- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
İnstagramda denk geldim 26 haftalık bi Doğum izledim annenin tansiyonundan dolayı bebeği acilen almak zorunda kalmışlar ama ağlamaktan bi hal oldum o kadar minikti ki ağlayamadı bile yavrucakKizlar gittikce yaklasiyoruz bebislerimize bazi grublara baktim 26 28 30 haftalarda falan cok dogum yapanlar olmus bakalim ilk kim yapacak bizim grubtan Allahim saglicakla kavustursun hepimizi
Sen de benim gibisin yaaAynen canım öyle bana da daha az riskli geliyor. Aslında her kadın doğum sonrası çabuk toparlanmak ister normal doğumu herkes ister ama her kadının vucudu buna müsait değil. Özellikle suni sancı ile doğum yapmak isteyenlerin söylediği şey saatlerce acı çekmek zorunda bırakılmak. Israr etmenin bir faydası yok her kadın kolayca doğum yapacak kadar şanslı değil. Benim annemin çatısı dar ve ben 4500 doğmuşum. Omzumu çıkarıp kolumu kırmış ebe. Ve söylememiş sağlıklı doğmuşum gibi sarmışlar günlerce çığlık çığlığa ağlamışım. Hala o kolumla alakalı sıkıntı çekerim dışardan her şey normal görünsede aslında değil. Doktor az daha geciksez sinirleri ölür felç kalırdı demiş çok kızmış aileme. Annem 19 yaşında gençmiş bilememiş yoksa cahil bir kadın değil araştırır eder.. Normal doğum en iyisi şöyle böyle dediler diye gözünü karartmış ısrarcı olmuş. Anneannem diyor ki ikinizi de kaybediyorduk Allah bizlerr bağışladı mucizeydi yaşamanız dedi. Çocuğuma bunları yaşatacağıma 10 gün sezeryan ağrısı çekerim daha iyi. Bide anneme çektiysem çatı falan darsa imkansız. Eşimde ben de 4.5 kilo doğmuşuz inşallah kızımda kilolu olur mecbur sezeryan
Neyseki daha büyük sıkıntı olmamış.Aynen canım öyle bana da daha az riskli geliyor. Aslında her kadın doğum sonrası çabuk toparlanmak ister normal doğumu herkes ister ama her kadının vucudu buna müsait değil. Özellikle suni sancı ile doğum yapmak isteyenlerin söylediği şey saatlerce acı çekmek zorunda bırakılmak. Israr etmenin bir faydası yok her kadın kolayca doğum yapacak kadar şanslı değil. Benim annemin çatısı dar ve ben 4500 doğmuşum. Omzumu çıkarıp kolumu kırmış ebe. Ve söylememiş sağlıklı doğmuşum gibi sarmışlar günlerce çığlık çığlığa ağlamışım. Hala o kolumla alakalı sıkıntı çekerim dışardan her şey normal görünsede aslında değil. Doktor az daha geciksez sinirleri ölür felç kalırdı demiş çok kızmış aileme. Annem 19 yaşında gençmiş bilememiş yoksa cahil bir kadın değil araştırır eder.. Normal doğum en iyisi şöyle böyle dediler diye gözünü karartmış ısrarcı olmuş. Anneannem diyor ki ikinizi de kaybediyorduk Allah bizlerr bağışladı mucizeydi yaşamanız dedi. Çocuğuma bunları yaşatacağıma 10 gün sezeryan ağrısı çekerim daha iyi. Bide anneme çektiysem çatı falan darsa imkansız. Eşimde ben de 4.5 kilo doğmuşuz inşallah kızımda kilolu olur mecbur sezeryan
Yaa cevremde ben de duyuyorum boyle erken gelislerKizlar gittikce yaklasiyoruz bebislerimize bazi grublara baktim 26 28 30 haftalarda falan cok dogum yapanlar olmus bakalim ilk kim yapacak bizim grubtan Allahim saglicakla kavustursun hepimizi
Haklisin goz acip kapayana kadar vakit geciyor hergün alişkanliklar degişiyor buyuyorlar onlar buyudukce bizler yaşlanacagizAmin canım tarifi yok gercekten büyüyüp bu bagımlılıkları terk edince çok özliycem
Aynen canim.amin aminİnstagramda denk geldim 26 haftalık bi Doğum izledim annenin tansiyonundan dolayı bebeği acilen almak zorunda kalmışlar ama ağlamaktan bi hal oldum o kadar minikti ki ağlayamadı bile yavrucakhiç birimizin o kadar erken gelmesin hepsi vaktinde gelsin bebişlerimiz güzel güzel büyüsünler içimizde
Ne sıķıntı varda ilac kullaniyosun canim.amin ins hepside aaglikla gelsinlerYaa cevremde ben de duyuyorum boyle erken gelislerprogestan kullaniyorum zaten erken gelmesin diye Allah hepimize zamaninda dogum nasip etsinnn...su tahmini dogum tarihi yazan tarihlerimizde doguralim insallah
Amin canım inşallahHaklisin goz acip kapayana kadar vakit geciyor hergün alişkanliklar degişiyor buyuyorlar onlar buyudukce bizler yaşlanacagiz
yaşlanip yalniz kalmaktan korkuyorum vakit öyle geciyorki oo anne bagimlisi cocuklar zamani gelmedimi donup bakmiyorlar bileinsallah o evlatlardan olmazlar hayirli evlat olsunlar
Gecen hafta adet oncesi gibi kasik,bel agrisi,vajinaya baskı ve sızi sebebiyle acile gitmistim de canim. Nst sonucu doğum agrilari olmadigini ama bebegin kanala girme denemeleri yaptigi soylendi.Bu yüzden 15 gün hap baslattilar.Ne sıķıntı varda ilac kullaniyosun canim.amin ins hepside aaglikla gelsinler
Aldırmam tabii. Çünkü tecrübelerim en iyi engelli grubunun downlular olduğunu asıl zor olanlar ise ya doğum sırasında oksijensiz kalmış veya küçük yaşta havale epilepsi geçirmiş olanlar. Yani sonradan engelli olanlar daha zor ve biz onu öldürmeyi zaten düşünmeyiz. Yani hepimiz engelli adayıyız .Amniyosentez yaptırdınız diyelim ve sonuç kötü geldi. Aldıracak mısınız? Esas buna karar vermek önemli. Eğer ne olursa olsun aldırmam diyorsanız riski almamanızı anlarım.
Benim bebeğimde de bir engel görüldü. Amniyosentez önerdiler, sonuç kötü gelse bile bu benim çocuğum dedim yaptırmadım. Bu seferde sonuç acaba doğru mu ya değilse diye kendi kendimi yiyecektim biliyorum
Oyy kuzum keşke bu kadar erken uyanmasaydın nasıl dayanican şimdiBugün şeker yüklemesi için devlet hastanesine gideceğim randevum 10.30 da ama şimdiden çok açım nasıl dayanacağımı bilmiyorum
Gunaydinn canimm uyumaya calis erken uyanmissinBugün şeker yüklemesi için devlet hastanesine gideceğim randevum 10.30 da ama şimdiden çok açım nasıl dayanacağımı bilmiyorum
ayy keşke erken uyanmasaydın canım, muayene, kan alımı, şeker yüklemesi ve sonraki alımlar nerdeyse 3 saat. 1.30a kadar felan dayanman gerekicekBugün şeker yüklemesi için devlet hastanesine gideceğim randevum 10.30 da ama şimdiden çok açım nasıl dayanacağımı bilmiyorum
takip edicez dedi şimdilik bu ayki ölçümde küçülmemişse ben seni yönlendiricem dedi.Geçmiş olsun canım doktor ne demişti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?