2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aynen canim insan ikilemde kalıyor kafasi karısiyor ama yaptiricam kimseyi dinlemicem doktorumda yaptir dedi cünku en azindan sonucu ögrenip içim rahatlasın

Ben kahvaltıyı çok erken ettiğim ve süt ürünleri tukettigim için sorun yaşıyordum canım artık gece yatmadan önce alıyorum ,biraz daha rahat oluyor , yoksa sabah midem bulanir gibi oluyordu
Evet ben de gece almayı deniycem artık umarım işe yarar yoksa 3 ay geçmez böyle :/

Zaten doktorum da gündüz iç demişti ama bulantıların yeni bittiği dönemde içtiğim için etkilemiştir belki, o yüzden gece içmeye başlamıştım imom’u. Bu hapların saatlerinde bir oynama yapmak şart oldu :))

Tunaydin kizlar. Ay bende bikac gundur cok buyuk isteksizlik var keyifsizlik var herseye karsi butun hayat enerjim gitti sanki. Ay bide gecen hafta gumbur gumbur hic yerinde durmayan bebis bu hafta daha az sakin hareketlerde ona da kafami takiyorum. Cuma gunu kontrolden ciktik ctesi azaldi ay niye boyle olduk ki. Bakalim benim kv nasil olcak ilk gebelik ve evde odam da yok yer de yok salonda 2koltugum var sadece :)

Aynen canim insan ikilemde kalıyor kafasi karısiyor ama yaptiricam kimseyi dinlemicem doktorumda yaptir dedi cünku en azindan sonucu ögrenip içim rahatlasın
Dr. Banu çiftçi nin uygulamasında bununla ilgili videolar vardı. Neden yapılması gerektiğini ayrıntılı açıklıyor izlemenizi tavsiye ederim. Zaten verdikleri şeker bir kaç dilim baklavaya denk, birden alınca rahatsız ediyor sadece. Bebeğin sağlığı için bir seferlik katlanılabilir bir şey bence

Benimde öyle ya en çok eşimi görüyorum :)bir arkadaşım hamileyken her sabah eşinin yüzüne bakip durdugunu soyluyordu, keşke kocama benzese esmer bir oğlum olsa diyordu , bebis geldi ama babasına gram benzemiyor sadece saç rengi esmer oldu gerisi anne :) o yüzden bu bakma teorisine de pek guvenmiyorum :)

mesela benım suyum fazla sınırın biraz ustunde dr.um da kesınlıkle yaptırmalısın dedi bikaç sorun arastırdık baktık yok sonra gerıye şeker kalıyor dedı çok şükür şeker de cıkmadı sebepsız sanırım çoğu gebelikte olabiliyormus amniyon suyu fazlalıkıgı. takıpteyoz şuan oyüzden de kızım çok hareketli :) eynen yaptır mutlaka aklında kalmasın

Ben sabah ve oglen yemekten yarim saat once aliyordum. Ilk gebeligimde de kullandim. Emilimini arttirsin diye 1 bardak portakal suyuyla alirdim doktor tavsiyesiyle. Hic sevemedim bu demir haplarini

Tamam canim sagol izliyim hemen o kadini çok seviyorum zaten çok guzel anlatiyor herseyi

Sevindim fazla çikmadiğina canim insallah saglikla kucağina alirsin bebişini, benimde kızım olucak :)

Sevindim fazla çikmadiğina canim insallah saglikla kucağina alirsin bebişini, benimde kızım olucak :)
inşallah sen de canım:) negüzel kız annesi olmak çok güzel diyorlar sağlıkla kucağımıza alıp tadalım inşallah biz dee :)

O değil sanki canım çıkıyorm çünkü wc ye, dışarı çıkacaktm da evde durup bir bakayım
Ya da havalar serinledi artık üşütüyor da olabilirsin artık patik terlik modundayım aman ayaklarım üşümesin diye

Ya da havalar serinledi artık üşütüyor da olabilirsin artık patik terlik modundayım aman ayaklarım üşümesin diye
Dikkat etmeye çalışıyorum ama çok yazdan kalma duş alıyorum vurmas ins :) iyi etmişsin sende canım ablam bebek anne karnında bile bronşit olur hep dikkat et der:)

Başka bir grupta 100TL fark olduğunu yazmış bir bayan.. Ne dengesiz bir ücretmiş bu yaa

Sanırım şehir ve hastane fark ediyor. Muayene ve doğum ücretleri gibi. Aynı hastanenin birkaç farklı şehirdeki fiyatlarını sordum istanbuldan çok daha uygun

Arkadaşlar bebişi çok hareketli olan var mı? Benimki özellikle dünden beri durmuyor.. Maşaallah pıt pıt pıt sürekli hareketli. Gece uyutmadı! Eşim de elini karnıma koydu adam “yuuuh” diyo
Şu saatlerde hareketsiz olurdu mesela, bugün sabahtan beri sürekli hareketli..
Anormal bi durum yoktur bunda di mi?

Bugün kontrol günü en sevdiğimden :) bebişimi göreceğiz ama eşim benden daha heyecanlı oluyor her seferinde ben gene aralarda devlet hastanesine gidiyorum görüyorum ama eşim ayda bir görüyor, yeni doktorumuzla da tanışacağız bakalım Doğuma kadar birlikte ilerleriz umarım

Sanmıyorum canım.
Benimki de çok hareketli.
Bir de artık masallah epey büyüdükleri için her hareketlerini hissediyoruz ondan da sanki aşırı hareketli gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…