- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Sağol canım yaa negüzell bir şey duydumm öyle. Biz de 5.ayda karar verdık ısmimize. O günden beri okadar benımsedım ki Ismimizi. Böyle Alya ları duydukca daha bir mutlu oluyorum çok garıppMinik Alya inşallah annesini üzmeyecek üzülme canım dinlen yat hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle benim miniğim de Alya olacak inşallah zamanında gelir yavrun dualarımdasın
Teşekkür ederim canım cevabın için. Bu geceyide atlatayım yarına geçmezse doktora soracağımBence bekleme ne olur ne olmaz bi sor sıkıntı olmasa bile ağrını geçirecek bir şey önerebilir, geçmiş olsun
Bi Alyada bizden gelsin kismetse bizde Alya mina ya karar verdikSağol canım yaa negüzell bir şey duydumm öyle. Biz de 5.ayda karar verdık ısmimize. O günden beri okadar benımsedım ki Ismimizi. Böyle Alya ları duydukca daha bir mutlu oluyorum çok garıpp
beurer markasının hem temassız alından hem de kulaktan ölçen modeli var en garantisi gibi geldi bana, bir de medikal marka oluşu hoşuma gitti işleri sadece bu, fiyatı da makul ,paylaşmak tavsiye etmek istdimAnladim canim bende aksine onlarin dogruyu yansitmadini duydum bi arkadaş dedi cocuk hem korkuyor onu koltuk altina koydurmuyor cani yanacak saniyor on dk icince uc kere ölcüm yaptik ücude farkli gösterdi temassiz olanlardan aldik dedi sanirim
Sansimiza ne denk gelirse insan üretiyor sonucta bunlarıda ben temassiz alacagim canm
valla benim bi suçum yok, klavye kurbanı olmuşum :)) ilk çocuğumda kız olursa alya diye niyet etmiştik, nasip olmadı, çok beğeniyorum bu ismisağol canımm benim ya Alya olcak teyzesı yalnız
cnim kaç haftalık doğmuştu kizinMalesef kilo almaları bizim elimizde değil. İlk kızım 2.495gr doğdu. Ne yediysem yiyeyim kilo almadı hep geriden geldi.
Iyi geceler canim. Ben kullandim hibor. Kizima hamileyken suyum geldi 35 haftada. ayagiyla geliyordu bir de. Dr bebek donmus olsa normal dogum icin beklerdim ama ayagiyla geliyo dedi. O sebeple sezaryen oldum. Ama aksilikler oldu diye normal olmadi. Kan sulandiricilardan dolayi degil yani:)Kızlr merhaba. Clexane ve aspirin veya türevi şeyler kullananlar doğum şekliniz belli oldumu? Normal doğum düşünen veya doktoru olur diyen varmı. Benim doktor sez. Olmak zorunda değil duruma göre bakarız dedi ama genelde normal dogmun sakıncalı olduğu söyleniyorda. Sizlerde durum nedir merak ettim.. hayırlı geceler :)
Sizinki zorunlu olmuş yani :) ya aslnda sağ salim dogsunlarda nasıl oldugu önemli değil ama bu normal dogum sakıncalı söylentisi insanı tedirgin ediyor nedense. Demekki normalde dogum yapabiliyoruz :))Iyi geceler canim. Ben kullandim hibor. Kizima hamileyken suyum geldi 35 haftada. ayagiyla geliyordu bir de. Dr bebek donmus olsa normal dogum icin beklerdim ama ayagiyla geliyo dedi. O sebeple sezaryen oldum. Ama aksilikler oldu diye normal olmadi. Kan sulandiricilardan dolayi degil yani:)
Yaaa ne güzell ❤ Alya ve mina ısmi arasında kalmıstık başta sonra Alya cokıstedım ben esım de tamam dedı ama ıkı ısım koycak olsak Alya mina koyardık dıye konustuk hatta hep:)Bi Alyada bizden gelsin kismetse bizde Alya mina ya karar verdik
takıldım canım tahmınettım ben klavyeden oldugunuvalla benim bi suçum yok, klavye kurbanı olmuşum :)) ilk çocuğumda kız olursa alya diye niyet etmiştik, nasip olmadı, çok beğeniyorum bu ismi
Bende hep mina diyodum esimde alyayi cok istedi bizde birlestirdik uydu gercekten iyi olduYaaa ne güzell ❤ Alya ve mina ısmi arasında kalmıstık başta sonra Alya cokıstedım ben esım de tamam dedı ama ıkı ısım koycak olsak Alya mina koyardık dıye konustuk hatta hep:)
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Peki senin de benimle aynı mı durumun. Benim tek gen heterozigot.Dr a son bir kez daha soracam bakalım. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallahOnceki gebeligimde coraspin +igne kullaniyodum (10.haftada dusuk.oldu) kanama olunca coraspini kesmisti sadece...
Su an igne kullaniyorum ama drum tedbir amacli dedi..ve gecmiste dusuklerim oldugu icin...
Drunu dinlemekten baska care yok canim
.guvenmiyorsan bir baskasinada git istersen..gecmis olsun
Allah razı olsun canım benim ya. Birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah. Ben sabah namazlarını hiç kaçırmıyorum çok şükür ezan okunmadan gözüm açılıyor ya da ezan okunuyor direk kalkıyorum. Allah kabul etsin dualarımızı.amin canım Allah razıolsın yaa bız de dün burda bukonıyu konuştuk ben ayakta kılamyrm hatta ılac etkısınden sabah namazına uyanamıyorum artık. sen ne durumdasın suan karnın fln engel oluyo mu ben zayıfm karnım top gb egılmeme engel 2aydır. ben de snaa edıcegım canımm. @Papatyamaviss buarada ablam gece yazdı. Sünnet namazlarını terketmesın hatta farzları ayakta kılsın yapmaya calıssın demıs eniştem ama malesef ımkansız benım ıcın artık dha da. zaten normalde de ıkındı ve yatsının ılksunnetlerı terkedılırmıs canım bılgın olsun
Bende coraspin kullanıyorum 30. Hafta itibariyle bırakmamı söyledi doktorum 2 gündür içmiyorum korkuyorum da ya bişiy olursa diye, doktorum 30 dan sonra Doğumun başlaması an meselesidir erken de gelebilir biz hazırlıklı olalım coraspini bırak k Doğumda çok kanaman olmasın dedi normal Doğum istiyor ısrar da ediyor bakalım nasıl gelecek kuzucum:)Kızlr merhaba. Clexane ve aspirin veya türevi şeyler kullananlar doğum şekliniz belli oldumu? Normal doğum düşünen veya doktoru olur diyen varmı. Benim doktor sez. Olmak zorunda değil duruma göre bakarız dedi ama genelde normal dogmun sakıncalı olduğu söyleniyorda. Sizlerde durum nedir merak ettim.. hayırlı geceler :)
37+2 günlük doğdu zorunlu sezaryencnim kaç haftalık doğmuştu kizin
Sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Doktorum vücudun ne şekilde isterse o şekilde yaparız diyorKızlr merhaba. Clexane ve aspirin veya türevi şeyler kullananlar doğum şekliniz belli oldumu? Normal doğum düşünen veya doktoru olur diyen varmı. Benim doktor sez. Olmak zorunda değil duruma göre bakarız dedi ama genelde normal dogmun sakıncalı olduğu söyleniyorda. Sizlerde durum nedir merak ettim.. hayırlı geceler :)
Amin canim....Mthfr homozigot benimde tek gende...Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Peki senin de benimle aynı mı durumun. Benim tek gen heterozigot.Dr a son bir kez daha soracam bakalım. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?