• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pozitif dogum videolari var bebgin cikisini falan gostermiyor, annenin ikinmalarini nefesini falan ve inan hic digerleri gibi cigliklar falan yok...benm.bahsettigim bu tarz videolar, bilincli olmakta fayda var
o cıglıkla cocuk cıkcaz sanıyoruz galıba o anda :) az sakın kalınsa dogum cok basıt

Pozitif dogum videolari var bebgin cikisini falan gostermiyor, annenin ikinmalarini nefesini falan ve inan hic digerleri gibi cigliklar falan yok...benm.bahsettigim bu tarz videolar, bilincli olmakta fayda var
e aynı şeylerı dıyoruz zaten aksini hıc demedımkı onları esımle bile ızledık o beni benden cok yönlendiriyor hamılelıkle ılgılı okudugum kıtaplar da var ınsanların gereksız ızledıgı vıdeolar var bunlar arastırmak bılınclı olmak degıl bana göre. okadar da gerksız seylerı ırdelemedim ırdelememde ben yoga da yaptım uzun zaman evımde vıdeolar acıp. bisuredır banu cıftcınının de vıdeolarını takıp edıyorum nefes egzersızleri ile ilgili. Hatta gecen burda plates mevzu oldu plates topu alıcam. ve eşime de soyledım kursa gtmeyı cok ısterdım onun vaktı hıc yok beraber kurs vıdeoları acıp yoga ve egzersızlerı yapalım diye

Kızlar aranızda kanguru alan var mı? Tavsiye istiyorum da.

Been henüz almadım ama ergonomik olanlardan tercih edicem. Yengemin tavsiyesiyle mamadus baby veya solomombaby alıcam canım. Bir de momfortbaby tavsiye ediliyor ergonomik olanlarda

genelde doktorlar bılıyorlar azcok nezman gelcegını . ilkcocugmda ozelde doktor sezeryan gunu vermıstı o sezeryan gununde benım sancım tuttu ve normal dogurdum :)ay cok heyecanlıyım herkes gıbı doktorum 3 hafta içerde tutmaya çalıscaz dedı eksıklerım varmı dıye dusunmeye basladım ama ondan once tabıkı bu ev temızlıgı nasıl olcak dıye dusunuyorum
yaa en zor kısım o.işte :( bizim bitti sayılır işler. Ama sureklı toplu tutmak cokcok güç olacak:( sezeryan derken normal olması negüzel olmuş nasıp olmuş :) ben bagırmadan duramam ya sınırlenınce bıle bagırasım gelır. psıkoojıkman bagıryor sanırm ınsan ıkınırken. Hele kı aylardır nasıl doldum cevremdekı ınsanlara ortalık ınler dıye korkuyırum:KK49:

Annem yarın gıdecek ve ben kendımı eşim yanımda yokken cokyalnız hıssedıcem.:( yine kv.lerin yogun gorusme ısrarlarına maruz kalmam umarım. Gerçekten annem dısında kımseyı.görmek konusmak ıstemıyorum dogum yaklastıkcs çok duygusallıştım sızde de öyle oldu mu. En ufak söylenen sey bıle bana batıyor:cry:

yaa en zor kısım o.işte :KK43: bizim bitti sayılır işler. Ama sureklı toplu tutmak cokcok güç olacak:KK43: sezeryan derken normal olması negüzel olmuş nasıp olmuş :) ben bagırmadan duramam ya sınırlenınce bıle bagırasım gelır. psıkoojıkman bagıryor sanırm ınsan ıkınırken. Hele kı aylardır nasıl doldum cevremdekı ınsanlara ortalık ınler dıye korkuyırum:KK49:
azcık ınlet canım gercekten doktorları dınleyınce kolay cıkıverıyor cocuk :)en fazla 3 ıkınma bnım hatam doktor sancın geldı mı ıkın dıyordu ben gelmden ıkınıyordum hemen cıksın dıye yanlıs yapmısım :D bu arada sımdı mesela korkuyorsun ya dogmhanye gırdın mı o korku yok oluyor tabı baskasının sesını duymadıktan sonra

e aynı şeylerı dıyoruz zaten aksini hıc demedımkı onları esımle bile ızledık o beni benden cok yönlendiriyor hamılelıkle ılgılı okudugum kıtaplar da var ınsanların gereksız ızledıgı vıdeolar var bunlar arastırmak bılınclı olmak degıl bana göre. okadar da gerksız seylerı ırdelemedim ırdelememde ben yoga da yaptım uzun zaman evımde vıdeolar acıp. bisuredır banu cıftcınının de vıdeolarını takıp edıyorum nefes egzersızleri ile ilgili. Hatta gecen burda plates mevzu oldu plates topu alıcam. ve eşime de soyledım kursa gtmeyı cok ısterdım onun vaktı hıc yok beraber kurs vıdeoları acıp yoga ve egzersızlerı yapalım diye
Evet ayni seyi soyluyoruz ben o videolari oneri egzersiLere olarak yazdim :) platese iki hafta gittim agrilarim vardi o donem gerci hep oldu ama agrilarimi gorunce hoca derslere gelmemi cok uygun bulmadi biraz korktu sanirim, sonra zaten benm de firsatim olmadi bu aralar o kadar yorgunum ki hic birsey yapmiyorum acikcasi, dr da risk faln deyince iyice saldim ama bakalim ne olacak

azcık ınlet canım gercekten doktorları dınleyınce kolay cıkıverıyor cocuk :)en fazla 3 ıkınma bnım hatam doktor sancın geldı mı ıkın dıyordu ben gelmden ıkınıyordum hemen cıksın dıye yanlıs yapmısım :KK70: bu arada sımdı mesela korkuyorsun ya dogmhanye gırdın mı o korku yok oluyor tabı baskasının sesını duymadıktan sonra
özelde aynı anda kac kısıyı dogurtuyorlar acaba onu ogrenmem lazım ya dr.u takıp edeblrim inşallah. gram korkum yok vajınal dogumdan çok istiyorum tek duam sağlıklı olması ve o doğurmayı yaşamakk. eninde sonunda çıkacak yani öyle ya da böyle. :KK48:

o cıglıkla cocuk cıkcaz sanıyoruz galıba o anda :) az sakın kalınsa dogum cok basıt
Evet oyleymis :) ikinmak ile ciglik atmayi karistiriyor halkimiz genelde, sakin olup ebelere teslim etmek gerek onlar dedigi anda ikinmali, nefes dedigi anda nefes alinmali..biz panik olunca bebek de panik oluyor icerde bu kez strese girip dogum zorlasoyor

Evet ayni seyi soyluyoruz ben o videolari oneri egzersiLere olarak yazdim :) platese iki hafta gittim agrilarim vardi o donem gerci hep oldu ama agrilarimi gorunce hoca derslere gelmemi cok uygun bulmadi biraz korktu sanirim, sonra zaten benm de firsatim olmadi bu aralar o kadar yorgunum ki hic birsey yapmiyorum acikcasi, dr da risk faln deyince iyice saldim ama bakalim ne olacak
ay dikkat et canım dogru rısk fln durumu anlatmıstın ben de dr.um yatıs bıtti derse istıyorum ıste yapmayı. gerçi pek dıkkat etmıyorum ısler gucler varken nerde yatmak risk var dese tabı kalkmazdım ben de. Ama kımse bızım gb yapamaz kı temzlk dısında hazırlıkları. hepımıze güç versin Allahım atlatalım şu gunlerı. Annem diyor dogumdan sonra kuş gb oluyorsun hele de normal doğurursan ordakı.dikiş bile çok can yakmıyor hafıflıyorsun dıyor. Yıllar oncekı.dikişler bile oyleyse sımdılerde daha kolaydır

ay dikkat et canım dogru rısk fln durumu anlatmıstın ben de dr.um yatıs bıtti derse istıyorum ıste yapmayı. gerçi pek dıkkat etmıyorum ısler gucler varken nerde yatmak risk var dese tabı kalkmazdım ben de. Ama kımse bızım gb yapamaz kı temzlk dısında hazırlıkları. hepımıze güç versin Allahım atlatalım şu gunlerı. Annem diyor dogumdan sonra kuş gb oluyorsun hele de normal doğurursan ordakı.dikiş bile çok can yakmıyor hafıflıyorsun dıyor. Yıllar oncekı.dikişler bile oyleyse sımdılerde daha kolaydır
Aynrn bana da oyle diyorlar normal yaparsan hemen sonrasinda kus gibu oluyorsun diye, inan simdi o kadar zorlaniyorum ki hic de aliskin degilim baskalarina muhtac olmaya, dedigin gibu dr dinlen diyor ama nerdee hic birsey olmasa bile bir suru sey cikiyor

20181125_211702.webp Güzel bence. Ben de bunu aldım. Benim de kızım olacak, ama çantayı biz takacağız. :)) Ben de siyah ve bu renk düşünüyordum en başta. Diğer renkler kıyafete göre uyumsuz olur diye düşündüm. Mesela ben genelde kot giyerim ve bu renkle uyumlu ve guzel oldu. Güzel günlerde kullanalım. :)

Maşallaah :)) baş bizim de önde koca kafalı olcak sanırım :)) ama karnından bi 5 gün alabiliriz teyzesi :KK70:
Evet birbirimizin eksiklerini tamamlaya biliriz fazlaliklarida eksiltebiliriz :-) allhm hepsine saglik sıhat versin

• Beğen
Reactions: Otb
Eki Görüntüle 2209363 Güzel bence. Ben de bunu aldım. Benim de kızım olacak, ama çantayı biz takacağız. :)) Ben de siyah ve bu renk düşünüyordum en başta. Diğer renkler kıyafete göre uyumsuz olur diye düşündüm. Mesela ben genelde kot giyerim ve bu renkle uyumlu ve guzel oldu. Güzel günlerde kullanalım. :)
Bu da çok güzelmiş canım , kot giyiniyorsan güzel gider benim arada klasik giyinmem gerekiyor o yüzden siyah almam iyi olmuş demekki , güle güle kullan sende :)

canım orda zıbınsetlerı tulumlar pıjama takımları fln cokguzell. engüzelleri sizin olsun annesi.yastık da uygundu cok kılıf hedıyelı ona da bır bak ıhtıyacın var ise
Hmm evet herkes oyle diyo cok guzellermis bakarim canim
Ben bugun corap alayim diye ugradim..15 tl idi.almadim..e bebekten 6 7 filandi aldigimda.. ama baska seye bakmadim varmiydi indirim bilmiyorum.
oo bende bakacagim bakalim yarin allahin izniylr

Bu aksam esimle gidemedik esimin yarin isi oldugu icin oglen gorumceyle gdcegiz insallah bebek alisverisine

Eki Görüntüle 2209363 Güzel bence. Ben de bunu aldım. Benim de kızım olacak, ama çantayı biz takacağız. :)) Ben de siyah ve bu renk düşünüyordum en başta. Diğer renkler kıyafete göre uyumsuz olur diye düşündüm. Mesela ben genelde kot giyerim ve bu renkle uyumlu ve guzel oldu. Güzel günlerde kullanalım. :)

Çantalarımız ayni renkleri farklı: ) koyu gri benim de güle gule kullanın ;)

Bu da çok güzelmiş canım , kot giyiniyorsan güzel gider benim arada klasik giyinmem gerekiyor o yüzden siyah almam iyi olmuş demekki , güle güle kullan sende :)
Evet o zaman daha iyi olmuş. Baktım neyi ağırlıklı olarak kullanıyorum ona göre aldım. Teşekkür ederim. :)

Back
X