• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım ya demır ılacı vıtamınler bende de var hangısını hangsyle ıcecem kafam karıstı heheh:) şimdi eşimle onu konuşuyoruz ben bakmadım eşimdeydı kagıt dr.uma verdı ama 20ıle 40arasıydı sanırım dıyor hatta nstye baglıyken kasılmam oldugu an baktım grafık cıkıyordu hast.de kalmıs kagıt sancı sayılmıyor demekkı 20,40arası progestanı fıtıl olarak kullanmayı sormayı unuttum bak ben de yapsam olur mu acaba
Olur tabi canım hep o sekilde kullaniliyor diye biliyoruml agizdan yan etkisi cok oldugu icin. Benim kasilmalar bu sekilde cikiyor hep mesela...garip iste duzenli olmasi problem diyorlar yuksek veya alcak olmasindan ziyade
20181113_154424-1.webp
20181102_160721-1-1.webp

Olur tabi canım hep o sekilde kullaniliyor diye biliyoruml agizdan yan etkisi cok oldugu icin. Benim kasilmalar bu sekilde cikiyor hep mesela...garip iste duzenli olmasi problem diyorlar yuksek veya alcak olmasindan ziyade
Eki Görüntüle 2206705 Eki Görüntüle 2206706
aa nekadar ılgınc harbıden kasılmalar bellı. benım sadece 2yerde hafıf yukselmıstı senın epey duzenlısekılde gıtmıs ozmaan benden col dahafazla kasılma yaşıyorsun. Bize kagıdı vermeyı unuttular sanırm ya da eşim almadı heralde ben gıyınırken. rahımagzı uzunluguna alttab muayebine ıle baktı cunku ben de recetelerle aldı sanıyordum cızelgeyı

Kaça aldın canım babynesti
canım o gördüğün 3lü set 149.90 şuan baska modeller de var tam set olarak ama ben gerek görmedim dekoratıf yastklara. sureklı alısverıs yaptıgımız ıcın de %8 indirim gelmişti. 132ye falan geldı bize. genelde o cıvarlar setler 150,175 fln ama bakarsan dıkkat et basyastıgı ıcınde yazıyo mu cogu modelde yastık resımde var ama ıcerıkte var yazmıyor

Ayy canım benim inşallah dualarımız kabul olur. Ben listeme seni de ekleyim dua ediyorum Allah kabul ederse isim isim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım Rabbim korusun yardımcımız olsun inşallah..
Ay canım benım Allah razı olsun ben de senin için edeyim ne okuyorsun canım hangi dua yani.

Ay canım benım Allah razı olsun ben de senin için edeyim ne okuyorsun canım hangi dua yani.
Her sabah namazından sonra yasin ayetel kürsi .. arkadaşların ismiyle tek tek ediyorum hamile olanlara hamile kalmaya çalışanlara.. kulun kula ettiği dua Rabbim kabul etsin inşallah saolasın canım

Her sabah namazından sonra yasin ayetel kürsi .. arkadaşların ismiyle tek tek ediyorum hamile olanlara hamile kalmaya çalışanlara.. kulun kula ettiği dua Rabbim kabul etsin inşallah saolasın canım
amin canım Allah razıolsın yaa bız de dün burda bukonıyu konuştuk ben ayakta kılamyrm hatta ılac etkısınden sabah namazına uyanamıyorum artık. sen ne durumdasın suan karnın fln engel oluyo mu ben zayıfm karnım top gb egılmeme engel 2aydır. ben de snaa edıcegım canımm. Papatyamaviss Papatyamaviss buarada ablam gece yazdı. Sünnet namazlarını terketmesın hatta farzları ayakta kılsın yapmaya calıssın demıs eniştem ama malesef ımkansız benım ıcın artık dha da. zaten normalde de ıkındı ve yatsının ılksunnetlerı terkedılırmıs canım bılgın olsun

Kızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı.
Onceki gebeligimde coraspin +igne kullaniyodum (10.haftada dusuk.oldu) kanama olunca coraspini kesmisti sadece...

Su an igne kullaniyorum ama drum tedbir amacli dedi..ve gecmiste dusuklerim oldugu icin...
Drunu dinlemekten baska care yok canim
.guvenmiyorsan bir baskasinada git istersen..gecmis olsun

Su klasik eczanelerde 15teleye satilanlar yok mu o kuzun. Koltuk alti veya dil altindan olcum yapilan derece kismi dijital ekranda okunanlar ondan :)
Anladim canim bende aksine onlarin dogruyu yansitmadini duydum bi arkadaş dedi cocuk hem korkuyor onu koltuk altina koydurmuyor cani yanacak saniyor on dk icince uc kere ölcüm yaptik ücude farkli gösterdi temassiz olanlardan aldik dedi sanirim
Sansimiza ne denk gelirse insan üretiyor sonucta bunlarıda ben temassiz alacagim canm

Mrb kızlar bana yardımcı olun bebegimde yeni öğrendim kalp ritim bozukluğu varmış her hafta kontrole çağırdı yaşayan varmı aranızda çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun inşallah doğduğunda düzene girer hemen panik yapma. Benim dr kalp ritmini ölçmüyor bile kalp atışına bakıyor geçiyor. Böyle kesin teşhis için anne karnı pek güvenilir değil bence. Ayrıntılı usg için randevu almanı öneririm

ya buarada benim bebiş 6gunde sadece 90gram almış normal mi enson 4haftada 900gram almıstı ekim ayına göre.. smdı 1haftada 90gram azgeldı bana. biyerde de okumustum son 3haftaya dek yine kılo alımı azalacak dıye anlamadım normal mı 6gunde 90gram alması eşim soyledı smdı ben oan küsüratı duymamısım acil hastaydım ya ztn aklıma dahı gelmedı sormak detayları. yoksa ölçüm müacele oldu :)
Canım zaten usg de kilo %100 doğru değil ki. Hem 6 günde 90 gram ayda 450 gram gibi bir şey eder. Son 3 haftada hızlı kilo alıyorlarmış endişe etme.

Anladim canim bende aksine onlarin dogruyu yansitmadini duydum bi arkadaş dedi cocuk hem korkuyor onu koltuk altina koydurmuyor cani yanacak saniyor on dk icince uc kere ölcüm yaptik ücude farkli gösterdi temassiz olanlardan aldik dedi sanirim
Sansimiza ne denk gelirse insan üretiyor sonucta bunlarıda ben temassiz alacagim canm
Ben de temassız aldım. Bide koltuk altından ölçülen termometre de bakım setinden çıkmıştı. İkisini de kullanacağım ne olur ne olmaz

Ölçümleri nasıl yapıyorsun canım yemekten kaç saat önce ve nekadar sonra?
Aralıkları nekadar olmalı değerlerin bilgin varsa paylaşırmısın lütfen
Açlık şekerini yemekten hemen once olcuyordum canm tokluk sekerimi de yemekten 1 saat sonra olcuyordum. Hamilelikte toklugun 130 140 gibi cikmasi normal kabul ediliyormus. Benimde hep o siralardaydi Allaha sukur :anneadayı:

Canım zaten usg de kilo %100 doğru değil ki. Hem 6 günde 90 gram ayda 450 gram gibi bir şey eder. Son 3 haftada hızlı kilo alıyorlarmış endişe etme.
gecen ay 900gram aldı buay yarısı alırsa az degılmı dye endıse ettım canım ama gecen aya gore. ama yıne okudum buhaftalarda yıne azalıcak kılo alımı son ayda ıse zırve yapacakmıs ablamın kızı da 35. haftada 2lerdeyken 40da 3.800olmus :) 5haftada 2ye yakın kılo almıs dediğin gb son haftalar onemlı demek

ben de kulaktan alacagım canm sanıyede ölcülen fıyatları bıraz tuzlu ama bebk aglarken vs basetmek guc olur dıye dusundum ateslıyken koltukaltı cıhazla

Seninde 1.saat yuksek cikmis hatta benden de yuksek cikmis ya egitim arastirmaya gidiyorum simdilik ne pimpiriklermis aslinda iyi birsey ama taktim kafaya gercekten 4 deger yuksek anca sagol cevabin icin
benimde açlık 90 1.saat 211 2.saat 151 çıktı, takip istedi ve yediklerine dikkat et dedi doktorum. bir aydır ölçüm yapıyorum 4-5 defa 140ın üzerinde çıktı bu şekilde devam etsen bile bize yeter dedi en son

Sağol duaların için sen de göreceksin zaman su gibi akıp gidecek. şuan sorun yoksa ki şükür bebeklerimiz iyi.. elimizden sadece dua gelir. burda bırbırımıze ettigimiz duaların da faydası cok gercekten Allah hepımızdem razı olsun❤
Minik Alya inşallah annesini üzmeyecek üzülme canım dinlen yat hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle benim miniğim de Alya olacak inşallah zamanında gelir yavrun dualarımdasın :KK200:

Ne kadar zormuş kızlar bu 30 lu haftalar ya cidden şimdiler de anlıyorum hamileliğin zorluğunu mide bulantısı bi yandan (başa döndüm ben gene sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum :() sırt ağrısı kasık ağrısı resmen zor yürüyorum, bi de bir hafta evimdeyim diye acele de ediyorum çamaşırlar ütü yetişsin diye hava serin çamaşırlar kurumuyor resmen başında bekliyorum kuruyun artık diye :(

Back
X