2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oyy kuzum keşke bu kadar erken uyanmasaydın nasıl dayanican şimdi
Eşim tek başına hayatta kalkıp da hazırlanamaz hoş hazırlansa da gene uyanırım her sabah 6 rutinimiz kalkar duşa girer ben kahvaltısını hazırlarım saçlarını fönler falan bazen şey diyorum eşime seni hazırlayıp işe gönderene kadar 3 çocuk hazırlar okula götürürüm daha kolay falan diyorum 1 saat 15 dk sürüyor her sabah hazırlanması

Gunaydin olmamistir bence icini ferah tut suyun icinde korunaklı yerdeler onlar

ayy keşke erken uyanmasaydın canım, muayene, kan alımı, şeker yüklemesi ve sonraki alımlar nerdeyse 3 saat. 1.30a kadar felan dayanman gerekicek
Ayy 1.30 mu ağlarım açlıktan ( eşim işe gidiyor ya mecbur uyanıyorum, işe gitti sabah birazdan da benim yanıma gelecek 2 saat için gitti ya

Anaaa cok kotu alıştırmışsın valla:) insallah sonucun iyi gelir guzel haberlerini bekliyoruz

B
Hicbisey olmaz canim onlar gayet dayanikli guzel yerdeler gonlun rahat olsun ❤

bebek koeunuyor kaç katın içinde.sanmıyorum cnm birşe yolmaz bence ya.bi arkadaşa böyle birşey olmultu doktor demiş allah korusun hani bıçak gibi öyle bişeyler batmadığı sürece birşey olmaz diye

Valla ben dayanamadım aldım 7 parça ürün aldım 80 tl tuttu cıvıl cıvıl şeyler sarılar maviler :))
Günaydın, güle güle kullansın bebişin şimdiden. Ben de baktım ama öyle ucuz şeyler göremedim, sadece tişörtler var 10 liraya onlar da düz geldi bana hiçbir farklılığı yok. Elbiseler filan 39-49 dan başlıyor çok da inmemiş Hm zaten lcwden daha pahalı 69 dan aşağı hoşuma giden şey bulamadım. Ama hem indirimli hem de şöyle süslü püslü her zaman bulunmayacak şeyler görseydim ben de alırdım. Kızım biraz iri bebekti hiçbir zaman aynı ay grubunu giyemedi Lcw nin bedenleri bize küçük geliyor maalesef. 3 yaşında şuan ama üstte 6-7 altta 4-5 giyiyor şuan. O yüzden çok fazla alma derim canım giyemeden büyüyorlar.

Oyy masallah ne guzel bakiyosun oyle esine :) ben hayatta ugrasamam :))
AA tostunu yemeden hayatta güne başlayamaz :))) 1,5 yıldır her sabah insan tost yer mi ya yiyor o bıkmıyor ben bıktım her sabah tost yapmaktan artık kokusuna bile tahammül edemiyorum

Oyle ama yaa hayatta ugrasamam annesi de prensler gibi bakmis onune getirip onunden kaldirmis hic bisi yaptirmamis bende diorum ki burasi anne evin degil bende bi evin bi kiziyim banada prenses gibi bakilirdi

AA tostunu yemeden hayatta güne başlayamaz :))) 1,5 yıldır her sabah insan tost yer mi ya yiyor o bıkmıyor ben bıktım her sabah tost yapmaktan artık kokusuna bile tahammül edemiyorum
Valla diyorum ya masallah sana :)) biz denk gelirsek esim arada kahvaltilik cikarir misin der dolaptan masaya koyarim bi :))) genelde ben cikarken o uyuyo zaten evi birbirine katip cikio

Kimsenin fikri yok sanırım

Gunaydin olmamistir bence icini ferah tut suyun icinde korunaklı yerdeler onlar

B

Hicbisey olmaz canim onlar gayet dayanikli guzel yerdeler gonlun rahat olsun ❤

bebek koeunuyor kaç katın içinde.sanmıyorum cnm birşe yolmaz bence ya.bi arkadaşa böyle birşey olmultu doktor demiş allah korusun hani bıçak gibi öyle bişeyler batmadığı sürece birşey olmaz diye
Sagolun kızlar hareketlendi biraz rahatladım 2. Gebelik zor cidden ilki sultanlıkmış

Ay senin işinde zormus ben sabahları sadece kocama kapıyı açıp ise ugurluyorum

Kimsenin fikri yok sanırım
Bence sen şeker yüklemeni yaptır çıkan sonuca göre diyet verilir ablamın bebeğinin suyu fazlaydı iriydi yeğenim doktorun verdiği diyetle normallesti hersey tedirgin olma korkma doktorunu dinle bunlar varsayımlar ılla olacak diye birşey yok sen tedbirini al takdir Allahın.

İnsallah canim yaptıracagim zaten.tsekkur ederim cevap verdiğin için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…