2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Yaptırma tabi canım.riske girmeye gerek yok.kimlere kimlere neler diyorlar da çocuklar sapasağlam doğuyor.hic merak etme sen.icini ferah tut.doktorlara göre her şey olabilir,felaket tellalı gibiler.sen dua et sadece,emin ol hayırlısıyla sağ salim doğacak allahın izniyle.

Öyle olsa da başım gözüm üstünde yeri var rabbim layık gördüyse bizleri sabırla bakarım aynı heyecanla beklerim bal kızımı sadece maddi olarak yetememekten korkarım

sagol tesekkur ederım canım aklımdakı hafıf bıseyler olsundu boyle hastane odasında dıyeydı magnet fln da ıstıyordum annemde mevlutte kuran yaparız magnet basıt olu ıcımdede kalmasın barı dedım cok az adetlı bastırdım has ıcın , isimli banner asasrım sağda cikolatalarımız solda magnetlerımız ortada da sebılım var benım yıne modern sıyah metal ayaklı bırsey sagına soluna da saman kagıdı baglarım yesıllıgımıze uysun Ay Rabbım o gunlerı saglıcakla gostersın de bunların hepsı eksık kalsın ınsan bı heves edıyo dusunuyo ıste gormeyı nasıp etsın Rabbım inşallah en önemlisi saglıkla dünyaya gelmelerı
:)

Hakkinda hayirlisi olsun ihtimaller ihtimaller iste sikma canini yani duzelme normale gelme ihtimali yok mu acaba bobregin tam kucaklarina dustun kobay olarak goruyorlar iste 10 kere soruyorlar

Hakkinda hayirlisi olsun ihtimaller ihtimaller iste sikma canini yani duzelme normale gelme ihtimali yok mu acaba bobregin tam kucaklarina dustun kobay olarak goruyorlar iste 10 kere soruyorlar
Düzelenler varmış okudum aslında, inşaallah sağlıkla gelir kızım

canım yaa gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme benım bebegımdede cıkmıstı bılıyorsun daha henuz doktora gıtmedım yanlıs hatırlamıyorsam raporda bu haftalarda sınır 4 mm 26 ya kadar 7mm oluyorlar galıba oyle bırsey yazmıs doktorum ama evde suan ne yazdzıgını tam net hatırlamıyorum

Normal olan böbreği 4.9 diğeri büyümüş 2 haftada fazla büyümüş dedi hiç kafama takmadım ben 2 hafta önce söylediklerinde çünkü böbreklerini tam göremiyorlar yüzde 50-60 na sorun var diyorlarmış falan demiştim genelde erkek bebeklerde oluyormuş doktor bi daha bi daha baktı cinsiyetine kız bebekte ilginç falan dedi

2
20 mm kadar buyuyen ve ıkı taraflı oldgugu zaman rısktır demıs bır doktor, takıp yapılması ve dogduktan sonra cocuk doktoruna gosterılmesı gerekır bazen kaybolur bazende cok ufak seylerle tedavı edılebılır demıs. tek basına bobrek buyumesınn down sendromuyla ılıskılendırılmesı yanlıs demıs

21+1 de beneğim 400gramdı tam olarak. Doktorum bu hafta için ortalamanın üzerinde tokluk açlık şekerime baktı normal çıktı belkide sadece iri yapılı olur dedi biraz kafam karıştı şeker yüklensine gerek yok şeker aletin varsa gün içinde ölç yaz getir birdahakine dedi ama şekerim hep normal çıkıyorki

Ayy çok tatlılar Allah icini doldursun insallah canim. Çoğunluk 0-3 mu yoksa 3 ay mi aldin hemen buyuyorlarmis ama kis bebegi olacaklari icin de yedege ihtiyacimiz da var kac tane alsam bilemedim

İyi olmana sevindim canım maşallah minigine kilo alımı benim için de sıkıntılı

Ilginc ben de 21+1 haftalikken detayliya giridm 380 idi daha doktoruma ama nette o aralik yaziyor normal yani dr neden oyle dedi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…