Hanımlar merhaba bebek arabası tavsiye edebilecek olan var mı? Quinny moodd almayı planlıyorum ama daha önce bu markayı kullanmış olan birileri var mı tavsiye edilir mi?
Kızlar, kuzenim düzenli olarak doktoruna gitti, kız olduğu söylendi devamlı ancak akşam doğumda erkek bebek geldi
Soktayim valla, o kadar cicili bicili şeyler almıştı bir sürü hazırlık, kızıma arkadaş olacaktı , nasıl farkedilmedi ki ya
Kızlar, kuzenim düzenli olarak doktoruna gitti, kız olduğu söylendi devamlı ancak akşam doğumda erkek bebek geldi
Soktayim valla, o kadar cicili bicili şeyler almıştı bir sürü hazırlık, kızıma arkadaş olacaktı , nasıl farkedilmedi ki ya
Tek doktora mi gitmisti hep tuhaf olmus kiyafetler bosa gitmistir ,saglikli olsun da ben ilk baska dr da öğrendim %90 kiz dedi kendi dr umda kız dedi ayrintili da ben sormustum kiz mi diye evet dedi insan şüpheleniyor
Tek doktora mi gitmisti hep tuhaf olmus kiyafetler bosa gitmistir ,saglikli olsun da ben ilk baska dr da öğrendim %90 kiz dedi kendi dr umda kız dedi ayrintili da ben sormustum kiz mi diye evet dedi insan şüpheleniyor
Evet canım tek doktora gitmisti ama doktor da nasıl atlar böyle birşeyi iyi etmissin sende,kendimde neyseki dört doktorda tasdik ettirdim kız olduğunu çünkü uzun süre erkek hissetmiştim, yoksa şuan içim içimi yerdi
Ayyy ben de herşeyini aldım yaaaa .. Arkadasım diyor rüyamda senin oğlun oldu. Karnım sivri diye erkek diyorlar. Birisi sen bence bi daha doktoruna baktır falan dedi. Ayrıntılı da kız çıktı diye içim rahat aslında. Kuzenin ayrıntılıya girmiş miydi?
Ayyy ben de herşeyini aldım yaaaa .. Arkadasım diyor rüyamda senin oğlun oldu. Karnım sivri diye erkek diyorlar. Birisi sen bence bi daha doktoruna baktır falan dedi. Ayrıntılı da kız çıktı diye içim rahat aslında. Kuzenin ayrıntılıya girmiş miydi?
Yok canım girmemişti bir onu yapmadı s, ayrıntılı yapsaydı bilecekti belki , neyseki epidural sezeryan olmuş yoksa inanmaZdi herhlde çocuğun kendisinden olduğuna:) bana da öyle söylüyorlar da aman kaldiramayiz bu kadar zamandan sonra değişikliği :)
Calisiyorum canim iste her gün defalarca merdiven inip cikmam gerekiyor. Dikkat etmeye calisiyorum kendimce:) dedigin gibi telaslandiriyor insani yukarilarda oynayacak yer mi yok da asagida kanalın oralardasin
Hiç ya ufacik bisey anacim zapt olmucak bunlar azdaha buyuse nerelere gidecek bilmiyorum rajon kesiyordur oralarda bizimkide arada ses çikarmiyor aglicak oluyorum
Biz de bundan şüpheleniyoruz.böyle şeyler yaşayanlar çok, duyduk . Bunun için oda yapmayacağız şimdilik . Seneye mayısta oda yapacağız . Bakın siz de yaşamışsınız. 4 boyutlu bakılıyor muydu? Hayırlı uğurlu olsun bebiş .
Biz de bundan şüpheleniyoruz.böyle şeyler yaşayanlar çok, duyduk . Bunun için oda yapmayacağız şimdilik . Seneye mayısta oda yapacağız . Bakın siz de yaşamışsınız. 4 boyutlu bakılıyor muydu? Hayırlı uğurlu olsun bebiş .
Evet ya ablamda geçen tanıdığı dan bahsetti ama çok önemsememistim, belki çok fazla doktora gitmemiş birisidir yanlış görülmüştür diye ama yakinimim başına gelince .ayrıntılı yapmamis onlar
Evet ya ablamda geçen tanıdığı dan bahsetti ama çok önemsememistim, belki çok fazla doktora gitmemiş birisidir yanlış görülmüştür diye ama yakinimim başına gelince .ayrıntılı yapmamis onlar
Ben çok duydum vallahi. Bugün bile muayenede bir şişlik vardı orada. Kızda da erkekte de olur o. Yanıltıcı olabilir dedi doktorum..
Ben bu yüzden kuzum, bebeğim diye seviyorum . Kız beklerken erkek gelirse ve ben kendimi çok kaptırmış olursam üzülürüm. Kızım bir yerlere gitmiş gibi hissederim diye çok kaptırmamaya çalışıyorum.
Kuzenin 2 boyutlu ultrasona mı girdi hep . 4 boyutlu muayeneleri olmadı mı?
Kız beklerken erkek bebek gelebiliyor çünkü kızlarda ayırt edemiyorlar tam. Ama erkek denildikten sonra kız gelme ihtimali çok düşük. Bizim doktorumuz da cinsiyete bakarken kordonla karışmasın diye tekrar tekrar bakmıştı.
Ben adetime 10 gün kala kan tahlili yaptırmıştım sonuç senin gibiydi doktorada göstermedim ama adetimden bir gün önce gece evdeki kaset testlerden yaptım ikinci çizgi çok silikti hatta kendi kendine gelin güvey oluyorum demiştim. Sabah -adet olmam gereken gün- bir daha yaptım ikinci çizgi biraz daha koyu çıktı hemen hastaneye gittim verdim kanı sonuç hamileyim. Dilerim siz hayırlı haberler alırsınız.
Yanit icin tesekkur ederim ❤ Yarından sonra regl olmam lazim eger hamile degilsem, beklemekten baska çarem yok artik :) kimseylede paylasamiyorum buda cok yoruyor.. hayirlisi olsun inşallah