- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
hastanede kalırken sagma mak getırıyolar canım ıstersenGünaydın anneler sonunda bebekodasi araba ve anne yani için sepet besik aldım.esim alış-veriş bitti sanıyo büyük işler tamamda bu dogum çantası için bebegin giyecekleri ve bana gecelik dışında neler olmalı birde sezeryan olacagim için ilk başta süt gelmeyecek sanırım bu süt sağma makinesi almam gerekiyormu yoksa gerekirsemi alacağım yani sütun gelmesine yardımcı oluyormu bu makine
Insallah canim bozulmaz insallah sizinkide iyiymis ama olsun arada olur oyleAy ne güzel yaaBen kayınvalidemi severim ama bazen tuhaflıkları var. Ben de sallamıyorum hiç he anne diyorum sen supersin harikasın. El olunca istediğin kadar iyi ol yine yaranamazsın. O yüzden he diyip geçmek gerek. Bebek olunca bizde kalcak. Dolabından en iyi marka yatağa karyolaya kadar herşeyi aldım. Kızı bile 1 senedir cocuğuna bakıyor annesine almadı bi dolap bi yatak. İnşallah bizde kaldığı sürece aramız bozulmaz çok üzülürüm öyle olursa
bencede canim kalinla yatamazsin cunku ev sicak olacakAynen öyle yapayım zaten sıcağı sevmiyorum klimaydı elektrik sobasıydı yanacam ben kesin
evet cankm cok sukurMasallah canım seninki gayet iyiymiş
Kış mevsimi de olsa hastane de uzun kollu gecelik sıkabilir canımKızlar nette 60 tl bu gecelik nasıl sizce? Daha carsıda sormadım bakınsam mı ugrasmadan alsam mı kararsız kaldım
Fesat deme bana tecrübe diyelim sen gene de beklentini çok yüksek tutma canım yatak ve dolap olmasa da olabilir sankiAy ne güzel yaaBen kayınvalidemi severim ama bazen tuhaflıkları var. Ben de sallamıyorum hiç he anne diyorum sen supersin harikasın. El olunca istediğin kadar iyi ol yine yaranamazsın. O yüzden he diyip geçmek gerek. Bebek olunca bizde kalcak. Dolabından en iyi marka yatağa karyolaya kadar herşeyi aldım. Kızı bile 1 senedir cocuğuna bakıyor annesine almadı bi dolap bi yatak. İnşallah bizde kaldığı sürece aramız bozulmaz çok üzülürüm öyle olursa
amin Allah razı olsun.İnşallah geçer canım ya. İçini ferah tut sen. Allahım sağ salim bağışlasın bebeklerimizi
Canım tesettürlüyüm o yüzden uzun bakıyorum hep ince penyesi sanırım işk dogumumda da bu kumaştan pijama almıştım rahattı bayaKış mevsimi de olsa hastane de uzun kollu gecelik sıkabilir canım
Yıllardır böyle üşütmemiştim sanırım hele ilk gebeliğimde hiç hastalanmadım şu an kafamı kaldıramıyorum,okul ev bünyeme agır geldi galiba dudagım da uçuklamış kafam kazan gibi kimliğimi de kaybetmişiz doktor gerek olsa geldi mi üst üste geliyor
Ben de çok su içiyorum, tuzu da az yiyorum ama ödem çok oluyor. İşten döndüğümde bacaklarım bileklerim fos fos şişiyor. Kollarımda da var ve maalesef ödemden dolayı sinirler sıkıştığından karpal tunel oluşmuş. Kapının kolunu tutup çeviremiyorum o derece acıyor çok. Tırnaklarımı bile kesecek kadar güç yok bileklerimdeeşim kesiyor tırnaklarımı. Atel kullanman lazım dedi doktor. Maalesef bir çözümü yokmuş. 40 ın çıkınca yavaş yavaş biter ödemin dedi doktor. Dayanacağız artık
Eki Görüntüle 2195548 Eki Görüntüle 2195547 Bugün kontrolümüz vardı. 26+3 de 34 cm 995 gr olmuş miniğimMaşallah her şey çok iyi. Kalbine, kordon kan akışına, rahim ağzı uzunluğuna suyuna her şeyine baktı. Sorunumuz yok şükür Yanaklar dolmuş tam minnoş bebek olmuş bakın teyzeleri
81 144 118
cikmis sonuclarim.cok sukur bunuda atlattik
Kızlar ya size çok önemli bir şey soracağım. Göbek deliğim ağrıyor. Sanki göbek bağını içerden tutup çekiyor gibi hissediyorum. Canım çok acıyor(
Kızlar kayınvalidem bize geldi. Sagolsun evi derledi topladıBebek kıyafetlerini ayarladık yiğenimizden gelenler vardı. 1 kez giyilen hatta hiç giyilmeyenler de vardı onları ayarladık. Hastaneye götürülecekleri falan. Bir sürü battaniye yapmış kayınvalidem hepsi birbirinden güzel. Nevresim vs. Yalnız bişeler saydı saydı hala ne kadar eksik varmış hiç biri aklımda kalmadı. Bebek ihtiyaç listelerine bakıyorum ama boş bakıyorum. Mesela lohusa geceliği aldım. Aldım ama 2 tane pijama almam gerektiği ortaya çıktı. Hastaneden çıkarken gecelikle mi çıkacaksın dendi. Eve gittiğimde onu değiştirip yeni bi pijama giymem lazım tabi pis hastaneli şeyle yatağıma yatamam. Bu tarz kafa karıştırıcı dolanıp duruyorum nette ne alacağımı şaşırdım. Kayınvalidemle her konuştuğumda masraf çıkıyor
aynı durumdayız eşim her dönüşümde uyanıyor yazık adama uyku zehir oldu bana olduğu gibiAllahım ben uyuyamadigim için rüya bile gormuyorummmsağdan sola dönerken yük kamyonu gibiyim yatakta
Benimde ilk oğlum 1 sene sonra oldu arada 1 kez dusuk yapmistim sonra oglum oldu şükür kv beraber oturuyorduk oglum dogdugunda altli ustlu simdi kendi evimdeyim sukur kv cok yardimci olmustu allah razi olsun bizim oralarda dogalgaz yok soba yakiyorduk oglumda kiş bebişiydiannem kaldi yanimda 1 hafta o bana bakti kv hem misafire bakar hem yemegimizi yapardi hep sobamizi yakti birde bilirsiniz ilk zamanlar bebek uyumaz gece sabah uykudan olurduk biz gece uyanik oldugumiz icin kv gelirdi asagi inerdi saat 5 te siz yatin kizim ayse hanim(annem) ben oglana bakarim saat 11 e kadar bakardi bizde uyurduk sagolsun annem gttginde bile gece o sallardi besigini bakardi ben uyurdum oglumdan firsat oldukca rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin şimdide öyle yaylaya gidiyoruz yazin ordada oglum 7 de kalkar hic beni kaldirmaz bakar kendisi ben kalkana kadar sen yat kizim der zaten orda havasindan saat ancak 10 a kadar yatiyoruz iste boyle kizlar biraz kv cekistirelim
Şimdi daha iyiyim canım sagolasın burnum hala tıkanıyor bir de tam dudak ve burun arasındaki koca uçugu saymazsak iyi sayılırımçok geçmiş olsun canım yaa şimde nasılsın mandalina tüket arkadaşım
birde terle iyi geliyor sonrada üzerini hemen dreğiştir
Benim ilk oğlumda kyvede oğlanın banyo yaptırılmasına gelene gidene karıştı annemde kalıyordum doğuma memlekete gelmiştim canımı çok sıktı onun yüzünden eşimle tartıştık bile inan şimdi kendi evimde doğum yapmayı düşünüyorum nasıl olaçcak bilmiyorum çok bilmiş kybda var o eşiyle gelir gider hiç tetk yatamaz evinde annemde gelecek anlayacağın evlere şenlik olacak doğum sonrası
Benim kimsem olmayacak eşim yıllık iznini Doğumdan sonra kullanacak 20 gün, 5 gun de babalık izni 25 gun benimle olacak birlikte bakarız dedikBenim ilk oğlumda kyvede oğlanın banyo yaptırılmasına gelene gidene karıştı annemde kalıyordum doğuma memlekete gelmiştim canımı çok sıktı onun yüzünden eşimle tartıştık bile inan şimdi kendi evimde doğum yapmayı düşünüyorum nasıl olaçcak bilmiyorum çok bilmiş kybda var o eşiyle gelir gider hiç tetk yatamaz evinde annemde gelecek anlayacağın evlere şenlik olacak doğum sonrası
bende senin gibi düşünüyorum bebeğin başana takılan sapka kafasını sıkıyormuş bebe lastikli şapka beni çıldırttı kyvda çocuğun kafasında saç yoktu birde şaqka taktırmıyor üşüyecekti kasım doğumlu oğlum buna birşey olmaz demişim lohusalığın etkisi ile kızgın şekilde hanım küstü annemin evine gelmedi o dönemde anasına aşık eşim annesi küstü diye beni yedi bitirdi bu konuda hala içimde yaradır. Hiç karıştırmayacağım küsen varsa küssün artık kaç yıllık geliniyim beni tanıyamadı ise yolu açık olsun...Allah kolaylık versin canım. benim oğlum 5yıl sonra oldu ve iki tarafında ilk torunu. bizde çok sıkıntı yaşadık. bunda ipleri elime aldım. evimi şimdiden hazırlıyorum. doğum iznimde de buzluğa yemek, börek, köfte .... hazırlayacağım. gelenlerden oğlumu parka götrmelerini isteyeceğim. onun dışında evime ve bebeğe karıştırmayacağım. bu defa kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?