2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hastanede kalırken sagma mak getırıyolar canım ıstersen

Günaydın anneler, artık hazırlıklara el attık bizde iyice dün Ardiye gibi kullandığımız küçük odamızı boşalttık eşyaları odalara dağıttık, duvar ölçüsü aldık Koçtaş’tan duvar kağıdı da beğendik, montessori yatak yapılacak sipariş verdik mobilyacı arkadaşa, bebek 7 ay sepet beşikte yatak odamızda yatacak sonra Bebişin odası ayrılacak beşik tarzı olsun istemedik büyük montessori tek kişilik yatak olacak, o odamda stor ve tül perdem vardı zaten onları değiştirmeyeceğim fon perde ekleyeceğim yanına sadece, halı, abajur, şifonyer ya da duvara monte edilmiş bi masa ve plastik sandalye alınacak acele etmeyeceğim bebek doğduktan sonra da Haziran’a kadar zamanım olacak tamamlamak için yavaş yavaş halledeceğiz

Insallah canim bozulmaz insallah sizinkide iyiymis ama olsun arada olur oyle
Aynen öyle yapayım zaten sıcağı sevmiyorum klimaydı elektrik sobasıydı yanacam ben kesin
bencede canim kalinla yatamazsin cunku ev sicak olacak

Masallah canım seninki gayet iyiymiş
evet cankm cok sukur

Haftaya A101 e bebek banyo seti geliyor ben oradan alacağım yengem de oradan almıştı gayet kullanışlı bi kaç ay kullanacağım şeye çok para vermeye gerek yok maksimum 50 tl tutacak banyo küveti, kovası, maşrapa ve filesi

Eklentiler

• 84F8999F-2DEF-46D5-BCBF-ACB5D19A07D6.webp
    40 KB · Görüntüleme: 96
Fesat deme bana tecrübe diyelim sen gene de beklentini çok yüksek tutma canım yatak ve dolap olmasa da olabilir sanki

çok geçmiş olsun canım yaa şimde nasılsın mandalina tüket arkadaşım
birde terle iyi geliyor sonrada üzerini hemen dreğiştir

Maşallah kuzuya nhe net çıkmış allah sağlıkla kucamızda göstersin kuzuları
bende de uyumak zorlaşmaya başladı yatakta dönmek karnımla çok zor birde ayağım uyuşuyor benim

Kızlar ya size çok önemli bir şey soracağım. Göbek deliğim ağrıyor. Sanki göbek bağını içerden tutup çekiyor gibi hissediyorum. Canım çok acıyor (

canım o ağrı bende de var sanırım kuzular oraya baskı yapıyor ondan diğer oğlumda da olurdu

Canım güle güle kullan bende başladım almaya kuzuya ciciler abisinden kalan ile kızkardeşimin oğlundan kalanları birleştirince bir dünya kıyafeti oldu kuzunun
Kışın doğum yapıyoruz haklı kyveden ben sadece hastanede gecelik giydim onun dışında hep pijamalıydım büyük oğlumda kasım doğumlu bunda da pijama alacağım bende

Benim ilk oğlumda kyvede oğlanın banyo yaptırılmasına gelene gidene karıştı annemde kalıyordum doğuma memlekete gelmiştim canımı çok sıktı onun yüzünden eşimle tartıştık bile inan şimdi kendi evimde doğum yapmayı düşünüyorum nasıl olaçcak bilmiyorum çok bilmiş kybda var o eşiyle gelir gider hiç tetk yatamaz evinde annemde gelecek anlayacağın evlere şenlik olacak doğum sonrası

çok geçmiş olsun canım yaa şimde nasılsın mandalina tüket arkadaşım
birde terle iyi geliyor sonrada üzerini hemen dreğiştir
Şimdi daha iyiyim canım sagolasın burnum hala tıkanıyor bir de tam dudak ve burun arasındaki koca uçugu saymazsak iyi sayılırım

Allah kolaylık versin canım. benim oğlum 5yıl sonra oldu ve iki tarafında ilk torunu. bizde çok sıkıntı yaşadık. bunda ipleri elime aldım. evimi şimdiden hazırlıyorum. doğum iznimde de buzluğa yemek, börek, köfte .... hazırlayacağım. gelenlerden oğlumu parka götrmelerini isteyeceğim. onun dışında evime ve bebeğe karıştırmayacağım. bu defa kararlıyım.

Benim kimsem olmayacak eşim yıllık iznini Doğumdan sonra kullanacak 20 gün, 5 gun de babalık izni 25 gun benimle olacak birlikte bakarız dedik annem yaşlı gelir ama kalıp da bana yardımcı olamaz, ablamın biri çalışıyor diğerinin de çocukları var rica edemem gel kal diye kendi demeden bakalım bizim ki nasıl olacak

bende senin gibi düşünüyorum bebeğin başana takılan sapka kafasını sıkıyormuş bebe lastikli şapka beni çıldırttı kyvda çocuğun kafasında saç yoktu birde şaqka taktırmıyor üşüyecekti kasım doğumlu oğlum buna birşey olmaz demişim lohusalığın etkisi ile kızgın şekilde hanım küstü annemin evine gelmedi o dönemde anasına aşık eşim annesi küstü diye beni yedi bitirdi bu konuda hala içimde yaradır. Hiç karıştırmayacağım küsen varsa küssün artık kaç yıllık geliniyim beni tanıyamadı ise yolu açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…