2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizimin takimlari simdiye kadar aldiklarim :) daha utuleyemedim ama hepsini yikadim. Emzikleride stokladim cok cabuk kayboluyorlar :) Bebek araba koltugu kaldi, tavsiyesi olan var mi? Oglumda maxi cosininkini kullanmistim ama cok memnun kalmadim:/
yaaa bunlar cok ciciii hayirli olsun gule gule giysin bebisin insallah bende emzik chicconunkini alacagim oglumda onh kullandim cok memnun kaldim

Kızlar kafamı kurcalayan bi durum var ben genetik bir kan hastalığına sahibim rutin kan testlerinde bile pıhtılaşma olması gerekenin 3 katı çıkıyor plt değerim cok yüksek hayatım boyunca kan sulandırıcı hap kullanıp düzenli aralıklarla farklı tedaviler göreceğim doğumum sezeryan olacak tam teşekkülü bi hastane olması lazım donanımlı büyük özeller 8bin 9 binden bsliyor bu benim bütçemi zorlar sadi konuka gidiyorum bakırköy e acaba burda doğumumu yapsam nasıl olur tek korkum daha sancılı bir sezeryan çekmek oğlumda sezeryan oldum hastaneden eve yürüyerek geldim ama dikiş farkı olurmu konforlu olurmu beynimde deli sorular kendi yada etrafında devlette sezeryan oln arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var

ben de hmye baktım canm buakşam. bıkaç sey begendım. özellikle 3lü setler yapmışlar cok uygunlar. ındırım var şuan sitede. ben alısvrıse cıkamıyorum yasaktan dolayı patladım evde :) gerçi normalde de netten almayı sevıyorum.göya daha fazla almayacagım dıyorum herseferınde ama dayanamıyorum ındrımlerı gördukçee:)

O yapacak dr a bagli bence konforuda hastaneye bence sen o hastanede dogum yapanlari arastir memnun olan var mı veya tam tersi daha faydalı olur

tanıdığım bir burak var, ukala olması en belirgin özelliği :)

yaaa bunlar cok ciciii hayirli olsun gule gule giysin bebisin insallah bende emzik chicconunkini alacagim oglumda onh kullandim cok memnun kaldim

Kiz bebek elbiseleri cok tatli insanin yiyesi geliyor dimi:))) insallah hepimizin bebekleri saglikla giyerler cicilerini. Avent ve nukta cok iyi markalar canim onlarida deneyebilirsin

Aynen bende oyle yapacagim online alisveris cok buyuk rahatlik. Belki israf oluyor ama insanin cocugu olunca alisveris yapmak o kadar keyif veriyor ki cok iyi anliyorum seni :) yasak ne icin canim cok gecmis olsun

Kızlar sleppy sitesinde merhaba seti birinci alan 2. Si 1 TL ama 100 liralık alışveriş yapmak gerek, yenidoğan Yenidoğan ıslak mendillerde de kampanya var ondan üç paket alınca , iki set ile birlikte 101 TL oluyor, çok uygunmuş ama ben bez almıştım birer paket , iki tane set alırsam fazla olur diye almiyc sanirim

Benim oğlak burcu kuzenim var bu isimle, çok çalışkan çocuk maddi durumları çok olduğu halde çalışıyor okuluna da gidiyor ama herşeyi beğenmez biraz dırdırcı birisi :)

Aynen bende oyle yapacagim online alisveris cok buyuk rahatlik. Belki israf oluyor ama insanin cocugu olunca alisveris yapmak o kadar keyif veriyor ki cok iyi anliyorum seni :) yasak ne icin canim cok gecmis olsun
sağol canımm kasılmalarım çoktu canım gecen hafta dr ıs yapmak dısarı ckmak yasak hep yatıcaksın dedı ılaclar azalttı rısk flnnyok tabı sükür ama onlem işte tabı ben yıne duramıyorum kalkmadan :)

Canım sezeryen olman kesin ise zaten araştırma hastaneleri en iyisi mesela gittiğim doktor bana da herhangi bir sebepten sezeryen dese kesinlikle araştırma hastanesine giderim, ablam 2 doğumunda da gebelik kolestazı geçirdi kontrollerine özel hastaneye gidiyordu direk doktoru dedi bebeğin kalp atışları yavaşlamış sen hemen araştırma hastanesine git diye 35. Haftada acilen aldılar bebeği Kartal araştırmada, ikisinde de sezeryen oldu ve bi sıkıntı çekmedi özelde de aynı dikiyorlar devlette de artık lazer yapıştırma mı ne onu kullanıyorlar iz bile kalmıyor, şu var bende sadi konuk a gittim bayağı tahlillerimi falan orada oldum ama Doğum binası çok eski pis gibi diğer binalar gene yenilenmiş ama kadın Doğumun koridoru bile boğuyordu beni orada, Avrupa yakasında böyle yeni yapılan bir hastane var mı acaba Doğum katı yenilenen falan,

Kizlar esimi carsiya yolladim.canim yemek istedi aciktim aldi geldi sagolsun geri yatti ismini demiyeyim caniniz ister belki oda bnde kalsin
ay çok merak ettim ama aferim eşinee :) en son geçen haftalarda canım bı tatlı cekmısti 3tane dilim yemıstım bıcatal yyemeyen ben normalde.tatlı canavarı oldum hamişken. benm de canım bısey ceksın songunlerde ıstıyorum yaa

ben üniversite hastanesinde doğum yapmak istiyorum, aynı hastanede bir arkadaşım 5 kasımda doğum yaptı sezeryanla ve hiçbir sorun yaşamadı, yalnız ikimiz de hastanedeki hocaların hastasıyız doğuma kendi doktorlarımız giriyor ve özel oda vs hazırlanıyor, böyle bir şey düşünebilirsiniz

Kuzum ben bi kaç kez yeltendim eğlencesine canım şunu çekti alıp gelsene diye benim tospik Kocam 2 gr veririm diye korkusundan yemek sepetinden sipariş verdi hiç eğlencesi kalmadı yani artık bu işin

Kuzum ben bi kaç kez yeltendim eğlencesine canım şunu çekti alıp gelsene diye benim tospik Kocam 2 gr veririm diye korkusundan yemek sepetinden sipariş verdi hiç eğlencesi kalmadı yani artık bu işin
aa dıceksın kı hayır ben senin elinle gıdıp aldıgından aşerıyorumm. mesela ben bırkeresınde kızımızın canı kahvaltıya gitmek istedihem de pusulada demıstım cok fenayız.

Cok gecmis olsun canim ciddi bisey olmasada yat dinlen zaten az kaldi sonra ararsin bu gunleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…