2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmis olsun canim ❤❤ cok yorma kendini

Benim saglik ocagindaki hemsirem ust kat komsum ilk cocugumda zorunlu sezeryana alindigim icin dogum sancisini bilmiyorum ona sordum gecenlerde laf gectide adet sancisinin siddetlisi oluyor dedi ama dinlenince gecmesi gerekiyor seninki de alıştırma sancisi sanirim

Kizlar selam. Cumartesi gununden beri kabusu yaşıyordum. Cumartesi gun ki randevuda bebegimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktor. Boyuda kilosuda herseyiyle geriden geliyordu ve suyu da normal sayilan en alt seviyedeydi.
2 gun boyu ne stresler yaşadım. Bugun sonunda universite hastanesine bir prof. yanina gittim. Gerilik varsa bile sebebini öğrenmeye. Doktor bakti bakti herseyi iyi dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. Kilosu iyi boyu iyi suyu da iyi dedi. Herhangi bir sorunu yok dedi. Inanilmaz rahatladim ama bir o kadar sinirlendim doktoruma.

Bu zamana kadar takip eden dr mu seni bole telaslandirdi ... emin olmadan... cok.gicik bir durum...
Neyseki sorun.yokmus..

Iste yanlis ölçüm böyle aileyi strese sokuyor onlarin tuzu kuru bisey oldugu yok

insaAllah kazasız belasız :) o halde ew nasıl temızlencek ya

insaAllah kazasız belasız :) o halde ew nasıl temızlencek ya
ben suan o kadar gergınım kı bu temızlk mevzusuna nolcak bılmıyorum 26 sında doktora gozukup ıs yerıne raporumu verıp annemmlere memelekete gıdeceım haftasonuna kadar evde yokum o gıttgıımde haftada mobılya anca gelır yıne yapamam bısey tek basımayım annemın geldıgı bı gunlede neresı temızlenır bılmıyorum artık ben evdeyken yavas yavas oldugu kadar yapıcam baska yapcak bısey yok valla Rabbım bana guc versın mutfak dolapları komle ınmesı lazım temızlenmesı lazım kendı yatak odam dolabı, banyo wc cok derın bı temızlık lazım perdeler camlar onları saymıyorum bıle bebıs kıyafetlerı yıkancak utulencek oda yok daha duvar kagıdı yapılcak cok sey var ama ıcraat yok temızlık yaparken dogurmazsam ıyı

Bu zamana kadar takip eden dr mu seni bole telaslandirdi ... emin olmadan... cok.gicik bir durum...
Neyseki sorun.yokmus..
Evet canim. Aklima hic yanlış olcebilecegi gelmemişti. O kadar emindim yani.

Iste yanlis ölçüm böyle aileyi strese sokuyor onlarin tuzu kuru bisey oldugu yok

Sorma canım. Dün çok fenaydim. Arastirmadigim sey, okumadigim site kalmadi. Gittigim prof benim doktoru tanıyormuş. Gittiginde ona benden selam söyle dedi hatta.

Merhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
Doğum pozisyonu almış kendi başına solunum yapıyor artık dedi
32 hafta raporu aldık şükür

Aa ne şanslısın canım komşun ebe :) o zaman benimki alıştırma demek ki. Bi yarım saat sonra bi daha oldu kısa sürdü geçti gitti tekrarlamadı. Teşekkür ederim canım

Maşallah hemsom sağlıkla doğsun inşallah yarın 10da benim randevum var cok korkuyorum geriliği artacak diye bana sabah olmaz izne ayrılmama sevindim kv kb ile evde inşallah stressiz bir izin geçirebilirsin

Masallah kuzuya Allah hayirli dogumlar nasip etsin

Konya'dayım canım ciddi bel ağrım var bebek hareketli rahatsızım ben =(
Benim cok fena agrim var 2hafta oldu baslayali ayriyetten bir haftadir geecmeyen bacagimin ustune basamadigim guc kaybina sebep olan bi bel agrisida var ayriyetten bugun kendi doktorum siyatik olabilir fizikciye git bi dedi

Yani..agri olmadi ama.
Sert oluyo bazen..demek onlar sanci :)
Benegin toplanmasi degil ama bazen tek tarafa toplaniyor geriliyor,karin sertlesiyor. Sancida bebek hareketsiz olup butun gobek tas gibi oluyor ve rahatsizlik hissi oluyor. Onlar iste rahmin kasilmasi,sanciymis.

Çok şükür ki bi sorun çıkmamış. Demek ki bu tür olumsuz yorumlarda bazen başka doktora görünmekte fayda var. Çok iyi yapmışsın başka doktora giderek canım

Masallah masallah kuzuna canim ❤❤ seninki baya sikilmis icerde bi an once gelisimini tamamlayip size kavusmaya cakisiyor demek ki :)) hadi gozuj aydinn hayirli ugurlu olsuuun ❤❤

Maşallah bebeğine annesi. Sonunda izin zamanın da gelmiş. Sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…