• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım cok geçmiş olsun yat dinlen doktorunu dinle inşallah zamanında gelir yavrun
inşallah canım ya büyüsün az daha kasılma artmaz inşallah artmaması ıcın yorulmamam da lazım sanrm. kuzum en kotu 36haftayo tamamlasın oyuzden 2hafta evden cıkmayı yasakladı dr.um senın bır evladın var o duyguyu daha ıyı bılırsnız evladı olanlar. Ben daha kucagıma almadan okadar korktum ki bu duygu bambaskaymıs Allahım herkese bagıslasın yavrusunh

@Kartanesii8892 bunla geçmiş olsun güzelim kendine dikkat et zamanı geldiğinde sağlıkla kavuşun kuzuna inşallah
amin inşallah güzel anne❤ iyioldugunu görduk ya ıcım rahatladı kıpır kıpırsa zaten korkma dıyor dr.um da baska konuda. ben tecrubesızım ya acaba dedm kordon fln da mı dolandı neden böyle şiddetle vuruyo diye düşündüm biyandan kasılmayla bagdastırmaya calıstım. ama o durumda da hareket azalırmıs. çokşükür iyiymiş❤

amin inşallah güzel anne❤ iyioldugunu görduk ya ıcım rahatladı kıpır kıpırsa zaten korkma dıyor dr.um da baska konuda. ben tecrubesızım ya acaba dedm kordon fln da mı dolandı neden böyle şiddetle vuruyo diye düşündüm biyandan kasılmayla bagdastırmaya calıstım. ama o durumda da hareket azalırmıs. çokşükür iyiymiş❤
allah korusun canım kordon dolanması ile gebelik devam ettirmek çok zor benim büyük oğlanda 7 aylık iken dolanma oldu o zaman yaşadığım stresi unutamam sen gönlünü hoş tut arkadaşım güzel düşün güzel olsun :KK200:

Geçmiş olsun canım kalkma yerinden dinlen bol bol ne kadar bebek vaktinde doğarsa okadar iyi
Sana yardımcı olacak biri var mı o dolansin annen yakınsa gelsin
Teşekkür ederim evet var kayınvalıdemler altkatımdalar onun karsısında eltısı onun üstünde yani benim karsımda onun gelini. aile apartmanıyız canım. normalde de bana bısy yapma dıyorlardı ama ben yapıyordum sımdı bıraktm artk dr deyınce kv sagolsun yemeklermızı cıkarcak yapıp gorumcem de yaknmda oturuyor duzenlı olarak temızlıcek gelıp. benım annem decokuzak degıl ama yegenıme bakıyor haftaıcı o da haftasonları gelecek yanıma. yanı esımınaılesı sagolsun herseyımı.yapıcak

allah korusun canım kordon dolanması ile gebelik devam ettirmek çok zor benim büyük oğlanda 7 aylık iken dolanma oldu o zaman yaşadığım stresi unutamam sen gönlünü hoş tut arkadaşım güzel düşün güzel olsun :KK200:
şükrediyorum bebegımde sorun yok konumda sorun yok tek sorun kasılma o da gecer ınsallah canımm. tüylerim urperdi resmen nasıl zor geçmiştir sana o kalan aylar. bidaha oyle birsey yasamazsınız ınsallah şuan bebegınle. peki hareketı nasıl oluyordu dolanmısken ayırt etmek zordur gercı

İki gün önce bende bunu söyledim annemlere. Çocuk oldu mu büyük rahatlık olur benim için. Hem sessiz hem kendi kendine temizliyor. Dip bucak temizliği yok ama günlük için iyi. Normal makineyle haftada 1-2 süpürsek yeterli olur. Sadece fiyatları cok yüksek :KK43:

Tr fiyatlarina baktim, dolarda yukseldi ya iyice artmis fiyatlari :/ ama bi yerden kisip al canim Ben arastirdim bayagi memnun kalan var zaten dip bucak temizlik haftada 1 mutlaka yapiliyor koltuk altlarini falanda normal supurunce is gorur, temizlikte ne kadar pratik ve zaman kazandiran sey varsa kadinlar icin buyuuk nimet. Bebek olunca zamanin cogu ona ayriliyor yemekti temizlikti hem yoruyor hem zaman istiyor. Dondurucum suan et vs dolu, biraz yerim olsaydi cigden bir suru sey yapip koyardim cok sikisik olunca insani kurtariyor, Ben dolma sarma, iclikofte, manti, kofte hatta pizza bile yapip koymustum cok isime yaramisti tavsiye ederim

şükrediyorum bebegımde sorun yok konumda sorun yok tek sorun kasılma o da gecer ınsallah canımm. tüylerim urperdi resmen nasıl zor geçmiştir sana o kalan aylar. bidaha oyle birsey yasamazsınız ınsallah şuan bebegınle. peki hareketı nasıl oluyordu dolanmısken ayırt etmek zordur gercı
allahtan hareketli idi oğlum bir kez hareket etmedi soluğu acilde aldık ultrasona girene kadar ömrümden ömür gitmişti onun dışında hep burdayım derdi kuzum beni uzmemek için

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmene bak. Yemek falan boşver bak şükür ki aileleriniz de yakınlarınızda. Herkes bir şeye yardımcı olur
sağol kuzum kızdıgım anlar oluyordu bazen bazı seylerde ama kötü günde cok ıyı gercekten yakın olmak sımdı daha anladım

inşallah canım ya büyüsün az daha kasılma artmaz inşallah artmaması ıcın yorulmamam da lazım sanrm. kuzum en kotu 36haftayo tamamlasın oyuzden 2hafta evden cıkmayı yasakladı dr.um senın bır evladın var o duyguyu daha ıyı bılırsnız evladı olanlar. Ben daha kucagıma almadan okadar korktum ki bu duygu bambaskaymıs Allahım herkese bagıslasın yavrusunh
Çok geçmiş olsun yorulma erken doğumu tetikliyor. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Çok geçmiş olsun yorulma erken doğumu tetikliyor. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
teşekkür ederm Allah razı olsun hepımız saglıkla tamamlayalım. tecrubelı olanlara nazaran bız ılk bebeklerı olanlar daha streslı olabılıyoruz bazen. ama yıne de 19saat bekledım şaştım kendıme :)

allahtan hareketli idi oğlum bir kez hareket etmedi soluğu acilde aldık ultrasona girene kadar ömrümden ömür gitmişti onun dışında hep burdayım derdi kuzum beni uzmemek için
Allahın lütfu ıste yüregın agzında beklerken ilaç gb gelıyordur her hareketi. Ah ahh. annelik daha karnında baslıyormus ne garip bişey Allahım saglık sıhhat versın tum evlatlara

babynestimiz bebekbezlerımız ıslak mendılımız fln geldi azönce kayınvalıdem teslım aldı getirdi. Kızlar cok begendım kocaman. kumaşı falan da çok kalıtelı n11den aldık modastranın ürünü tavsıye edıyorum:KK68:

Eklentiler

• 20181116_162429.webp
    20181116_162429.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 20181116_162056.webp
    20181116_162056.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 76
  • 20181116_161824.webp
    20181116_161824.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 81
Allahın izni ile birşey olmaz bak gör tam zamanında gelecek benim oğlum 35. Haftada doğdu cok şükür sağlıkla doğdu seninkide zamanında gelir inşallah annelik işte bitmeyen endişe.

Allahın izni ile birşey olmaz bak gör tam zamanında gelecek benim oğlum 35. Haftada doğdu cok şükür sağlıkla doğdu seninkide zamanında gelir inşallah annelik işte bitmeyen endişe.
canım kac kılo ıdı kılosu dogdugunda dr.um da sımdı doğsa bıle sıkkntı olmaz merak etme korkma ama rısk yok rısk olmasn dye onlem al ıstırahat etmek zorundasn dedı. bız de 36yı tamamlayalım ınsallah ❤

Bizde ogleden sonra dr.daydik şekerim iyiymis simdilik olcmeme gerek kalmamis. Ama aksamlari tatliyi kacirmamam gerekiyormus:63: Bebisim 1780 gr ve 43 cm mis. 3 hafta sonra gidicem artik dr a bizde durumlar boyle:KK15:
Sende de mi gebelik sekeri cikmisti diyet mi yaptın da düştü

Back
X