2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam arkadaşlar.
Bizim de cumartesi kontrolumuz var heyecanla bekliyoruz bakalım .
Bugünlerde baş dönmesi yaşıyorum size de oluyor mu?
Bir de nefes almada zorlanıyorum tikaniyorum resmen.

yok yok korkmaa canım ben de senin gb takıyorum buna hatta uyumamasına üzülüyorum bır sorun var mı dıye cuma günü soracagım dr.a ama yoktur yani ıyıbısey bu. geceleri uykuya dalamıyorum artık. benım eşim de hergecen gun daha da şaşıyor kız:) hatta dün telefonum caldı kaldırmadı ya beni çok güzel oynuyor kalkamazsın demez mi:) geceleri de elini koyuyor karnıma mesela sonra dalınca irkiliyor şiddetli vurdugunda. ben de bugün cok erken kalktım 7den beri durmuyor mesela:) çok sık yemek yiyor musun? ben çok yiyorum ona baglıyorlar genelde enerji gidiyor ya sürekli:)

canım artık ağırlaşıyoruz eskisi gibi olamıyoruz hareketlerimiz kısıtlı
bebek günde 10 kez oynuyorsa sen korkma allahın izniyle
yerleri daralıyor artık yavaş yavaş kilo aldıkça kuzular
kyvdemi bakacak kuzuya senin vallahi eşinle konuş lohusalıkta kimse için gerilmeyin

Bizimkise hareketli karnimin bir asagisinda bir yukarisinda yetisemiyorum bile dun cok hareketliydi dokunmadan bile gozle fark edilebilecek kadar tittretti bizi bebek kucuk oldugu icin bu zamanlar hareketleri cok kilo aldikca hareketleri azaliyorMus hareket edecek yeri olmadiginda yoklugunu gormiyelimde istedigi gibigezsinler

Selam arkadaşlar.
Bizim de cumartesi kontrolumuz var heyecanla bekliyoruz bakalım .
Bugünlerde baş dönmesi yaşıyorum size de oluyor mu?
Bir de nefes almada zorlanıyorum tikaniyorum resmen.

başdönmesi yok ama nefes zorluyor kilo çok aldım ben yaa
senin durumun nasıl

inşallah drun içine siner arkadaşım

maşallah maşallah canım yediğimiz şeylerde hareketlerini etkiliyor
benimde dün epeyi belirgindi hareketi

canım bayadır konuşamadık seninle :) bozma moralini 3gün önce çok fazla ayakta kaldım mısafırlerım vardı o gün süreklı hareket halındeydım. ama.normalde karnımın heryerınde hareker ederdı o gün az hissettim ama hıssettıgımde de aşagı vuruyordu makat pozısyonu almıs meğer. dr.uma sordum bebekler makat pozısyonu aldıgında az hareket hıssedılırmıs ve ayakta oldugumuz sure coksa sallandıkca uyurlarmış. yanı ayaktayken de pek hıssedılmezmıs. senın de oyle olmus olabılır pozısyon degısmıstır. birden düzelir merak etme neysekı ertesı sabah yenıden eskı pozısyonuna döndu dınlendıgımde. sen de dinlen güzelce bir

Canım bir ara benimki de sakinleşti hareketleri azaldı gibi ben de kafaya takmıştım ama şimdi maşallahı var yine kıpır kıpır. 24 saat içinde 10 hareket hissedersen sorun yokmuş. Öyle dedi doktorum

Dün benim de öyleydi canım. Güçlendiler artık :)

Benimkiii:) özellikle gece sanki bilerek coşuyor içeride. Hiç uyutmuyor canm

Benimki de son birkaç gündür normal hareketlerinden farklı vuruyo da vuruyo çok hareketli :) bebeğin hareket etmesinden endişelenmeyin diyolar. Maşallah diyelim

ay ben hala kullanmıyorum kendımı o yuzden cok sanslı hıssedıyorum cunku bende de kesın yan etkı yapardı

Günaydın kızlar, dünden beri karnım çok sis ve ağrıyor , neden oldu anlamadım yarın Dr . Kontorulumuz var her şey yolunda gider umarım
benımde 2 3 gundru karnım agrıyor kasılıyor et kesıgı gıbı spor yaptıktan sonra olur ya oyle gibi geçmedi de karnım buuyor dıyorum doktoruna sorunca yaz mutlaka ama benım daha kasıma kadar var randevuya

kızlar cıvılde babyjem hamıle taytı 19.90 ılgılenen varsa ben aldım bırtane henuz gelmedı artık evde gıycek bırsey bulamıyorum
ben ne evde ne işte evelki gün defactodan 3XXL aldım kendime kazak iki ay karnım daha büyür diye

benımde 2 3 gundru karnım agrıyor kasılıyor et kesıgı gıbı spor yaptıktan sonra olur ya oyle gibi geçmedi de karnım buuyor dıyorum doktoruna sorunca yaz mutlaka ama benım daha kasıma kadar var randevuya
Tamamdır canım yarın gidicem yazarım çıkınca, benimde kasiklarimda öyle ağrı oluyor iki gundur ara ara ısinmadan spor yapmış gibi . Bakalım önemli şeyler değildir insallah

10u buluyo hatta geciyo canim
Ya benimkiler bakmaz sever anca. Daha simdiden hergun gelin gelin haftasonu kahvaltiya gelin gelin. Gecen kayinpederim gorumceme demis zaten anasi babasi var onlar bakcak ona ben severim demis :/ valla bilmiyorum hic kayinvalidem cok yasli ve yorgun bakamaz zaten kendi anneminde saglik sorunlari var bakamaz. Buyuk bir muamma kim bakcak

Canim selam nasilsin :) malesef dinlenme durumum olmuyor denetim isinde oldugundan gunun cogu ayakta ve arabada geciyot :)

Canım bir ara benimki de sakinleşti hareketleri azaldı gibi ben de kafaya takmıştım ama şimdi maşallahı var yine kıpır kıpır. 24 saat içinde 10 hareket hissedersen sorun yokmuş. Öyle dedi doktorum
10u geciyor cok geciyor canim ama daha derin daha az gecen haftaya gore. Ay insan takiyo iste kafaya ne yapicaz biz boyle hakkaten 9 doguruyomus insan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…