Yok canim ben ankaradayim :) senSende mi konyadaydın yanlış mı hatırlıyorum canım
Gecmis olsun canim ❤❤ cok yorma kendiniKızlar bu adet sancısı gibi olan sancı ne anlama geliyodu? Evdeyken yakalanırsam sorun olmuyo da dışarda ayaktaysam etim kopacak gibi oluyor. Eve kendimi zor atıyorum uzanınca geçiyor. Az önce markette oldu yine acıdan kıvrandım zor yürüdüm ama şimdi geçti
Konya'dayım canım ciddi bel ağrım var bebek hareketli rahatsızım ben =(Yok canim ben ankaradayim :) sen
Benim saglik ocagindaki hemsirem ust kat komsum ilk cocugumda zorunlu sezeryana alindigim icin dogum sancisini bilmiyorum ona sordum gecenlerde laf gectide adet sancisinin siddetlisi oluyor dedi ama dinlenince gecmesi gerekiyor seninki de alıştırma sancisi sanirimKızlar bu adet sancısı gibi olan sancı ne anlama geliyodu? Evdeyken yakalanırsam sorun olmuyo da dışarda ayaktaysam etim kopacak gibi oluyor. Eve kendimi zor atıyorum uzanınca geçiyor. Az önce markette oldu yine acıdan kıvrandım zor yürüdüm ama şimdi geçti
Bu zamana kadar takip eden dr mu seni bole telaslandirdi ... emin olmadan... cok.gicik bir durum...Kizlar selam. Cumartesi gununden beri kabusu yaşıyordum. Cumartesi gun ki randevuda bebegimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktor. Boyuda kilosuda herseyiyle geriden geliyordu ve suyu da normal sayilan en alt seviyedeydi.
2 gun boyu ne stresler yaşadım. Bugun sonunda universite hastanesine bir prof. yanina gittim. Gerilik varsa bile sebebini öğrenmeye. Doktor bakti bakti herseyi iyi dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. Kilosu iyi boyu iyi suyu da iyi dedi. Herhangi bir sorunu yok dedi. Inanilmaz rahatladim ama bir o kadar sinirlendim doktoruma.
Iste yanlis ölçüm böyle aileyi strese sokuyor onlarin tuzu kuru bisey oldugu yokKizlar selam. Cumartesi gununden beri kabusu yaşıyordum. Cumartesi gun ki randevuda bebegimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktor. Boyuda kilosuda herseyiyle geriden geliyordu ve suyu da normal sayilan en alt seviyedeydi.
2 gun boyu ne stresler yaşadım. Bugun sonunda universite hastanesine bir prof. yanina gittim. Gerilik varsa bile sebebini öğrenmeye. Doktor bakti bakti herseyi iyi dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. Kilosu iyi boyu iyi suyu da iyi dedi. Herhangi bir sorunu yok dedi. Inanilmaz rahatladim ama bir o kadar sinirlendim doktoruma.
insaAllah kazasız belasız :) o halde ew nasıl temızlencek yaben 2 tane yapıcam kuzum kendı evımdekını yarı kırk gıbı olacak 12 15 20 artık kac gunluk denk gelırse dogacagı tarıhe gore degısır o 15 tatıle denk getırcez cunku , 2.sinide annemlerde memleketımde yıne 40 ı cıktıktan sonra bır aylık yıne ne zamana denk gelırse artık ınsallah sag saglım kucagımıza alalım nasıpse de :)
ben suan o kadar gergınım kı bu temızlk mevzusuna nolcak bılmıyoruminsaAllah kazasız belasız :) o halde ew nasıl temızlencek ya
Evet canim. Aklima hic yanlış olcebilecegi gelmemişti. O kadar emindim yani.Bu zamana kadar takip eden dr mu seni bole telaslandirdi ... emin olmadan... cok.gicik bir durum...
Neyseki sorun.yokmus..
Iste yanlis ölçüm böyle aileyi strese sokuyor onlarin tuzu kuru bisey oldugu yok
Gecmis olsun canim ❤❤ cok yorma kendini
Benim saglik ocagindaki hemsirem ust kat komsum ilk cocugumda zorunlu sezeryana alindigim icin dogum sancisini bilmiyorum ona sordum gecenlerde laf gectide adet sancisinin siddetlisi oluyor dedi ama dinlenince gecmesi gerekiyor seninki de alıştırma sancisi sanirim
Maşallah hemsom sağlıkla doğsun inşallah yarın 10da benim randevum var cok korkuyorum geriliği artacak diye bana sabah olmaz izne ayrılmama sevindim kv kb ile evde inşallah stressiz bir izin geçirebilirsinMerhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
Doğum pozisyonu almış kendi başına solunum yapıyor artık dedi
32 hafta raporu aldık şükür
Masallah kuzuya Allah hayirli dogumlar nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
Benim cok fena agrim var 2hafta oldu baslayali ayriyetten bir haftadir geecmeyen bacagimin ustune basamadigim guc kaybina sebep olan bi bel agrisida var ayriyetten bugun kendi doktorum siyatik olabilir fizikciye git bi dediKonya'dayım canım ciddi bel ağrım var bebek hareketli rahatsızım ben =(
Benegin toplanmasi degil ama bazen tek tarafa toplaniyor geriliyor,karin sertlesiyor. Sancida bebek hareketsiz olup butun gobek tas gibi oluyor ve rahatsizlik hissi oluyor. Onlar iste rahmin kasilmasi,sanciymis.Yani..agri olmadi ama.
Sert oluyo bazen..demek onlar sanci :)
Kizlar selam. Cumartesi gununden beri kabusu yaşıyordum. Cumartesi gun ki randevuda bebegimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktor. Boyuda kilosuda herseyiyle geriden geliyordu ve suyu da normal sayilan en alt seviyedeydi.
Masallah masallah kuzuna canim ❤❤ seninki baya sikilmis icerde bi an once gelisimini tamamlayip size kavusmaya cakisiyor demek ki :)) hadi gozuj aydinn hayirli ugurlu olsuuun ❤❤Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?