- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aldım valla dayanamadım 6-9 aylık bedeninde aldım hepsini tişörtler penye elbiseler şortlar aldım rahat rahat giyer inşaallah minnak kızım :)Her gun yeni bir model çıkıyor zamani gelince almak daha mantiklikilosu boyuna gore olce olce alirsin elinde kalmasin sonra . yenidogana odaklan bence
ay iyi yapmıssın bosver 6-9 lar rahatcana olur elbet hazıranda gıysırmesen agustosa olur yanı gıydırılır elbet :)Valla ben dayanamadım aldım 7 parça ürün aldım 80 tl tuttu cıvıl cıvıl şeyler sarılar maviler :))
Evet sütten kesince göbeğime nino adını verdi onu öper koklar kafayı koyar uyur ben de seviyorum ama bazen zor olıyor üşüyorumAyyy ne güzel cok duygusal
AyyyEvet sütten kesince göbeğime nino adını verdi onu öper koklar kafayı koyar uyur ben de seviyorum ama bazen zor olıyor üşüyorum
Yaa canım benim kıyamam :)Ben de öyleyim daha üstüne büyük oglum karnıma sarılıp uyumaya alışık malesef ben dönsem o kaldırıyor anne dön diye sırf karnıma sarılıp yatmak için
Aynen canım öyle bana da daha az riskli geliyor. Aslında her kadın doğum sonrası çabuk toparlanmak ister normal doğumu herkes ister ama her kadının vucudu buna müsait değil. Özellikle suni sancı ile doğum yapmak isteyenlerin söylediği şey saatlerce acı çekmek zorunda bırakılmak. Israr etmenin bir faydası yok her kadın kolayca doğum yapacak kadar şanslı değil. Benim annemin çatısı dar ve ben 4500 doğmuşum. Omzumu çıkarıp kolumu kırmış ebe. Ve söylememiş sağlıklı doğmuşum gibi sarmışlar günlerce çığlık çığlığa ağlamışım. Hala o kolumla alakalı sıkıntı çekerim dışardan her şey normal görünsede aslında değil. Doktor az daha geciksez sinirleri ölür felç kalırdı demiş çok kızmış aileme. Annem 19 yaşında gençmiş bilememiş yoksa cahil bir kadın değil araştırır eder.. Normal doğum en iyisi şöyle böyle dediler diye gözünü karartmış ısrarcı olmuş. Anneannem diyor ki ikinizi de kaybediyorduk Allah bizlerr bağışladı mucizeydi yaşamanız dedi. Çocuğuma bunları yaşatacağıma 10 gün sezeryan ağrısı çekerim daha iyi. Bide anneme çektiysem çatı falan darsa imkansız. Eşimde ben de 4.5 kilo doğmuşuz inşallah kızımda kilolu olur mecbur sezeryanKatılıyorum yazdıklarına. Herkes sağlıklı normal doğum yapamıyor malesef. İsrar etmek illa demek anlamsız. Bazen doktorlar da çok israr edebiliyor.
İlk doğumumu hiçbir zaman normal istemedim. Gene istemiyorum. Bu benim tercihim.
Sezaryen doğum bebek için çok konforlu ve risksiz.
Benim de öyle. Bide çişim geldiğinde tekmeyle uyandırıyor yapınca da uyuyor geri :)) annem dediki meshanen dolunca sıkışıp rahatsız oluyordur diyor. Eskiden günde 1 kez uyandırıyordu şimdi 2-3 kez. Büyüdü sanırım sığmıyorBende de aynısı oluyor. Yan yatarken ister istemez uyurken karnımın üstüne doğru kayarsam hemen tekmeler başlıyor sıkıştırdım diye korkuyorum. Uykularım çok hafifledi gece uykumu alamıyorum
Aynen canım öyle bana da daha az riskli geliyor. Aslında her kadın doğum sonrası çabuk toparlanmak ister normal doğumu herkes ister ama her kadının vucudu buna müsait değil. Özellikle suni sancı ile doğum yapmak isteyenlerin söylediği şey saatlerce acı çekmek zorunda bırakılmak. Israr etmenin bir faydası yok her kadın kolayca doğum yapacak kadar şanslı değil. Benim annemin çatısı dar ve ben 4500 doğmuşum. Omzumu çıkarıp kolumu kırmış ebe. Ve söylememiş sağlıklı doğmuşum gibi sarmışlar günlerce çığlık çığlığa ağlamışım. Hala o kolumla alakalı sıkıntı çekerim dışardan her şey normal görünsede aslında değil. Doktor az daha geciksez sinirleri ölür felç kalırdı demiş çok kızmış aileme. Annem 19 yaşında gençmiş bilememiş yoksa cahil bir kadın değil araştırır eder.. Normal doğum en iyisi şöyle böyle dediler diye gözünü karartmış ısrarcı olmuş. Anneannem diyor ki ikinizi de kaybediyorduk Allah bizlerr bağışladı mucizeydi yaşamanız dedi. Çocuğuma bunları yaşatacağıma 10 gün sezeryan ağrısı çekerim daha iyi. Bide anneme çektiysem çatı falan darsa imkansız. Eşimde ben de 4.5 kilo doğmuşuz inşallah kızımda kilolu olur mecbur sezeryan
Amin canım tarifi yok gercekten büyüyüp bu bagımlılıkları terk edince çok özliycemAyyyallahm bizlerede nasip etsin güzel günler geçirmeyi saglikla huzurla kucagimiza alacagimiz zamanlar gelsin
Canım çok teşekkürler yorumların ve desteğin için. O kadar alışmışımki fırça yemeğe, normal gelmeye başlamış. iş yerinde de anlattım arkadaşlara herkes hakverdi. Hastaneye, acıbademin hasta hizmetlerine şikayette bulundum. Biraz da dr beyin canı sıkılsın. İnş gönlüme göre bir hekim bulurumAcıbademde pohpohlanmalısın bence dünyanın parası ödeniyor oraya! Sigorta için bile bir sürü prosedür var. 5 ay çocuk yapmicaksın şu bu.. özel yaptırdığın da 30 bin liraya mâl oluyor. Sigortan karşılıyor diye bedavadan gidiyor olmuyorsun ki senin yerine bu bedeli ödeyen var. Şikayet et o hekimi böyle bi terbiyesizlik olabilir mi ya! Benim doktorum çok konuşmuyor diye eşim değiştirelim demişti. Ben memnunum adam ne sorsam anında whatsaptan yazıyor. Hele bi terslesin beni yıkarım ortalığı ben canımdan kıymetli can taşıyorum konu eşya değil sağlık. Devlet hastanesinde az tartışmam olmamıştıt kimse kusura bakmasın hipokrat yeminini biz etmiyoruz. Of doldum valla sinirlerim bozuldu sana yaptıklarını okuyunca
Sağlıkla giysin canım bise olmaz artikYa dayanamadım valla sipariş verdim penye şort tişört takımı aldım, 2 tane penye elbise aldım, 2 tane tişört aldım, bi tane de sarı şeker bi elbise aldım :)) hepsini 6-9 aylık aldım
Evet tuvalete kalkınca uyanıyor bizimki de :))Benim de öyle. Bide çişim geldiğinde tekmeyle uyandırıyor yapınca da uyuyor geri :)) annem dediki meshanen dolunca sıkışıp rahatsız oluyordur diyor. Eskiden günde 1 kez uyandırıyordu şimdi 2-3 kez. Büyüdü sanırım sığmıyorözellikle sağa döndüğümde hemen tekmeler başlıyor sanırım kafası sağda yamuluyor olabilir çünkü tekmeleri sola atıyor :))
Bu gidişle bizim bebek de doğana kadar isimsiz olacak. Benim de eşim beğenemiyor bir türlüOğlumda da aynı şeyi yaptık karar veremedik. Doğduktan 3 gün sonra adını koyabildik. Bugünlerde sürekli bir isim buluyorum ama eşime beğendiremiyorum
Benim doktorum 16.haftadan sonra bitkisel boya ile boyatılabilir demişti. Ben boya kullanmıyorum ama hamileyken bitkisel boya ile boyatan arkadaşlarım oldu.Kızlar yaaa ben saçımı boyatıp boyatmamak konusunda çok kararsız kaldım.doktorum istiyorsan boyatabilirsin dedi ama emin olamıyorum.sizin bu konudaki fikirleriniz neler ?
Ben indirimde gördüğüm beğendiğim şeyleri aldım hatta içlerinde 18 aylık kıyafetler bile varKızlar bebeklerinize yazlık şeyler alıyor musunuz yani şuan yaz ürünleri sezon sonu indiriminde hm,lcw, koton da bebek yazlık ürünleri şortlar tişörtler penye elbiseler falan bayağı ucuz alsam mı bilemedim yenidoğan hazırlıklarım henüz bitmemişken
Ay Allah esirgemiş sizi ben de ters gelmişim hastaneye yetişememişler ebe bile yetişememiş halam dogurtmuş Allah umuduna iyi ki sakat falan olmamışım,Aynen canım öyle bana da daha az riskli geliyor. Aslında her kadın doğum sonrası çabuk toparlanmak ister normal doğumu herkes ister ama her kadının vucudu buna müsait değil. Özellikle suni sancı ile doğum yapmak isteyenlerin söylediği şey saatlerce acı çekmek zorunda bırakılmak. Israr etmenin bir faydası yok her kadın kolayca doğum yapacak kadar şanslı değil. Benim annemin çatısı dar ve ben 4500 doğmuşum. Omzumu çıkarıp kolumu kırmış ebe. Ve söylememiş sağlıklı doğmuşum gibi sarmışlar günlerce çığlık çığlığa ağlamışım. Hala o kolumla alakalı sıkıntı çekerim dışardan her şey normal görünsede aslında değil. Doktor az daha geciksez sinirleri ölür felç kalırdı demiş çok kızmış aileme. Annem 19 yaşında gençmiş bilememiş yoksa cahil bir kadın değil araştırır eder.. Normal doğum en iyisi şöyle böyle dediler diye gözünü karartmış ısrarcı olmuş. Anneannem diyor ki ikinizi de kaybediyorduk Allah bizlerr bağışladı mucizeydi yaşamanız dedi. Çocuğuma bunları yaşatacağıma 10 gün sezeryan ağrısı çekerim daha iyi. Bide anneme çektiysem çatı falan darsa imkansız. Eşimde ben de 4.5 kilo doğmuşuz inşallah kızımda kilolu olur mecbur sezeryan
Eğer rapor varsa NF diye bir değer yazıyordur. Benim yaş ve 3. Çocuğum downlu diye riskli görüp amniyosentez istiyorlar ondada düşük riski oluyor istemedim.perinatolog her şeyine tek tek baktı.
Kesinlikle katılıyorum normal Doğum diye diretenleri anlamıyorum bi arkadaşım her hafta soruyor normal Doğum yapacaksın dimi aman şakın sezeryen yapma yok göbeğin kalır yok pisliklerden arınamazsın ya diyorum Sumeyye daha 24 haftalık ne biliyim nasıl doğuracağımı bebek bilir nasıl geleceğini, bir arkadaşım da sırf normal Doğum diye inat etti sezeryenden beter oldu 30 dikişi vardı vajinada yırtıklar içte dışta 40’ı çıkınca gitmiştim yanına hala oturamıyordu düşün sezeryen olsa daha çabuk toparlanırdı 20 saat sancı çekmiş sezeryene alalım bebeğin kafası büyük demelerine rağmen arkadaşım istememiş, niye yani bu ısrar anlamıyorum kolay olmuyor valla bebek Doğum şeklimiz de ne olursa olsun yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunAynen canım öyle bana da daha az riskli geliyor. Aslında her kadın doğum sonrası çabuk toparlanmak ister normal doğumu herkes ister ama her kadının vucudu buna müsait değil. Özellikle suni sancı ile doğum yapmak isteyenlerin söylediği şey saatlerce acı çekmek zorunda bırakılmak. Israr etmenin bir faydası yok her kadın kolayca doğum yapacak kadar şanslı değil. Benim annemin çatısı dar ve ben 4500 doğmuşum. Omzumu çıkarıp kolumu kırmış ebe. Ve söylememiş sağlıklı doğmuşum gibi sarmışlar günlerce çığlık çığlığa ağlamışım. Hala o kolumla alakalı sıkıntı çekerim dışardan her şey normal görünsede aslında değil. Doktor az daha geciksez sinirleri ölür felç kalırdı demiş çok kızmış aileme. Annem 19 yaşında gençmiş bilememiş yoksa cahil bir kadın değil araştırır eder.. Normal doğum en iyisi şöyle böyle dediler diye gözünü karartmış ısrarcı olmuş. Anneannem diyor ki ikinizi de kaybediyorduk Allah bizlerr bağışladı mucizeydi yaşamanız dedi. Çocuğuma bunları yaşatacağıma 10 gün sezeryan ağrısı çekerim daha iyi. Bide anneme çektiysem çatı falan darsa imkansız. Eşimde ben de 4.5 kilo doğmuşuz inşallah kızımda kilolu olur mecbur sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?