2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım . Ben de çekiyorum . İlaç kullanamıyoruz zor geçiyor . Uyutmuyor. Ağladım vallahi gece çaresizlikten . Geçmiş olsun
Canım ya daha toparlanamadın mı geçer inş en kısa zamanda evde küçük bi paşa olunca mecbur dolanıyorum inşallah uzamaz tez zamanda toparlanırız

Ben de öyleyim daha üstüne büyük oglum karnıma sarılıp uyumaya alışık malesef ben dönsem o kaldırıyor anne dön diye sırf karnıma sarılıp yatmak için

Biraz minik evet yine de bebişe doğrudan emzirip alıştırmaya çalışıcam. Ama daha çok yara olursa onunla emzirmek için istiyorum
komusmun da yoktu o dırek onlarla emzırmeye basladı rahat oluyo dedı ama en son durumndan haber dar degılım benımkı var bakalım dayanırız o acılara da ınsllah

Kızlar yaaa ben saçımı boyatıp boyatmamak konusunda çok kararsız kaldım.doktorum istiyorsan boyatabilirsin dedi ama emin olamıyorum.sizin bu konudaki fikirleriniz neler ?

Selam arkadaşlar, bugün 50 mg şeker yüklemesi yapıldı içtikten sonra 152 çıkmış şekerim. doktor 100 mg ile yineleyeceğiz dedi. İkinci seferde düşük çıkma ihtimali var mı? Bu bir hafta diyet mi yapsam acaba? Bilgisi olan var mı?

Katılıyorum yazdıklarına. Herkes sağlıklı normal doğum yapamıyor malesef. İsrar etmek illa demek anlamsız. Bazen doktorlar da çok israr edebiliyor.
İlk doğumumu hiçbir zaman normal istemedim. Gene istemiyorum. Bu benim tercihim.
Sezaryen doğum bebek için çok konforlu ve risksiz.

Düşük çıkacağını sanmıyorum. 50gr.yükleme sonrası 143 çıktı sonucum. Dr. 100gr yaptır dedi , yapamam deyince tamam 75 gr olsun dedi. Eee yine yüksek çıktı. Nasıl kızdım kendime . Şimdi açlık tokluk şekerime bakıyorum, iyi gidiyor. Beslenmem iyi şükür. Dikkat ediyoruz işte . Senin kararın yükleme yaptırmak . Ama ben bir dahaki gebeliğimde 50gr. Yaptırırım başka da yaptırmam.

Kızlar bebeklerinize yazlık şeyler alıyor musunuz yani şuan yaz ürünleri sezon sonu indiriminde hm,lcw, koton da bebek yazlık ürünleri şortlar tişörtler penye elbiseler falan bayağı ucuz alsam mı bilemedim yenidoğan hazırlıklarım henüz bitmemişken

Canım ben sadece kışlık yani ilk aylar için aldım. Çünkü bebegimin gelişimi nasıl olur yazın ayıyla aynı mi olur bedeni bilemiyorum.

Her gun yeni bir model çıkıyor zamani gelince almak daha mantikli kilosu boyuna gore olce olce alirsin elinde kalmasin sonra . yenidogana odaklan bence

bende baktım hm de cok cıcı seyler vardı 10 tl ye bıle ama acaba kaldı aklımda bılemedım suan 3 5 parca olsadaa alasım geldı ama dedıgın gıbı daha baska ıhtıayaclarda varken bılemedım

Canım ben sadece kışlık yani ilk aylar için aldım. Çünkü bebegimin gelişimi nasıl olur yazın ayıyla aynı mi olur bedeni bilemiyorum.
Ya dayanamadım valla sipariş verdim penye şort tişört takımı aldım, 2 tane penye elbise aldım, 2 tane tişört aldım, bi tane de sarı şeker bi elbise aldım :)) hepsini 6-9 aylık aldım

bende baktım hm de cok cıcı seyler vardı 10 tl ye bıle ama acaba kaldı aklımda bılemedım suan 3 5 parca olsadaa alasım geldı ama dedıgın gıbı daha baska ıhtıayaclarda varken bılemedım
Valla ben dayanamadım aldım 7 parça ürün aldım 80 tl tuttu cıvıl cıvıl şeyler sarılar maviler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…