2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de dün doktor kuzenime sormuştum. Çok yemek yediğim zaman bebeğin hareketleri artıyor sıkışıyor olabilir mi diye. İçi su dolu bi balon gibi düşün kolay kolay bişey olmaz sağdan bastırsan sola kaçar dedi. O yüzden içini ferah tut bişey olmamıştır

Günaydın kızlar, dün disardaydim gün boyu , kendimi çok da yormadim ama eve geldiğim de vajinadan yukarı sol kazıklara uzanan ağrı saplandı. Akşam geçer gibi oldu ama hala da devam ediyor , yürürken zorlanıyorum biraz. Normal mi acaba?

Hep varsayimlar herkesin her an riski var erken dogum acisindan icini rahat tut suyu fazla olmasi hakkinda bir fikrim yok ama yukleme yaptırınca daha aciklayici olur yuksek cikarsada diyetine uyarsin normalr döner insallah
İnşallah canım bu diyet işi de sıkıntı ben yemeyi çok seviyorum ve çok yiyorum

Doktoruna sor istersen insallah bişey yoktur aklına kkotu bişey getirme ,dinlen insalllah geçer.birde agirlastik artık ben kalkarken şimdiden zorlaniyorum

Gecen hafta adet oncesi gibi kasik,bel agrisi,vajinaya baskı ve sızi sebebiyle acile gitmistim de canim. Nst sonucu doğum agrilari olmadigini ama bebegin kanala girme denemeleri yaptigi soylendi.Bu yüzden 15 gün hap baslattilar.
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen yorma kendini çok
Eşek sıpası durdugun yerde kalsana milleti telaşlandırıyorlar

Azcik yorulunca ayakta kalinca benimde cok agrim oluyo ama yinede dokktoruna sormanda fayda var her bunye ayni deil canim

Oyy masallah ne guzel bakiyosun oyle esine :) ben hayatta ugrasamam :))
Çalışmıyorum ya evdeyim nasılsa o yüzden iyi bakıyorum tosun kocama çalışsam her halde benim de canım yetmez adamın çoraplarına kadar ütülüyorum ütü ve temizlik takıntısı var birazcık :)

Bugün kontrolüm vardı. 35cm&985gr maaşallah . Bacakları uzunmuş
Şekerime çok dikkat etmeliyim , diyetisyene gideceğim
Grip aşısı önerdi ayrıca. Yan etkilerini ilaç kullanmadan nasıl atlatacam allahım
Ayrıca reflü yastigi önerdi. Malum sırt üstü yatmak yasak artık

Boşuna aç kaldım bugün yapmadılar şeker yarın yapacaklarmış ama neyse ki bebişimi gordum 690 gr olmuş 30 cm de boyu olmuş minnakımın :)) bi de bi sürü kan idrar aldılar gene rutin aylık kontrol
Masallah minnosuna ins bende yarin gorcen :) 1ay oldu yine. Sekeri neden yapmadilar

Oyy oyy ben kendime hep kirismayan kumas alirim utu yapmayayim die esimde gomleklerini falan kendi utuler :))

Oyyy masallah kuzuna ne guzel kilosu oylee ❤❤ seker mi cikti kuzum. Gecmis olsun

Göğüs ucu ürünlerini ve kremleri sordum bugün . Para tuzağı gerek yok dedi. Doğru şekilde emzirirsen hiç bir sorun olmaz dedi. İnşallah başarabiliriz

Masallah minnosuna ins bende yarin gorcen :) 1ay oldu yine. Sekeri neden yapmadilar
Şeker testini sabah 8.30-9.30 arası yapıyorlarmış benim randevum da 10.30 daydı tipik devlet hastanesi işte bugün git yarın gel muhabbeti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…