2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah hemsom sağlıkla doğsun inşallah yarın 10da benim randevum var cok korkuyorum geriliği artacak diye bana sabah olmaz izne ayrılmama sevindim kv kb ile evde inşallah stressiz bir izin geçirebilirsin
Guzel haberlerle gelceksim canim strese sokma kendini ve bebisini❤

Rahat ol canm bazen daha erken asagi inebiliyormus ben 31. Haftada hissettim indigini 32 de rapor icin gittim dogum kanalina girmis ama simdilik sorun yok dedi bakalim ne olacak ama.karnim baya asagida hissediyorum

Kv görümce birileri yok muydu senin yakınında canım en azından senin ulaşamadığın yerlere yardımcı olsalar, ya da günlere bölersin nasılsa evdeyken kendini yormayacak şekilde her gün bir oda bir oda bitirirsin

Rahat ol canm bazen daha erken asagi inebiliyormus ben 31. Haftada hissettim indigini 32 de rapor icin gittim dogum kanalina girmis ama simdilik sorun yok dedi bakalim ne olacak ama.karnim baya asagida hissediyorum
a o sen mıydın canım hast.de mı calısıyordun pekı benım kanalda degıldı 4.1cm rahım agzı boyu yukarda dha korkma demstı dr.umda yururken zorlanıyor msn

canım ben de bu sıkayetımı soyledıgımde 10gun once dr.um progestana baslatmıstı ondan sanrm ama acıkca neden dıye sormak aklıma gelmemıstı baskıdan mı kanala yaklastıkca da olabıldıgını okumustum

Oh maşallah ya büyümüş senin sıpa he ne sabırsız çabucak gelecek :) uf ben de çok heyecanlanıyorum böyle okudukça sizlerden :))

Canım derın nefes almıssındır ben de mesajının sonuna gelırken merakla bekledım oh dedımresmen. Neden öyle demiş ki dr.un cihazı mı geri bir sürüm acaba cihazlardan fark edıyor çünkü biliyorsun

Yardimci alma imkanin yok mu canm , eger yoksa esin yapsin...ben esime yardimci alacagim dedim o da dedi ki ben yaparim bana ver o parayi :)) simdi 2 hafya bekleyecegim yapmazsa birini cagiracagim sen de kendin yapma dayanamazsin Allah korusun birsey olur

ya
ya canım masallah benim de suan gelısımıne göre 34+6 adete göre 33+0 seninki benden 300gram fln fazla hay masallah kuzuyaa. beraber mı dogurcaz yoksa biz:)

B
canm benm de 23+4 de 2400 cikti kilosu dr sekeri kes falan birsey demedi :/

Maşallah paşaya sağlıkla gelsinler inşallah

bir de bebege göre konusarak erken gelır dedı dımi dr.un çünkü benim dr.um da oyle hesap edıyor ciger gelısımı de tamamlancak azkaldı demıstı 36dolunca rısk yok demıstı 2haftan var demıstı demek gelısıme gore hesaplıyorlar neolur nolmaz dıye oyuzden ben de oyle hesaplıyorum.ne olur nolmaz dıye. A anneveoglusu

Ayy aynı benim eşim bende dedim merdivenleri silmeye gelen ablaya söylesem de bana yardım etse camlar mutfak dolapları kapıları silse yeter dedim eşim ne kadar vericez peki dedi valla 150 den aşağı olmaz ayıp dedim o zaman ben yaparım ya falan demeye başladı

a o sen mıydın canım hast.de mı calısıyordun pekı benım kanalda degıldı 4.1cm rahım agzı boyu yukarda dha korkma demstı dr.umda yururken zorlanıyor msn
Evet canm bendim o, evet hemsireyim indan baska dr a da gitiim rahm agzi boyuma bakti 5.4 cikti cok iyi bu seni goturur dedi dogum kanali icin de birsey demedi gayet iyi dedi ama gelisimi falan onde cok sukir bir de ben hep cok hareketliydim bana da her goren sanki doguracak gibisin diyor benm icime de 37. Hafta doguyor nedense

İzne ayrıldın mı

37 bence cok guzel bir hafta canım biliyor musun ben de rüyamda normal.soğum yapıyordum 20gun once fln gordum tam 1ocakta doğuruyordum. Ve gercekten cok kıısı bılır benım ruyalarım cıkıyor oyüzden 1ocaga cok ısındım.ben tam doluyor 40hafta bebegımın gelısımıne göre o tarıhte

Ayni canm evlendigimzden beri boyle derim ben yardimci cagiracagim diyorum ne kadat vereceksin diyor, soyluyorum fiyati ben yaparim o parayi bana ver diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…