2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Al bak kendine kurdun kurdun degdimi masallah ne guzel kilo aliyorlar insan en cok kilo boy merak ediyor kocaman olmuş ya masallahhhh

valla cnaım tam olarak bende senle aynı durumdaydım , destekten vazgectım ılk bos kullanıyordum 80 yaptım beden buyuttum ama yok teller vs sırt kısmı yınede rahatsız oluyorum.Gittim camasırcıdan telsız boş ama aynı sutyen gorunumnde bır sutyen aldım ve 90 aldım nasıl olsa buyumeye devam edecekler dıye bırde sırt kısmı ıcın ufak bı aparat oluyor genısletmek ıcın kopça yerını oldan aldım bırtane sımdı 80 olan boş sutyenlerıde gıyıyorum o kopçayla daha rahat edıyorum bu aldgumuda yone kopcayla kullanıyorum rahat suan baya

günaydın
okuyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum.
kilo alımımı durduramıyorum bu sabah 80.7 kg geldim. 72 ile başlamıştım yüzüğümü bile çıkardım.
dırım dırım dırım bende aynı dertten muzdarıbım bazen haftada 1 kg aldıgım oluyor napıyorum boyle bılmıyorum artık inşşalah bir sıkıntı olmaz bnımde dusundugum o sadece

Doğru söylüyorsun canm

En iyisi mesafe koymakkk:)

valla alabilecegim herşeyi aldmzaten

Hayır, çıkmadı. Yani hiçbir şey söylenmedi. Gittiğimde de 21+2 idim halbuki. Belki de gebelik zehirlenmesi diye bi şey yok, şu an için hiçbi şey bilmiyorum, kilo aldım belki ondandır..
Gebelik zehirlenmesi ismi korkutuyor tansiyon ödem idrarda protein kaçağı vb olan herkese söylenen birşey bu.
Sıkı tansiyon takibi ve tuzlu gıdalardan uzak kalman gerek.
Benim arkadaşım gebelikte inanılmaz ödem oldu ama preeklamsi yoktu. Her ödem bu demek değil.

Hadi ya, valla benim alyansim bayadir olmuyor. Ellerimi sarkitirsam falan hele iyice sisiyor. Belki de kilodandir dedigin gibi. Insallah bir sey cikmaz. Haberini bekliyoruz canim.

Kırkı niye çıkıyor? Çocuk 1 yaşındayken de birşey olabilir.
Ayrıca ilk günde, doğuna gittiğimiz son günde bebeğin garantisi yokki.
Ben 28w itibariyle alışverişe başlayıp bitireceğim. Çünkü doğsa da yaşıyabilir haftalar artık. 2. gebelik olduğu için daha farklı oluyor insan.
Ama ilk gebeliğimde cinsiyeti öğrendiğim gibi alışverişe başladım.

Insanlardaki bu kötüyü düşünme zihniyetini anlamıyorum zaten canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…