2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Minik Alya inşallah annesini üzmeyecek üzülme canım dinlen yat hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle benim miniğim de Alya olacak inşallah zamanında gelir yavrun dualarımdasın
Sağol canım yaa negüzell bir şey duydumm öyle. Biz de 5.ayda karar verdık ısmimize. O günden beri okadar benımsedım ki Ismimizi. Böyle Alya ları duydukca daha bir mutlu oluyorum çok garıpp

kızlar ben eksık bıtıremyrm bırturlu sonnkalanlara baktım. pişik önleyici kremı , saç fırçasını, avent gögus kalkanını ve emziği alıyorum. pişik önleyiciyi bepanthol baby pişik önleyici merhem alıyorum sızler neler aldınız ne düşünüyorsunuz fıyatı da gayet uygun gıttıgıdıyorda 25tl 100gramı. phılıps aventın yenıdogan sılıkon ayıcıklı olan emzığinden alıyoruz 2li varya anne memesıne en yakın olan. magazalardan daha uygun onu da n11de 45tlye bulduk ikili şundan..ortodondik ürünmüş kullanan arkadaslrım memmun cok ıns benm kzıım da alır

Eklentiler

• Screenshot_20181117-001655.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlr merhaba. Clexane ve aspirin veya türevi şeyler kullananlar doğum şekliniz belli oldumu? Normal doğum düşünen veya doktoru olur diyen varmı. Benim doktor sez. Olmak zorunda değil duruma göre bakarız dedi ama genelde normal dogmun sakıncalı olduğu söyleniyorda. Sizlerde durum nedir merak ettim.. hayırlı geceler :)

beurer markasının hem temassız alından hem de kulaktan ölçen modeli var en garantisi gibi geldi bana, bir de medikal marka oluşu hoşuma gitti işleri sadece bu, fiyatı da makul ,paylaşmak tavsiye etmek istdim

Iyi geceler canim. Ben kullandim hibor. Kizima hamileyken suyum geldi 35 haftada. ayagiyla geliyordu bir de. Dr bebek donmus olsa normal dogum icin beklerdim ama ayagiyla geliyo dedi. O sebeple sezaryen oldum. Ama aksilikler oldu diye normal olmadi. Kan sulandiricilardan dolayi degil yani:)

Reactions: Otb
Sizinki zorunlu olmuş yani :) ya aslnda sağ salim dogsunlarda nasıl oldugu önemli değil ama bu normal dogum sakıncalı söylentisi insanı tedirgin ediyor nedense. Demekki normalde dogum yapabiliyoruz :))

Bi Alyada bizden gelsin kismetse bizde Alya mina ya karar verdik
Yaaa ne güzell ❤ Alya ve mina ısmi arasında kalmıstık başta sonra Alya cokıstedım ben esım de tamam dedı ama ıkı ısım koycak olsak Alya mina koyardık dıye konustuk hatta hep:)

valla benim bi suçum yok, klavye kurbanı olmuşum :)) ilk çocuğumda kız olursa alya diye niyet etmiştik, nasip olmadı, çok beğeniyorum bu ismi
takıldım canım tahmınettım ben klavyeden oldugunu inşallah bırsonrakınde nasıp.olur canım

evet canım uyuyor gercekten vallahi kulaklarına isimlerini okumak da nasıp olsunn amin

Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Peki senin de benimle aynı mı durumun. Benim tek gen heterozigot.Dr a son bir kez daha soracam bakalım. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Allah razı olsun canım benim ya. Birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah. Ben sabah namazlarını hiç kaçırmıyorum çok şükür ezan okunmadan gözüm açılıyor ya da ezan okunuyor direk kalkıyorum. Allah kabul etsin dualarımızı.
Sünnetleri kılıyorum sadece yatsının sünnetini bazen kılmıyorum. Benim eğilmem yasak o yüzden oturarak kılıyorum. Canım benim saolasın

Bende coraspin kullanıyorum 30. Hafta itibariyle bırakmamı söyledi doktorum 2 gündür içmiyorum korkuyorum da ya bişiy olursa diye, doktorum 30 dan sonra Doğumun başlaması an meselesidir erken de gelebilir biz hazırlıklı olalım coraspini bırak k Doğumda çok kanaman olmasın dedi normal Doğum istiyor ısrar da ediyor bakalım nasıl gelecek kuzucum:)

Sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Doktorum vücudun ne şekilde isterse o şekilde yaparız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…