Oyle ama yaa hayatta ugrasamam annesi de prensler gibi bakmis onune getirip onunden kaldirmis hic bisi yaptirmamis bende diorum ki burasi anne evin degil bende bi evin bi kiziyim banada prenses gibi bakilirdi
aayy aynisi canim benim esim bir evin bir oglu el bebek gul bebek yani zaten hc kahvalti hazirla falan demez kalkamam zaten kişin hele hiç kalkamam iş yerinde yapar
Hafi bakalim hayirli haberler aldirsin rabbim
aayy aynisi canim benim esim bir evin bir oglu el bebek gul bebek yani zaten hc kahvalti hazirla falan demez kalkamam zaten kişin hele hiç kalkamam iş yerinde yapar
Ben de dün doktor kuzenime sormuştum. Çok yemek yediğim zaman bebeğin hareketleri artıyor sıkışıyor olabilir mi diye. İçi su dolu bi balon gibi düşün kolay kolay bişey olmaz sağdan bastırsan sola kaçar dedi. O yüzden içini ferah tut bişey olmamıştır
Benim doktorum 16.haftadan sonra bitkisel boya ile boyatılabilir demişti. Ben boya kullanmıyorum ama hamileyken bitkisel boya ile boyatan arkadaşlarım oldu.
Canim ayva cekirdeklerini az bir suyun içinde bir gece birakinca jel gibi bir kivami oluyor. Onu göğüs ucuna sürdüğünde oluşabilecek her türlü olumsuzluğu engrlleyip varsa da iyilestiriyor...
Göğüs ucu kremi ve ya göğüs ucu gibi malzemeleri almaya acele etmeyin derim ihtiyaç olursa bakarsınız oğlumda hiç birine gerek kalmamıştı doğru emzirme yöntemini kullanırsanız yara olmaz zaten
Merhaba, yeni katıldım öncelikle isteyen herkese sağlıklı evlat diliyorum Rabbimden.. Ufak bir sorum olacak.
Son regl tarihim 10 Eylül dü 22 Eylül yumurtalama günümdü. O gün korunmasız ilişki yaşadım ve hamile olabileceğimden şüphelenerek bu ay ki 6 Ekimde olacak olan reglime 10 gün kala beta hcg değerime baktırdım 1,20 idi. doktor hamile değilsin dedi. bir kaç hamilelik belirtisi yaşadım belkide psikolojiktir. bugün ise beklenen reglime 2 gün var ve dayanamayıp idrar testi yaptım bugün ve tek çizgi çıktı bu durumda hamile olmadığımı düşünüyorum 2 gün sonra regl olursam öğreneceğim zaten ama sizlerin de fikrini almak istedim :) sevgiler...
Merhaba, yeni katıldım öncelikle isteyen herkese sağlıklı evlat diliyorum Rabbimden.. Ufak bir sorum olacak.
Son regl tarihim 10 Eylül dü 22 Eylül yumurtalama günümdü. O gün korunmasız ilişki yaşadım ve hamile olabileceğimden şüphelenerek bu ay ki 6 Ekimde olacak olan reglime 10 gün kala beta hcg değerime baktırdım 1,20 idi. doktor hamile değilsin dedi. bir kaç hamilelik belirtisi yaşadım belkide psikolojiktir. bugün ise beklenen reglime 2 gün var ve dayanamayıp idrar testi yaptım bugün ve tek çizgi çıktı bu durumda hamile olmadığımı düşünüyorum 2 gün sonra regl olursam öğreneceğim zaten ama sizlerin de fikrini almak istedim :) sevgiler...
Bu gunler hep sabirsiz davraniyoruz sizi cok iyi anliyorum ama adetiniz gecikince test yapın en az 4 gun gecsin 7.gun kan verin.O tek çizgiyi görünce umutsuzluga düşülüyor. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah
Doktoruna sor istersen insallah bişey yoktur aklına kkotu bişey getirme ,dinlen insalllah geçer.birde agirlastik artık ben kalkarken şimdiden zorlaniyorum
Calisiyorum canim iste her gün defalarca merdiven inip cikmam gerekiyor. Dikkat etmeye calisiyorum kendimce:) dedigin gibi telaslandiriyor insani yukarilarda oynayacak yer mi yok da asagida kanalın oralardasin
Ben adetime 10 gün kala kan tahlili yaptırmıştım sonuç senin gibiydi doktorada göstermedim ama adetimden bir gün önce gece evdeki kaset testlerden yaptım ikinci çizgi çok silikti hatta kendi kendine gelin güvey oluyorum demiştim. Sabah -adet olmam gereken gün- bir daha yaptım ikinci çizgi biraz daha koyu çıktı hemen hastaneye gittim verdim kanı sonuç hamileyim. Dilerim siz hayırlı haberler alırsınız.