2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kizlar ben dogum icin bebek cikolatasi yapticaktim, kendi kutusunda mor renkli bebegimn ismiyle cok guzel birsey begenmistim henuz ismi netlestirmedigim.icin sparis vermedim ama bugun eltim kendisi hediye olarak dusunmus ve hosgeldin bebegim seklinde cikolata yaptrmis onu getirdi ama ben bu tarzi begenmiyordum benm begendigim daha gosterisli cicekli birseydi sag olsun dusunmus ama cok canim sikildi digerinde cok hevesim vardi kapi susunu de ayni yaptiracaktim...ne yapsam simdi

Yumuşatıcı kullanmayı pek doğru bulmuyorum özellikle bebekler için vücutları cok hassas olacak .Ben sadece deterjanla yıkadım mis gibi kokuyor zaten

bak şimdi kararsız kaldim biraz daha bekliceği icin güzel koksun kokusu çabuk gitmesin diye düsünmüştüm

Bende hastanemden Doğum fiyatları için bilgi aldım kızlar paylaşayım Beylikdüzü Medilife Hastanesine gidiyorum Senem Aras doktorum,
normal Doğum 24 saat yatış +bebeğin ilk kontrolü topuk kanı vs 970 eğer yatış artarsa +600 tl gece başına
Sezeryen Doğum 24 saat yatış +bebeğin ilk kontrolü topuk kanı vs 1800 gene aynı şekilde yatış artarsa +600 gece başına
Epidural normal doğumu sormayı unuttuk bi dahakinde soracağım mutlaka
Doktorum gece veya hafta sonu Doğuma katılmıyor ekstra ücret dahilinde de katılmıyor, hastanede geceleri ve haftasonları nöbetçi erkek bir doktor bulunuyor ama doktorum illa kadın doktor istersen diğer doktorlara sorabilirsin +500 tl ye gece ya da hafta sonu gelen doktorlar varmış, ama Doğum gun içinde normal mesai saatleri içinde olursa seve seve doğumunu yaptırırım dedi,

eltin jest yapmak iatemiş ama yaparken eline yüzüne bulaştırmış azıcık. Sana kesınlıkle sormalydı senin zevkine göre olcak halıyle hersey kaş.yapayım derkrn göz çıkarmıs bıraz sanki Ama ben bnu kullanmıcam demek de ayıp olur ay resmen zor durumda bırakmıssenı ya

Bence çok fazla takılma onlara canim ne güzel düşünmüs almiş seni masraftan kurtarmiş dağıtılcak bisey zaten sadece kapı süsünü istedigin gibi yaptirabilirsin içinde kalmasın hem odasına asarsın sonra eltinin yaptirdigini sadece hastanede kullanirsin.

Bence beğenmediğini hastanede dağıt gitsin zaten kim alacak hemşireler ebeler falan bi de bir gun kalıyoruz zaten hastanede kaç kişi gelirse işte 10-15 kişi falan, sen evine de Mevlüt’üne ya da bebek görmeye gelenlere istediğinden sipariş edersin hem eltine de şey deseydin keşke ay ben de sipariş vermiştim bilmiyordum senin aldığını iptal de edemedim falan dersin

Onu araştırmadım canim ama pek güvenemiyorum .Bebeğimizin kokusu tüm yumusaticilara bedel zaten o koku olmasa da olur :))
A bak sımdı mantıken birsey geldı aklıma deterjan da çok güzel kokuyordu yıkadıgımda kurıdugunda ama bugun baktım deterjan kokusundan zerre kalmamıs sanırım iyi birsey kımyasal olmadıgından olsa gerek ucmus gtms koku:)

Bir tane sutyenli almıştım rahat gelmedi deneyince zaten emzirme sütyeni var bol bol terleriz zaten sık değiştirilir bu sadece atlet
Evde sütyen takamıyorum da en azından süngerli bir atlet tarzı bişiy alayım emzirme donemi için eve gelen giden oldukça belli etmeyen bişiy olsun diye düşünüyordum

Ben havalar güneşli iken yıkadım utuledim dolabında bekliyor ve açınca hala kokusu var; ) kolay kolay gitmez de galiba dalan roxy kullandım ben
benim keskın guzel koku gtmşş yaa acıkta kaldı dıye mı acaba ben rahatszlandgm zman sepette beklemıstı utulenmeyı ustte olanları tekrar ykamıstm hatta tozlanmstr dye

Aynen oyle oldu birsey de diyemedim ayip olmasin diye ama benm de ilk bebegim ve heveslerim var, ben onun dogumunda sormustum hangi renk olsun falan diye...simdi ben kendi istedigimi sparis verecegim ee onu da gorecek nasil olacak bilmiyorum ama ne yapayim ben istedigimi sparis verecegim

Yok canım ya ikisinde de sokmadılar.
Bak benim de aklıma gelmedi hiç söylerdim yoksa.
Alttan baktılar birkaç kez aktif kanama yok dediler bana da. Benim ikisinde de ilk gün kıpkırmızı kanamaydi akşama kahverengiye dönmüştü. İlkinde iki gün yatirdilar. İkincisinde bir gün yatıp imza attım sorumluluğu alıyorum diye öyle çıktım.

Ya zaten susleme olarak cok fazla birsey yapmiyorum ama benm de ilk bebegm ve hevesim var, maddi olarak problemim yok yani bunlarin butcesi onemli degil benm icin, kendi istedigimi de yaptiracagim kesin kararliyim ama kirilmasini da istemiyorum bu sebepten

Bence kendi istediginide siparis ver ikisinide hastaneye odaya koy ikisinide dagitmis olursun

Oyle demek aklima geldi ama simdi desem ne degisecek ki ? Ama dedigin gibi yapayim bunlari hastanede dagitirim isimli olani evde dagitirim ne yapayim, sonucta benm de hevesim var ve benm.zevkime gore olmasini istiyorum...ben onun dogumunda sormustum hanhi renk olsun nasil istersin falan diye keske sorsaydi

Sağolasın canım aynen ben de hiç dikkat etmedim 7 ay boyunca hiç esirgemedim kendimi.
Evet şükür bebek iyi insallah başka da sıkıntı çıkmaz.
Aynen ben de kendim alıyordum ama göbekten mümkün değil artık.
Söylediğin jiletten alayım ben de o zaman.
Başka caremiz yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…