bende senin gibi düşünüyorum bebeğin başana takılan sapka kafasını sıkıyormuş bebe lastikli şapka beni çıldırttı kyvda çocuğun kafasında saç yoktu birde şaqka taktırmıyor üşüyecekti kasım doğumlu oğlum buna birşey olmaz demişim lohusalığın etkisi ile kızgın şekilde hanım küstü annemin evine gelmedi o dönemde anasına aşık eşim annesi küstü diye beni yedi bitirdi bu konuda hala içimde yaradır. Hiç karıştırmayacağım küsen varsa küssün artık kaç yıllık geliniyim beni tanıyamadı ise yolu açık olsun...
Benim ilk hamileligim; ama eltilerime yaptiklarini biliyorum. Ayni sehirde yasamiyoruz. Mutlaka uzun kalmak isteyecek ama ben sanirim izin vermeyecegim. Ay bilmiyorum ya, cok zorbenimki hergün biz uyurken geldi kahvaltı hazırladı, evi temizledi, çamaşır ütü, bebeğin banyosu fln hepsini yaptı. nankörsün daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama insan evinde yalnız kalmak istiyor. bi arkadışına gitmek yada birisini misafir etmek istiyor hepsine surat astı. 6 yıllık evliydik hiç görmediğim duymadığım akrabaları geldi bebek görmeye ama benim anneme kardeşime geliyorlar diye sorun çıkardı.doğum iznim bitti hiç raporla falan uzatmadım koşarak ve coşarak işe başladım :)
bunda tavrım net. ömrümde bir daha lohusa olmayı planlamıyorum onun için son hamileliğimi , son lohusalığımı güzel anılarla hatırlamak istiyorum. engel olacak insanları ben de hayatımın geri kalanında istemiyorum.
Allah'tan eşimin uykusu derinaynı durumdayız eşim her dönüşümde uyanıyor yazık adama uyku zehir oldu bana olduğu gibi
Gule gule kullan canimGünaydın anneler sonunda bebekodasi araba ve anne yani için sepet besik aldım.esim alış-veriş bitti sanıyo büyük işler tamamda bu dogum çantası için bebegin giyecekleri ve bana gecelik dışında neler olmalı birde sezeryan olacagim için ilk başta süt gelmeyecek sanırım bu süt sağma makinesi almam gerekiyormu yoksa gerekirsemi alacağım yani sütun gelmesine yardımcı oluyormu bu makine
Benim ilk hamileligim; ama eltilerime yaptiklarini biliyorum. Ayni sehirde yasamiyoruz. Mutlaka uzun kalmak isteyecek ama ben sanirim izin vermeyecegim. Ay bilmiyorum ya, cok zorannemle babam da gelecek bu arada.
Devlet hastanesi bana kağıt vermişti canım akşam 10 dan sonra bişiy yenilmeyecek diye sabah 8.30 da içtim şekeri deKızlar bu hafta içinde açlık ve tokluk kan şekerine baktıracağım gece saat kaçtan sonra yemek yememem gerekir doktoruma sormayı unuttum
Bende cuma gidecegim devlet hastanesine sade sekerli su mu yoksa aromali miydi senin ictiginDevlet hastanesi bana kağıt vermişti canım akşam 10 dan sonra bişiy yenilmeyecek diye sabah 8.30 da içtim şekeri de
Bi de kendi açımdan düşünüyorum o kadar insanı evde ağırlamak da zor, ne biliyim koltuklarda yatacaklar ekstra yorgan nevresim topla kaldır, ee geldiklerinde 3 öğün yemek yapılacak dışarıdan söylesek hadi 2 gun söyleriz ama 3. Gun evde yapılmaya başlanacak sonuçta benim evim benim düzenim kim neyi neyde yaptığımı bilmiyor atıyorum pilav tencerem ayrıdır çorba tencerem ayrıdır hatta kaşıkları bile farklıdır her tenceremin, sürekli herkes her şeyi bana soracak şu nerede bu nerede diye darlanırım çıkın ben yaparım falan derim herhalde ben :), Doğuma yakın buzluğa hazır olsun diye bişiyler atmak gerekir börek olabilir köfte olabilir yer varsa poğaça açma tarzı şeyler olabilir, ayy bunlar bile yük geldi şuan gözümeBenim ilk hamileligim; ama eltilerime yaptiklarini biliyorum. Ayni sehirde yasamiyoruz. Mutlaka uzun kalmak isteyecek ama ben sanirim izin vermeyecegim. Ay bilmiyorum ya, cok zorannemle babam da gelecek bu arada.
Çilek aromalı asitli bişiydi canım, normalde çilek çok seven ben sanırım Bundan sonra yemeyeceğimBende cuma gidecegim devlet hastanesine sade sekerli su mu yoksa aromali miydi senin ictigin
Çilek aromalı asitli bişiydi canım, normalde çilek çok seven ben sanırım Bundan sonra yemeyeceğim
Canım korkutmak için demiyorum da yanında eşin falan olsa iyi olur benim çok başım dönmüştü midem bulanmıştı ama diğer kadınlara hiç bişiy olmamıştı 10 kadın falan vardık bir odada aynı anda şeker yüklemesi yaptırdık fenalaşan ben olmuştum duşuk olan tansiyonum hepten düşmüştü
Canım ben de gördüm bebişimi. Büyümüş bayağı. Bu arada eşime benzettik :) Eşim çok mutlu oldu. Oğlum da eşime çok benziyorSağol canım artık büyüdü minişler görürsün nasıl tombiş olmuştur yanakları
Insallah canim.korktugum gibi olmadi..etkisini yasamadim.sonucta guzel cikti cok sukur.darisi basina :)maşallah sağlıkla atlattın darısı bana olsun bu hafta kontrol bizde de
ona birşey diyemem canımCanım tesettürlüyüm o yüzden uzun bakıyorum hep ince penyesi sanırım işk dogumumda da bu kumaştan pijama almıştım rahattı baya
Benim oglan da babasına benziyor doktor bile direkt küçük mustafa bey dediCanım ben de gördüm bebişimi. Büyümüş bayağı. Bu arada eşime benzettik :) Eşim çok mutlu oldu. Oğlum da eşime çok benziyor
Sağol kuzum ben de öyle yapayım gerçi şeker yükletmeyeceğim daha sadece sağlık ocağında açlık tokluğa baktıracağım ama yine de uygun olur herhalde dediğin saat :)Devlet hastanesi bana kağıt vermişti canım akşam 10 dan sonra bişiy yenilmeyecek diye sabah 8.30 da içtim şekeri de
Benim açlık tokluğa parmaktan baktılar ne kadar güvenebilirim bilmiyorumSağol kuzum ben de öyle yapayım gerçi şeker yükletmeyeceğim daha sadece sağlık ocağında açlık tokluğa baktıracağım ama yine de uygun olur herhalde dediğin saat :)
Onu gozumuz gorecek mi ya o anda? Ne kasik kullanirsaniz kullanin bana bulasmayin da derim herhalde dogumdan once annemler gelir herhalde. Yapariz bisiler beraberce koyariz buzlugaBi de kendi açımdan düşünüyorum o kadar insanı evde ağırlamak da zor, ne biliyim koltuklarda yatacaklar ekstra yorgan nevresim topla kaldır, ee geldiklerinde 3 öğün yemek yapılacak dışarıdan söylesek hadi 2 gun söyleriz ama 3. Gun evde yapılmaya başlanacak sonuçta benim evim benim düzenim kim neyi neyde yaptığımı bilmiyor atıyorum pilav tencerem ayrıdır çorba tencerem ayrıdır hatta kaşıkları bile farklıdır her tenceremin, sürekli herkes her şeyi bana soracak şu nerede bu nerede diye darlanırım çıkın ben yaparım falan derim herhalde ben :), Doğuma yakın buzluğa hazır olsun diye bişiyler atmak gerekir börek olabilir köfte olabilir yer varsa poğaça açma tarzı şeyler olabilir, ayy bunlar bile yük geldi şuan gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?