2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım bu 90 gün olayında beni aydınlatır mısın? Ben işten çıkarıldım ama haziran ayının ortasına kadar sigortam var.herhangi bir hakkım yok diye biliyordum son doksan gün sigortam olmayacak diye.var mı bi hakkım?

kizlar bugün dok.randevum vardı.normalde doğum tarihi 26ocak denk geliyor.digr kontrolde 30 ocak oldu ve bugün 2subat oldu cnim çok sıkıldı doktoruma sordum gelişimi nasil diye sordum iyi dedi ama benim içimde bu kuşku düştü gelişimi bi haftaya geri düştü.bu konuda fikri olanlar varsa cvplaeinizi bekliyorum arkadaşlar

Var kuzum dogumdan önce bir yil icerisinde örnegin 25/01/2019 dogum yaptin 25/01/2018 den dogum yaptin gune kadar 90gun çalismisligin varsa isgorememezlilik ucreti alabiliyorsun ama sigortan çalişamaz raporu aldiginda olmasi lazim yani 31.haftada sigortali olup 32.haftada raporunu alabilirsin şuan yazdigim için anlamamiş olabilirsin 170 ararsan ordan bilgi verirler canin

Do
doktorun sana dogumu şu zaman öbur gittiginde bu zaman mi diyo yoksa sen haftaya gore kendinmi hesapliyorsun usgdeki gunune gore bizimde 6gun geriden geliyo sebebi geç dollenme olmasiii

Do

doktorun sana dogumu şu zaman öbur gittiginde bu zaman mi diyo yoksa sen haftaya gore kendinmi hesapliyorsun usgdeki gunune gore bizimde 6gun geriden geliyo sebebi geç dollenme olmasiii
yok cnim verdiği usg kagidindan anlıyorum.bide şuan 22+5olmam gerekiyordu.

Kilosu boyu nasıl cnm ya ben kalp parlaklığı olan bebeklerin biraz daha yavas kilo aldığını falan okudum ama bende çok endişeliyim daha da var randevuma bakalım bizim nasıl olcsk parlaklık varmıymış hala

Çok kafaya takma doktorun olcumunden kaynaklaniyor artik kilo boya bakiyorlar gun biyerde farkli diger usg kagidinda farkli yaziyor fl yazdigi kagita gun yaziyor ona bak kuzum baya rakamlar yaziyor o kagitta

Kizlar bu renklidolap da baya güzel lohusa takimları var dogum için almayanlar varsa outlet kisiminda fiyatlar baya uygun bakmakmisterseniz

Eklentiler

• F3795E0F-E1F8-4E58-9B67-08A7AE55640C.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 1C72E0EA-F0A1-4497-801C-3964B908A874.webp
    30 KB · Görüntüleme: 72
  • C7C2CA7C-8144-4ADA-900B-556CBD77DE54.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 70
canım doktorum çok önemsiz dedi parlaklık hatta hiç söylemedi ben söyledim.ayrintilda zaten kalp genel olarak bakıyorlar yani detayli sekilde bkmiyirlqe.her gebenin eko fetal çekmesi gerektiğini söyledi .ondan haric baska bi doktorkq gorystum cok aciklayici konustu oda aynen parlajlik onemsiz bişey dedi tek başına bi anlamı yok.hatta söyle örnek verdi birinin gözü mavi diğerinin siyah onun gibi bisey ve parlaklığı gitmesede hiç önemli değil.cnim kızımın gelişimi gayet iyiydi 3.350grm doğdu çok kustuguma ragmen .yani internete bakma cok bilgi kirliliği var.

Yanı ayruntilida kalbe çok iyi bakılmıyor dedi.eko fetal her gebeye gerekli.

Çok kafaya takma doktorun olcumunden kaynaklaniyor artik kilo boya bakiyorlar gun biyerde farkli diger usg kagidinda farkli yaziyor fl yazdigi kagita gun yaziyor ona bak kuzum baya rakamlar yaziyor o kagitta
canım BPD.21+1 HC.21+1 AC.22+2 FL.22+6 CNIM BOYLE YAZIYOR TESEKKURLER ILGIN ICIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…