2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de ilk gebeliğim, ben de şaşkınlık halindeyim! Amin duan için Allah senden razı olsun..

Doğru söylüyosun, ben de fazla telaş yapıyorum.. Okumamak en doğrusu. Yarın gelişmeleri yazarım buraya.
Cnim sakin interneti okuma gerçi bana dediklerindede dayanamayıp okuyirum ya neyse..Sen tansiyon ölçümü yptinmi? ben tesadufen sağlık ocağında olcturmustim 13.8 çıkmıştı hemen dok.msj attım bana sinir dedi ve gelmemi istedi.tansiyon gerçekten varmi yokmu anlamak için bana holter cihazını 24saat taktilar her 30dk bir kendiliğinden olcuyordu. ve sonuçlar çıktığında..17.15....16.14...
15.12...böyle firmalar olmuş.ama ALLAH tan ani iniş kalkislar olmuş uzun süreli değil yani.eve cihaz aldım çok şükür iyiyim beslenmeme dikkat ediyorum.şuan dengede tansiyon.bende baş agrisi çok oluyordu.

Bugün randevu aldım anca 1 ekime. Pazartesi yapılcak bakalım. Valla canım hiç hatırlamıorım. Elime bir rapor falanda vermedi. Oan gözlerim dolunca kafanı karıştırmıyım kalbinde bi sıkıntı yok dedi okdr. Parlaklık için takip edelim dedi sağmı solmu hiç hatırlamıyorum sormadımda. Fetal ekoyu çektirince ne elde etmiş olacagız peki onuda sormadım ?? Kızında geçmişmiydi peki canım

Cnim ben kizimda 23+4 ayrintiliya girmistim.doktorum bize çoğu bebeklerde oluyir demişti.bize o zamanda eko fetal önerdi ben hiç yapmadım ama doğuma kadar icim icimi yemişti. doğumdan sonrada hiç goturmedum cesaret edemedim.şuan maşallah çok sağlıklı bi çocuk az öncede okula gitti .darisi bizim bebekler başına bu grupta seninle beraber 5kişide gözüktü.ya benim için kalpte bi sıkıntı çıkmasın ALLAH in izniyle parlaklik önemli değil.Benimde 3ekim ve bende çok endişeliyim.

Geçmiş olsn sanada canım. İnşallah bebeklerimiz iyidir ve sağ salim doğarlar. İşlerini yapıyorlar evet ama karşılarında hamilr bir bayan var bunu direkmsöylemek yerine daha açıklayıcı olabilirler. Kalbinde parlaklık var takip edilsin falan deyip yüz ifadesi değişince sonradanda kafanı karıştırmıyım skntı yok demesi sinir bpzucu gerçekten. Bu sabah bile uyanır uyanmaz gözümden yaşlar aktı. Aklımdan çıkmıyor

O Otb cnim eko fetal parlaklik çıktığı için bakalim başka bi sıkıntı varmi diye onun için bakacaklar.inşaAllah hiç birimine çıkmaz.

Hayırlısıyla saglıkla alalım bebeklerımızı kucagımıza ınsallah zamanın da

Hım kalp rahatsızlıgı varmı diye bakılcak yani. O temiz çıkarsa eğer bi skntı yok demek oluyo ozaman değilmi
Aynen öyle cnim,eğer ki özelde yapmış olsaydım.eko fetal cekmezdim çünkü devlet has.cok iyi bkmadi doye dusunuyorum o yuzden eko fetal cektirecegim

bende sevıyorum boyle ıslerı kendım tasarladım bastırdım bıle , çıkolata ıcınde aynısını bastıracağım hacıserifle konustum kendı tasaarım ornegı uygunsa basıyolar
Çok güzel olmuş canım ben de magnet tasarlamıştım düğünüm için matbaaya verip baskı aldırmıştım hediyelik olarak dağıtmıştım :) daha aklımda başka şeyler de var program bilgisine sahip olduktan sonra çok güzel şeyler hazırlayabiliyor insan gerçekten

Aynen öyle cnim,eğer ki özelde yapmış olsaydım.eko fetal cekmezdim çünkü devlet has.cok iyi bkmadi doye dusunuyorum o yuzden eko fetal cektirecegim
Teşekkür ederim bilgi için canım. Bende malatyadayım. Özele gidiyorum normalde ve burda perinatoloji bölümü özellerde yok. Detaylı usg yide radyologlar yapıyo. Yani öyle perinatoloji gibi değiller doğal olarak. E perinatolojide devlette sıra almak mümkün olmuyo. Ekoyuda devlet çekiyo sadece. Mecbur devlette yaptırcam bunların hepsini nasıl olcak bilmiyorum. Hayırlısı olsn artık iyi olsun bebeklerimiz..

Bugün perinatoloji randevum vardı bebeğimin böbreklerine bakıldı tekrardan 2 hafta da gene artmış böbrek buyumesi biri normal ama bir böbreği büyüyor 6.8 mm olmuş, doktorlar hiç mi güzel bişiy söylemez hemen down sendromu olabilir dedi doğduğunda böbrek yetmezliğiyle doğabilir dedi ya da anne karnındaki suyunu bitirebilir susuz kalabilir dedi hep kötü hep kötü

Hadi yaa o kadar uğraştın mı? 24 saat takılı bi şey takılı kaldı falan... Amaan işte bu baş ağrısı direkt tansiyonu belli ediyo zaten. Benim tansiyonu sabah doktor ölçtü 11-7 çıktı. Akşam da 10-6 idi. Düşük dedi.

Canım stres yapma dicem ama elde değil bir hafta daha bekle başka bir perinatologa git çapa ve cerrahpaşa bu konuda cok iyi maddi durumun el verisli ise sana bahcelievlerde çapa da prof. Olan bir perinatologun muaynehanesine yönlendirebilirim adam işinin ehli

TÖBE ya.bu ne bebekler hep mi sorunlu

Zeynep kamile geldim bugün de bi de Bakırköy Sadi konuktan randevu alacağım, ne biliyim o zaman o ikili testleri falan boşuna mı yaptırıyoruz herşey normal çıkarken bi organa bakıp hemen moral bozuyorlar bi de tutturdular amniyo sıvısı alalım genetik incelesin diye yaptırmayacağım diyorum 10 kez soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…