Denizlide babay joker magazasi acildi ozaman 150tl idi babayjokere ozel diyordu sadece magazada fiyati 150 internet fiyati 179.99 tl di bir ay onceki fiyattı bayramdaydi galiba
Denizlide babay joker magazasi acildi ozaman 150tl idi babayjokere ozel diyordu sadece magazada fiyati 150 internet fiyati 179.99 tl di bir ay onceki fiyattı bayramdaydi galiba
Fiyatlar ne olur bilemem ama yukselirsede hakkina girmek istemem nasil istiyorsan oyle yap
Ben surekli takip ettigimde fiyat olarak degil adet başi hesaplardim 6 tlye geliyordu 5 tLye gelen vardi bu 4 kisir olunca esime alalim dedim oda bana kurur dedi daha kaç ay var diye gönlüde olmadı erkekler biz gibi düsünmuyor o zaman 150tl islak mendile verilirmi diye dusundu bilmiyorum artik bende çok israr etmedim sonucta para onun cebinden cikacak tek tekte alsa cokta alsa
Olabilir kuzum olmadi siparis ver ama nacizane fikrim İnsan fiyat takibi yaparken kaclisi kacti fiyati diye akilda kalici olamayabiliyor adet fiyatı aklinda tuttugun zaman daha iyi oluyor hesaplamasi kolay oluyor yuksekmi dusukmu daha kolay saptanabiliyor
Günaydın hayırlı cumalar herkese,
Arkadaşlar benim bir süredir göğüs ve karnimda kaşıntı oluyor özellikle göğüs tarafında sinek ısırır gibi ısırık ve kaşıntı var.
Üçüncü aydan beri düzenli nemlendirici kullanıyorum.
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullaniyorum sirayla, Sebamed kremle birlikte ama hiç faydası olmadı yine catliycam galiba da kaşıntı uyumuyor ki.
Sabah bir susam yağı sürdüm o ferahlatti bir.
Siz de durumlar nasıl?
yok suan baya pahalı ıslak mendıller ama ılk etap da 12 lı almak sadece daha mantıklı gıbı , hem kurumaması vs hemde bebıs ne reaksıyon gosterecek oda var 12 lı lerı trendyolda 80 dı suan 85 90 fln olmus butıge gore degısıyor , trendyolde 36 lısı suan 306 tl
Canim ben kullaniyorum folik asidi biraktigimdan beri hergun. Doguma kadar da devam dedi doktorum. Valla kilo etkisini bilmiyorum simdiye kadar 6.7 kg falan aldim ilactan mi kendimden mi bilmiyorum onu
Arkadaşlar benim bir süredir göğüs ve karnimda kaşıntı oluyor özellikle göğüs tarafında sinek ısırır gibi ısırık ve kaşıntı var.
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullaniyorum sirayla, Sebamed kremle birlikte ama hiç faydası olmadı yine catliycam galiba da kaşıntı uyumuyor ki.
Siz de durumlar nasıl?
Ben daha yeni kullanmaya başladım o da kaşıntı başladı diye. Ki bi de kuru ciltliyim şimdilik sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum. Teyzem badem yağı kullanmış zamanında, bi normal bi sezaryen doğumu var. Bi tane bile çizik yok. Badem yağı da kıllandırır diye korkutuyo beni
Siz de durumlar nasıl?
Siz de durumlar nasıl?
Benimde ara ara karnim kasiniyor ama malesef duzenli bisey kullanamiyorum. İsten yorgun argin gelince useniyorum cogu zaman hemen yemek ev toplama va islerine dalinca. Ara ara hindistan cevizi yagi ve bio oil kullaniyorum
Ben daha yeni kullanmaya başladım o da kaşıntı başladı diye. Ki bi de kuru ciltliyim şimdilik sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum. Teyzem badem yağı kullanmış zamanında, bi normal bi sezaryen doğumu var. Bi tane bile çizik yok. Badem yağı da kıllandırır diye korkutuyo beni
Canım ben genel anestezi ile oldum sezeryanimi ve doktorlar uyan dedikleri an uyandım bi sersemlik uyuklama durumu olmadı cok şükür tabi herkeste farklı reaksiyon verir benim deneyimim bu şekilde oldu
Kasinti bendede oluyor normalbence sonucta karinlar buyudu gorunurde catlak yok ama kimiside simdi anlamazsin dogumdan gel catlak olusup olusmadi ozaman daha cok belli diyor
yok suan baya pahalı ıslak mendıller ama ılk etap da 12 lı almak sadece daha mantıklı gıbı , hem kurumaması vs hemde bebıs ne reaksıyon gosterecek oda var 12 lı lerı trendyolda 80 dı suan 85 90 fln olmus butıge gore degısıyor , trendyolde 36 lısı suan 306 tl
Agızları kapalıya pek kuruyacagınu dusunmuyırum hemen bıterde zaten ıcınde 40ar tane var .. ay ne hale geldık boyle bılmem tanesıne 6Tl verıyoz pahallı ama napalım
ımom omega 9 haftadan beri hergün kullanıyorum. Özellikle kilo yapmadı.
Bebek 25. haftalık kontrolde dönmüştü. Kafası aşağıda. Ama karnımı daha aşağıda hissetmiyorum.