2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar midede yanma sizdede varmi aksamlari resmen yerlerdeyim cok kotu eksiyo
Benim hamilelikten önce de midem problemliydi ama ilaçla hallediyordum. Şimdi koruyucu kullanamadığım için hayatımda yaşamadığım yanmaları yaşıyorum. Yemek yemeğe korkar oldum

Aaayy seninkinin de beşiği pekkk tatlıymış yaaa

Bebek arabası Stokke Xplory V5 aldım, etrafımdaki arkadaşlar hep onu önerdi, onu alalı bayağı bi zaman (1,5 ay falan) oldu hatta. Dediğin gibi benim de kendime aldığım hiçbi şey yok. Şimdi anne bakım çantası alacağım, arkadaşlarımın önerdiği bi çanta var onu alacağım artık, onlar da Skip Hop diye bi marka önerdiler; bebek arabasına da takılıyomuş.

Banyo küvet seti ben de almadım, bak sen de Denizlilisin bak Bayramyeri'nde bebek mağazalarında çok uygunmuş, arkadaşlarım gidip Joker E-Bebek'ten alma boşuna dediler. Bayramyeri'nde Gülen Bebe, Seher Bebe gibi mağazalar varmış; oralarda uygun fiyatlı çok eşya oluyormuş.

Aaa bak yazdığın iyi oldu o süt torbası, göğüs pedi vs onları da almadım yaaa... Ayy bi sürü masraf çıkıyo yaaaaaa

Gozun aydın canım cok sukuuur

Benim de öyle yapti doktorum. :) 23+1'de aç şekilde çağırdı. Aç iken kan alındı. Ondan sonra yemek ye dedi ve üzerinden 2 saat geçsin gel tekrar kan ver dedi. Verdim. Aclik ve tokluk ikisi de normal cıktı, şeker yüklemesine gerek yok dedi. Glukoz, hemogram, idrar hepsi güzel cıktı çok şükür. Pazartesi, sizin gibi 26+1 iken kontrolüm var tekrar. Umarım her şey yolundadır. Bebeğimi de özledim. Bakalim bizimki ne kadar oldu. :)))

Son düzenleme:
Merhaba kizlar benimde bugun kontrolum vardi. 33 cm 750 grm dedi sanirim haftaya seker yuklemesi yapilacak..dr istermisin diye sormadi :) gerci yaptircaktim zaten ama neyse.
@Ytmz canim kilom 61.5 . Bu ay 1.5 kilo almisim.benim dr normal kabul edilebilir diyo..kilo takintisi var ama toplamda 4.5 kilo aldim daha napimm dikkat etmiyorum ama simdi inatla yiyesim var

Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin sana da güç kuvvet tabi çocuklar hasta oldu mu anne babalar da tükeniyor sen de dikkat kendine

çok iyi yapmıssın canm ben de bambu anne yanı aldım odasını da yaptırıyoruz tülleri halısı kaldı koca bi liste bitmek üzere bizim de :) kıyafettlerinden elektrikli pompaya kadar halloldu sadece şuan bebek arabamız babynestimiz hastane süsleme malzemeleri verilecek süs ve evde giyeceğim pıjama takımları fln kaldı. iyi ki erken halletmişiz dıyoruz eşimle valahı sımdıden nefes nefese kalıyorum zayıf oldugum halde bidee son günlere kafa rahat gırecegız desene sen de halletmıssın negüzel :) bak ben bir de anne yanı beşiğinin cibinliğini süsledim belkı fıkır olur sana da:) buarada memnun kalırız bencr ben sımdıden boşken sallıyorum beşiği hahah:) bir de tekerlekli heryere rahat tasıyoruz boyasız olusu da en ıyısı dogal agaç olmasılazım zaten bebek acısından en saglklsı

Eklentiler

• CYMERA_20180929_230420.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Salı gidicem canım, tabiki paylaşırım. Bakalım ne diyecekler. Sana dr un ne söyledi? Tekrar yükleme yapılacak mı?
Oğlum sabahçı sabah 9dan 11e kadar ordaydım doktorun yanına çıkamadım oğlumun çıkışına yetişebilmek icin şimdide randevu alamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum su saate kadar tatlı yemiyodum aksilik sekerim cıktı bilinç altı ortaya çıktı şimdi sürekli tatlı yeme isteği var dikkat etmeye çalışıyorum bakalım nolcak sonumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…