Hep varsayimlar herkesin her an riski var erken dogum acisindan icini rahat tut suyu fazla olmasi hakkinda bir fikrim yok ama yukleme yaptırınca daha aciklayici olur yuksek cikarsada diyetine uyarsin normalr döner insallah
Günaydın kızlar ya sabah yatakta oglum dirsegiyle karnıma bastırdı baya canım yandı sonra orda bebegin bi yerleri vardı fark ettim bebege bişey olmuş mudır ya kafama takıldı uyku sersemi neye ugradıgımı şaşırdım
Ben de dün doktor kuzenime sormuştum. Çok yemek yediğim zaman bebeğin hareketleri artıyor sıkışıyor olabilir mi diye. İçi su dolu bi balon gibi düşün kolay kolay bişey olmaz sağdan bastırsan sola kaçar dedi. O yüzden içini ferah tut bişey olmamıştır
Günaydın kızlar, dün disardaydim gün boyu , kendimi çok da yormadim ama eve geldiğim de vajinadan yukarı sol kazıklara uzanan ağrı saplandı. Akşam geçer gibi oldu ama hala da devam ediyor , yürürken zorlanıyorum biraz. Normal mi acaba?
Hep varsayimlar herkesin her an riski var erken dogum acisindan icini rahat tut suyu fazla olmasi hakkinda bir fikrim yok ama yukleme yaptırınca daha aciklayici olur yuksek cikarsada diyetine uyarsin normalr döner insallah
Günaydın kızlar, dün disardaydim gün boyu , kendimi çok da yormadim ama eve geldiğim de vajinadan yukarı sol kazıklara uzanan ağrı saplandı. Akşam geçer gibi oldu ama hala da devam ediyor , yürürken zorlanıyorum biraz. Normal mi acaba?
Doktoruna sor istersen insallah bişey yoktur aklına kkotu bişey getirme ,dinlen insalllah geçer.birde agirlastik artık ben kalkarken şimdiden zorlaniyorum
Gecen hafta adet oncesi gibi kasik,bel agrisi,vajinaya baskı ve sızi sebebiyle acile gitmistim de canim. Nst sonucu doğum agrilari olmadigini ama bebegin kanala girme denemeleri yaptigi soylendi.Bu yüzden 15 gün hap baslattilar.
Boşuna aç kaldım bugün yapmadılar şeker yarın yapacaklarmış ama neyse ki bebişimi gordum 690 gr olmuş 30 cm de boyu olmuş minnakımın :)) bi de bi sürü kan idrar aldılar gene rutin aylık kontrol
Çalışmıyorum ya evdeyim nasılsa o yüzden iyi bakıyorum tosun kocama çalışsam her halde benim de canım yetmez adamın çoraplarına kadar ütülüyorum ütü ve temizlik takıntısı var birazcık :)
Bugün kontrolüm vardı. 35cm&985gr maaşallah . Bacakları uzunmuş
Şekerime çok dikkat etmeliyim , diyetisyene gideceğim
Grip aşısı önerdi ayrıca. Yan etkilerini ilaç kullanmadan nasıl atlatacam allahım
Ayrıca reflü yastigi önerdi. Malum sırt üstü yatmak yasak artık
Boşuna aç kaldım bugün yapmadılar şeker yarın yapacaklarmış ama neyse ki bebişimi gordum 690 gr olmuş 30 cm de boyu olmuş minnakımın :)) bi de bi sürü kan idrar aldılar gene rutin aylık kontrol
Çalışmıyorum ya evdeyim nasılsa o yüzden iyi bakıyorum tosun kocama çalışsam her halde benim de canım yetmez adamın çoraplarına kadar ütülüyorum ütü ve temizlik takıntısı var birazcık :)
Bugün kontrolüm vardı. 35cm&985gr maaşallah . Bacakları uzunmuş
Şekerime çok dikkat etmeliyim , diyetisyene gideceğim
Grip aşısı önerdi ayrıca. Yan etkilerini ilaç kullanmadan nasıl atlatacam allahım