2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

benimki hergün biz uyurken geldi kahvaltı hazırladı, evi temizledi, çamaşır ütü, bebeğin banyosu fln hepsini yaptı. nankörsün daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama insan evinde yalnız kalmak istiyor. bi arkadışına gitmek yada birisini misafir etmek istiyor hepsine surat astı. 6 yıllık evliydik hiç görmediğim duymadığım akrabaları geldi bebek görmeye ama benim anneme kardeşime geliyorlar diye sorun çıkardı.doğum iznim bitti hiç raporla falan uzatmadım koşarak ve coşarak işe başladım :)

bunda tavrım net. ömrümde bir daha lohusa olmayı planlamıyorum onun için son hamileliğimi , son lohusalığımı güzel anılarla hatırlamak istiyorum. engel olacak insanları ben de hayatımın geri kalanında istemiyorum.

Benim ilk hamileligim; ama eltilerime yaptiklarini biliyorum. Ayni sehirde yasamiyoruz. Mutlaka uzun kalmak isteyecek ama ben sanirim izin vermeyecegim. Ay bilmiyorum ya, cok zor annemle babam da gelecek bu arada.

Gule gule kullan canim

Benim ilk hamileligim; ama eltilerime yaptiklarini biliyorum. Ayni sehirde yasamiyoruz. Mutlaka uzun kalmak isteyecek ama ben sanirim izin vermeyecegim. Ay bilmiyorum ya, cok zor annemle babam da gelecek bu arada.

oğlum eylülde doğdu antalya da havalar sıcaktı birde lohusa ateşi sadece tshirt ile yatıyordum. sabah kalkıyorum kayınvalide evde oluyor ve her sabah istisnasız tshirtüne sütün akmış diyordu. bir de öyle garip bir yüz ifadesi ki günüm hiç aydın başlamıyordu sayesinde. sabah bir müsade et üstümü başımı değiştireyim yok yatak odasına dalıyordu sesimizi duyduğu anda

uzakta olmasının avantajı gidecek olması dezavantajı yatılı kalması. yakın olunca yatılı kalmıyor ama hergün geliyor. o gittiğinde zaten seninde pilin bitmiş bir sinir küpü olarak kalıyorsun evde

hepimize kolay gelsin en az hasarla atlatalım

Kızlar bu hafta içinde açlık ve tokluk kan şekerine baktıracağım gece saat kaçtan sonra yemek yememem gerekir doktoruma sormayı unuttum

Kızlar bu hafta içinde açlık ve tokluk kan şekerine baktıracağım gece saat kaçtan sonra yemek yememem gerekir doktoruma sormayı unuttum
Devlet hastanesi bana kağıt vermişti canım akşam 10 dan sonra bişiy yenilmeyecek diye sabah 8.30 da içtim şekeri de

Bi de kendi açımdan düşünüyorum o kadar insanı evde ağırlamak da zor, ne biliyim koltuklarda yatacaklar ekstra yorgan nevresim topla kaldır, ee geldiklerinde 3 öğün yemek yapılacak dışarıdan söylesek hadi 2 gun söyleriz ama 3. Gun evde yapılmaya başlanacak sonuçta benim evim benim düzenim kim neyi neyde yaptığımı bilmiyor atıyorum pilav tencerem ayrıdır çorba tencerem ayrıdır hatta kaşıkları bile farklıdır her tenceremin, sürekli herkes her şeyi bana soracak şu nerede bu nerede diye darlanırım çıkın ben yaparım falan derim herhalde ben :), Doğuma yakın buzluğa hazır olsun diye bişiyler atmak gerekir börek olabilir köfte olabilir yer varsa poğaça açma tarzı şeyler olabilir, ayy bunlar bile yük geldi şuan gözüme

Canım korkutmak için demiyorum da yanında eşin falan olsa iyi olur benim çok başım dönmüştü midem bulanmıştı ama diğer kadınlara hiç bişiy olmamıştı 10 kadın falan vardık bir odada aynı anda şeker yüklemesi yaptırdık fenalaşan ben olmuştum duşuk olan tansiyonum hepten düşmüştü

Ya ne güzel görmüşsünüz Bebişleriniziiiiii.. :)))Ben de en son kızımı 434 gram ilken detaylıda gördüm baya poz verdi bize hatta Zafer işareti bile yaptı yüzü gözü dudakları belliydi babası gibi tontiş dudaklı olacak sanırım geçen hafta kontrole gittiğimizde ise 768 gramdı alyuşum ama uyuyordu kafasını elleriyle kapatmış tam bir cenin pozisyonundaydı :)) inşallah 8 gün sonra gideceğiz gösterir kendini. Sabah 10 a almıstım ramdevuyu sırf o saatte yine uyuyor olur diye öğlene aldırdım inşallah güzelce gösterir yüzünü bir anne için bundan daha güzel mutluluk ve heyecan yok <3

Devlet hastanesi bana kağıt vermişti canım akşam 10 dan sonra bişiy yenilmeyecek diye sabah 8.30 da içtim şekeri de
Sağol kuzum ben de öyle yapayım gerçi şeker yükletmeyeceğim daha sadece sağlık ocağında açlık tokluğa baktıracağım ama yine de uygun olur herhalde dediğin saat :)

Sağol kuzum ben de öyle yapayım gerçi şeker yükletmeyeceğim daha sadece sağlık ocağında açlık tokluğa baktıracağım ama yine de uygun olur herhalde dediğin saat :)
Benim açlık tokluğa parmaktan baktılar ne kadar güvenebilirim bilmiyorum

Onu gozumuz gorecek mi ya o anda? Ne kasik kullanirsaniz kullanin bana bulasmayin da derim herhalde dogumdan once annemler gelir herhalde. Yapariz bisiler beraberce koyariz buzluga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…