- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Arkadaşlar günaydın :)
Dün hastane çıkışı, eksik bebek malzemeleri vs için annem ve kayınvalidemle çarşı pazar dolandık. Çıkmışken anne yanı ve bebek odası takımını da aldık bi hışımla
Eve gelip baktığımda ufak tefek ihtiyaçlar hariç bebeğin çoğu şeyini hallettik sanırım. Şimdilik havlu, banyo seti gibi ıvır zıvırları kaldı.
Kendime ise hala gecelik, lohusa takımı falan almadım. Onu da 1 ay içinde halledip, hastane bavulumu hazırlamak istiyorum. Allah göstermesin her şey gelebilir insanın başına..
Ben anne yanı olarak Chicco Next to Me düşünürken mobilyacıdan "amaaaaan bu oluversin işte yaaaaaaa ööff" diyerek şu modeli aldım(ekte) sallanıyo, ayakları tekerlekli ve doğal bi beşik, boya-cila yok.. Sizce bundan memnun kalır mıyım?
Bi de süt pompası aldım Lansinoh ikili elektrikli. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Sizler neler aldınız genel olarak şimdiye kadar? Yazarsanız birbirimizin eksiklerini anlayabiliriz..
Bebiş eşyası almaya BA-YIL-DIM
ahahahhacok duygulandım bu postta etıketlenınce diyorkı demıskı %100 doğal zeytın yagı ıcerıyor, ama içeriğine bakıldıgındıgında 2 çeşit alkol birde parfüm var .Zeytinyagım dogal gerı kalan herseyım kımyasal dıye bagırıyor yazmıs içerik resmi de var gercekten oyle. annelerden gelen yorumlar da popyu cok tahrıs ettıgı kalın oldugu ve kokusu agır dıyenler olmus
Kızlar hamile abiye satan site biliyor musunuz? Bi çok yere baktım hepsi aynı ürünü satıyor. Trendyol e hamile lohusa sepeti morhipoya kadar. Hep mi aynı şeyler olur ya canım çok sıkıldı resmen giycek bişe yok
Kontrolden geldik 26+1 im ama beyimizin kafası asagi inmis bile. Ayaklari yukardaymis. 900 gr olmus 34 cm de boyu. Aclik ve tokluk sekeri bakildi sonuclar normal cikarsa yukleme istemeyecekmis doktorum. Kan ve idrar tahlili de verdim. Ptesi sonuclari alacagim.
Evet aclik tokluk ve insulin bakiliyor kandan. Yuksek cikarsa yuklemeyi konuşuruz dedi doktor.Açlık tokluk şekerine kan tahlili ile mi bakılıyor? Onun sonucuna gore de seker yüklemesi mi ?
Evet aclik tokluk ve insulin bakiliyor kandan. Yuksek cikarsa yuklemeyi konuşuruz dedi doktor.
Keşke benim dr. Da böyle bir yol izleseydi.Evet aclik tokluk ve insulin bakiliyor kandan. Yuksek cikarsa yuklemeyi konuşuruz dedi doktor.
Bir sure once bunu savundugum icin burda afaroz edilmistim ama aklin yolu bir :) aynen katiliyorum. Seker problemi varsa zaten bu sonuclarla da kendini belli ediyor. Varsa sonuc da belli zaten diyet.Keşke benim dr. Da böyle bir yol izleseydi.
Delik teşik oldum. Stresi de cabası.
Bir daha gebelik olursa asla yükleme yaptırmam . Nokta. Saçma sapan bir test bence . Şekeri daya ondan sonra test yap, tabi ki yüksek çıkar . Ne bekleniyor anlamıyorum . Bir daha tövbeler tövbesi . Çok ta yüksek çıkmadı ha. Diyet-spor - şeker ölçüm kontrolü dedi sonuçta . Bunu zaten yapıyorum .
İlk yapmalıyız dediğinde, yapılmıyor artık diye biliyorum dedim.bütün Dr. Lar istiyor, bir tek karatay karşı dediydi. Annelik psikolojisi aman diyorsun ne gerekiyorsa, yavrum için. Herkes yaptırma dedi herkes . Sırf doktoruma güvendiğim için yaptırdım . Perşembe günü kontrolümüz var. Kasım ayında muayene randevumu acıbademden almayı düşünüyordum nicedir zaten . Farklı Dr görüşü her zaman iyidir. Bebeğimin cinsiyetini bir net göremedim henüz .Bir sure once bunu savundugum icin burda afaroz edilmistim ama aklin yolu bir :) aynen katiliyorum. Seker problemi varsa zaten bu sonuclarla da kendini belli ediyor. Varsa sonuc da belli zaten diyet.
Benimde bir haftadır çok oluyor , önce yediğimden sandım ama gebelikten demekkiGunaydin kizlar midede yanma sizdede varmi aksamlari resmen yerlerdeyim cok kotu eksiyo
Canım az daha sabır stres yapma,çogu gitti azı kaldı inşallahKeşke benim dr. Da böyle bir yol izleseydi.
Delik teşik oldum. Stresi de cabası.
Bir daha gebelik olursa asla yükleme yaptırmam . Nokta. Saçma sapan bir test bence . Şekeri daya ondan sonra test yap, tabi ki yüksek çıkar . Ne bekleniyor anlamıyorum . Bir daha tövbeler tövbesi . Çok ta yüksek çıkmadı ha. Diyet-spor - şeker ölçüm kontrolü dedi sonuçta . Bunu zaten yapıyorum .
Canım çok teşekkürler baktım şimdi ama orda da bulamadım ya 1 aydır abiye arıyorum bide sezonu bitti ya hiç bişe yokEvenfashion sitesi ve gör&sin hamile var bakabilirsin
masallah masallah hadi gozunaydin sukurBugün kontrolümüz vardı çok şükür beyindeki kistin biri gitmiş digeri de erimek üzereymiş kilo boy herşey yolunda elhamdülillah babasına benzeyen yuvarlak kafalı bi paşaşeker yüklemesinde de sorun yokmuş şükür Rabbim hepimize yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Direkt icerden vajinanin oldugu yere boyle uc dort saniye suren bir acı oluyor. Ozellikle ayakta kalip uzun sure yuruduysem. Icerden bir sey baski yapiyor da keskin bir aci olusuyor oyle dusun:) Aslinda 14.haftadan beri ara ara oluyordu o tarz sancılar normal diyordu benim de doktorum ama bu sefer agrilar da olusunca ve de 4 gün boyunca gecmeyince. Bir de kasiklarimda kramp tarzı agrilar olusuyor ara ara. Doktorumu aradim dedigin gibi durumu anlattim bu haftalarda bu tarz sancı agrilar varsa veriyoruz bu hapı dedi. Zararli degilmis zaten arkadasin da dedigi gibi riske atmamam gerekiyor sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?