yok yok korkmaa canım ben de senin gb takıyorum buna hatta uyumamasına üzülüyorum bır sorun var mı dıye cuma günü soracagım dr.a ama yoktur yani ıyıbısey bu. geceleri uykuya dalamıyorum artık. benım eşim de hergecen gun daha da şaşıyor kız:) hatta dün telefonum caldı kaldırmadı ya beni çok güzel oynuyor kalkamazsın demez mi:) geceleri de elini koyuyor karnıma mesela sonra dalınca irkiliyor şiddetli vurdugunda. ben de bugün cok erken kalktım 7den beri durmuyor mesela:) çok sık yemek yiyor musun? ben çok yiyorum ona baglıyorlar genelde enerji gidiyor ya sürekli:)Arkadaşlar bebişi çok hareketli olan var mı? Benimki özellikle dünden beri durmuyor.. Maşaallah pıt pıt pıt sürekli hareketli. Gece uyutmadı! Eşim de elini karnıma koydu adam “yuuuh” diyo
Şu saatlerde hareketsiz olurdu mesela, bugün sabahtan beri sürekli hareketli..
Anormal bi durum yoktur bunda di mi?
canım artık ağırlaşıyoruz eskisi gibi olamıyoruz hareketlerimiz kısıtlıTunaydin kizlar. Ay bende bikac gundur cok buyuk isteksizlik var keyifsizlik var herseye karsi butun hayat enerjim gitti sanki. Ay bide gecen hafta gumbur gumbur hic yerinde durmayan bebis bu hafta daha az sakin hareketlerde ona da kafami takiyorum. Cuma gunu kontrolden ciktik ctesi azaldi ay niye boyle olduk ki. Bakalim benim kv nasil olcak ilk gebelik ve evde odam da yok yer de yok salonda 2koltugum var sadece :)
Bizimkise hareketli karnimin bir asagisinda bir yukarisinda yetisemiyorum bile dun cok hareketliydi dokunmadan bile gozle fark edilebilecek kadar tittretti biziArkadaşlar bebişi çok hareketli olan var mı? Benimki özellikle dünden beri durmuyor.. Maşaallah pıt pıt pıt sürekli hareketli. Gece uyutmadı! Eşim de elini karnıma koydu adam “yuuuh” diyo
Selam arkadaşlar.
Bizim de cumartesi kontrolumuz var heyecanla bekliyoruz bakalım .
Bugünlerde baş dönmesi yaşıyorum size de oluyor mu?
Bir de nefes almada zorlanıyorum tikaniyorum resmen.
Bugün kontrol günü en sevdiğimden :) bebişimi göreceğiz ama eşim benden daha heyecanlı oluyor her seferinde ben gene aralarda devlet hastanesine gidiyorum görüyorum ama eşim ayda bir görüyor, yeni doktorumuzla da tanışacağız bakalım Doğuma kadar birlikte ilerleriz umarım
Arkadaşlar bebişi çok hareketli olan var mı? Benimki özellikle dünden beri durmuyor.. Maşaallah pıt pıt pıt sürekli hareketli. Gece uyutmadı! Eşim de elini karnıma koydu adam “yuuuh” diyo
canım bayadır konuşamadık seninle :) bozma moralini 3gün önce çok fazla ayakta kaldım mısafırlerım vardı o gün süreklı hareket halındeydım. ama.normalde karnımın heryerınde hareker ederdı o gün az hissettim ama hıssettıgımde de aşagı vuruyordu makat pozısyonu almıs meğer. dr.uma sordum bebekler makat pozısyonu aldıgında az hareket hıssedılırmıs ve ayakta oldugumuz sure coksa sallandıkca uyurlarmış. yanı ayaktayken de pek hıssedılmezmıs. senın de oyle olmus olabılır pozısyon degısmıstır. birden düzelir merak etme neysekı ertesı sabah yenıden eskı pozısyonuna döndu dınlendıgımde. sen de dinlen güzelce birTunaydin kizlar. Ay bende bikac gundur cok buyuk isteksizlik var keyifsizlik var herseye karsi butun hayat enerjim gitti sanki. Ay bide gecen hafta gumbur gumbur hic yerinde durmayan bebis bu hafta daha az sakin hareketlerde ona da kafami takiyorum. Cuma gunu kontrolden ciktik ctesi azaldi ay niye boyle olduk ki. Bakalim benim kv nasil olcak ilk gebelik ve evde odam da yok yer de yok salonda 2koltugum var sadece :)
Canım bir ara benimki de sakinleşti hareketleri azaldı gibi ben de kafaya takmıştım ama şimdi maşallahı var yine kıpır kıpır. 24 saat içinde 10 hareket hissedersen sorun yokmuş. Öyle dedi doktorumTunaydin kizlar. Ay bende bikac gundur cok buyuk isteksizlik var keyifsizlik var herseye karsi butun hayat enerjim gitti sanki. Ay bide gecen hafta gumbur gumbur hic yerinde durmayan bebis bu hafta daha az sakin hareketlerde ona da kafami takiyorum. Cuma gunu kontrolden ciktik ctesi azaldi ay niye boyle olduk ki. Bakalim benim kv nasil olcak ilk gebelik ve evde odam da yok yer de yok salonda 2koltugum var sadece :)
Dün benim de öyleydi canım. Güçlendiler artık :)Arkadaşlar bebişi çok hareketli olan var mı? Benimki özellikle dünden beri durmuyor.. Maşaallah pıt pıt pıt sürekli hareketli. Gece uyutmadı! Eşim de elini karnıma koydu adam “yuuuh” diyo
Benimkiii:) özellikle gece sanki bilerek coşuyor içeride. Hiç uyutmuyor canmArkadaşlar bebişi çok hareketli olan var mı? Benimki özellikle dünden beri durmuyor.. Maşaallah pıt pıt pıt sürekli hareketli. Gece uyutmadı! Eşim de elini karnıma koydu adam “yuuuh” diyo
Arkadaşlar bebişi çok hareketli olan var mı? Benimki özellikle dünden beri durmuyor.. Maşaallah pıt pıt pıt sürekli hareketli. Gece uyutmadı! Eşim de elini karnıma koydu adam “yuuuh” diyo
ay ben hala kullanmıyorum kendımı o yuzden cok sanslı hıssedıyorum cunku bende de kesın yan etkı yapardıSelamlar ben de bugün sabah başladım demir hapına. Aç karnına alınması gerektiği için hapı içtikten 1,5 saat sonra kahvaltı ettim ama 10 dk geçmedi yediğim her şeyi çıkardımdoğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum ne yapacağımı bilmiyorum. Tam bulantı kusmalar bitti derken şimdi bu çıktı siz nasıl kullanıyorsunuz ilacı
benımde 2 3 gundru karnım agrıyor kasılıyor et kesıgı gıbı spor yaptıktan sonra olur ya oyle gibi geçmedi de karnım buuyor dıyorum doktoruna sorunca yaz mutlaka ama benım daha kasıma kadar var randevuyaGünaydın kızlar, dünden beri karnım çok sis ve ağrıyor , neden oldu anlamadım yarın Dr . Kontorulumuz var her şey yolunda gider umarım
ben ne evde ne işte evelki gün defactodan 3XXL aldım kendime kazak iki ay karnım daha büyür diyekızlar cıvılde babyjem hamıle taytı 19.90 ılgılenen varsa ben aldım bırtane henuz gelmedı artık evde gıycek bırsey bulamıyorum
Tamamdır canım yarın gidicem yazarım çıkınca, benimde kasiklarimda öyle ağrı oluyor iki gundur ara ara ısinmadan spor yapmış gibi . Bakalım önemli şeyler değildir insallahbenımde 2 3 gundru karnım agrıyor kasılıyor et kesıgı gıbı spor yaptıktan sonra olur ya oyle gibi geçmedi de karnım buuyor dıyorum doktoruna sorunca yaz mutlaka ama benım daha kasıma kadar var randevuya
10u buluyo hatta geciyo canimcanım artık ağırlaşıyoruz eskisi gibi olamıyoruz hareketlerimiz kısıtlı
bebek günde 10 kez oynuyorsa sen korkma allahın izniyle
yerleri daralıyor artık yavaş yavaş kilo aldıkça kuzular
kyvdemi bakacak kuzuya senin vallahi eşinle konuş lohusalıkta kimse için gerilmeyin
Canim selam nasilsin :) malesef dinlenme durumum olmuyor denetim isinde oldugundan gunun cogu ayakta ve arabada geciyot :)canım bayadır konuşamadık seninle :) bozma moralini 3gün önce çok fazla ayakta kaldım mısafırlerım vardı o gün süreklı hareket halındeydım. ama.normalde karnımın heryerınde hareker ederdı o gün az hissettim ama hıssettıgımde de aşagı vuruyordu makat pozısyonu almıs meğer. dr.uma sordum bebekler makat pozısyonu aldıgında az hareket hıssedılırmıs ve ayakta oldugumuz sure coksa sallandıkca uyurlarmış. yanı ayaktayken de pek hıssedılmezmıs. senın de oyle olmus olabılır pozısyon degısmıstır. birden düzelir merak etme neysekı ertesı sabah yenıden eskı pozısyonuna döndu dınlendıgımde. sen de dinlen güzelce bir
10u geciyor cok geciyor canim ama daha derin daha az gecen haftaya gore. Ay insan takiyo iste kafaya ne yapicaz biz boyle hakkaten 9 doguruyomus insan :)))Canım bir ara benimki de sakinleşti hareketleri azaldı gibi ben de kafaya takmıştım ama şimdi maşallahı var yine kıpır kıpır. 24 saat içinde 10 hareket hissedersen sorun yokmuş. Öyle dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?