebekler farklı oluyor canınızı sıkmayın
Geçmiş olsun canım size,de neyse ki geçmiş gitmiş,bizim de beyinde kist dışında bişey yok şu an Rabbim korusun doganları da,dogacak olan yavrularımızı da

Öyle mi? Nası geçti süreç? Bebeğinizi sağ salim kucağınıza aldınız mı? Şimdi nasılsınız?
Geçmiş olsun kuzum inşallah saabaha geçer şişlik falan kalmaz kötü bir durum yoktur umarm
yarin haber ver cok cok gecmis olsun kuzum

Ay inşallah canım bi sorun olmadan dogar yavrularımız ben de çok araştırdım doktorumuzun da söylediği bu süreçte tek başına bu şekilde kist, parlaklık vs pek bir anlam ifade etmiyor sen de gönlünü ferah tutmaya çalış
Evet birbirimizi teselli ediyoruz ama içimiz yinede tedirgin:) buda büyük bir ironi değil mi.. Allahımdan tek dileğim yavrularımız sağlıkla doğsun inşallah..

Geçmiş olsun kuzum hayirli haberlerle gel inşallah kafayada takma elden bazen birşey gelmiyor zamana bırak rabbim şifasini versin derdinin dermani olsun
Saol canım.. inşallah dediğiniz gibi olur herşey.. güle oynaya gittiğim yerden ağlayarak çıktım. Duymayı bklediğim şey sorun yok hadi güle güle denmesiydi. Aksi olunca yıkıldım. Birde benm kaybım var ve fsh yüksekliğim var. Mucize gibiydi bu bebek. Hep bi korkuyla geldim bu haftaya kadar ama korkular peşimi bırakmıyor malesef. Neyse her şerde bi hayır vardır dimi. Rabbimn vardır bir bildiği. Bunada şükür ne diyelim. Rabbim beterinden korusun yavrularımızı..

Son bi kaç gündür, belki de yaklaşık 1 haftadır falan ellerim ve yüzümde hafif şişlik oldu. Cuma gününden beri de ishal benzeri bi şey yaşıyorum. Bugün okula gitmeden alyansımı takmak istedim ama parmağımı sıktığını fark ettim. Doktorumun asistanına mesaj attım sanırım ödem oldu, gitmesi için ne yapabilirim diye ve "acilen yarın gelin, tahlil yapmamız lazım, gebelik zehirlenmesi olabilir" dedi :KK43:

Moralim çok bozuk! Şimdiye kadar 6-7 kilo aldım, belki ondan böyle oldum. Şişkinliği gebelikte normal sanıyordum meğer değilmiş. Aranızda böyle olan varsa uyarmış olayım. Şimdi biraz araştırdım da sıkıntılı bi durummuş okuduklarıma göre..

Ne olur bana ve bebeğime dua edin, sağ sağlim kucağımıza alalım.. Şu an çok kötü durumdayım.. Buradan başka bi yere yazıp derdimi anlatamıyorum..
Canım ben uzun zamandır alyansımı takamıyorum. Ellerimde ayaklarımda bacaklarımda ödem hep var. Dinlenince azalıyor, ayakta kalınca artıyor. Ama öyle internetten okuduğun gibi düşündüğün gibi bir şey yok. Doktorlar her ihtimale bakmak için öyle diyor. Tahlillerini yaptır ama canını da sıkma

Arkadaşlar affınıza sığınarak sütyen seçimi hakkında bilgi istiyorum. Normalde göğüslerim küçüktü 75 destekli kullanıyordum. Hamileliğimin ilk üç ayında baya büyüyüp ağrıdılar. Şuan ağrı bitti ama büyüme ufak ufak devam ediyor ve sütyenlere sığamıyorum. Desteksiz alıp beden mi büyütsem acaba. Sizde durumlar nasıl lohusa sütyeni almak İçin erken değilmi şuan. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Benim de sütyenlerim sıkıyor artık. Yenisini alayım diyorum ama ben de bilemiyorum nasıl alsam :110:

Kızlar ya ilk defa bugün takıldıgım bi konu var. Ben kizimin butun esyalarini aldim besik araba kiyafet falan. Ilk bebegim ok buyuk bi hevesle aldim ama hep cevremde niye aldin bi dogsaydi bi kirki ciksaydi falan filan. Bugunde duyunca cok uzuldum:KK43: neden hep kötüyü insanın aklına koyuyorlar ki? O zaman evlenmeyelim ya da dışarı bile çıkmayalım başımıza ne geleceği belli olmz

Saol canım.. inşallah dediğiniz gibi olur herşey.. güle oynaya gittiğim yerden ağlayarak çıktım. Duymayı bklediğim şey sorun yok hadi güle güle denmesiydi. Aksi olunca yıkıldım. Birde benm kaybım var ve fsh yüksekliğim var. Mucize gibiydi bu bebek. Hep bi korkuyla geldim bu haftaya kadar ama korkular peşimi bırakmıyor malesef. Neyse her şerde bi hayır vardır dimi. Rabbimn vardır bir bildiği. Bunada şükür ne diyelim. Rabbim beterinden korusun yavrularımızı..
Öyle kuzum korkma ne gelirse allahtan inşallah kötü bir durum olmaz sagligi sihatı özelliklede keyfi yerindedir inşallah bugünler aklina gelince gulüp gececegin günler gelir inşallah hayirli haberleri paylasirsin en yakin zamanda

Son bi kaç gündür, belki de yaklaşık 1 haftadır falan ellerim ve yüzümde hafif şişlik oldu. Cuma gününden beri de ishal benzeri bi şey yaşıyorum. Bugün okula gitmeden alyansımı takmak istedim ama parmağımı sıktığını fark ettim. Doktorumun asistanına mesaj attım sanırım ödem oldu, gitmesi için ne yapabilirim diye ve "acilen yarın gelin, tahlil yapmamız lazım, gebelik zehirlenmesi olabilir" dedi :KK43:

Arkadasim endiselenme bir sey yoktur Allah'in izniyle. Benim de ayni sekilde hep. Yuzugum olmuyo ayaklarim sis. Calisiyorum, ogretmenim hep ayaktayim. Ayaklarim sisiyor normal olarak. Bugun bebisi gordum buyuyor da masallah. Tek sikinimiz bebisin basi asagidaymis. Ben de bir dahakine iyice sorayim bunu yine de.

Back
X