• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ben de bunu aldim ici cok genis ve cok kibar duruyor yorumlar da cok iyi baska renkleri de var, ben interntten aldim ama jokerden gorup de aldim
o çantayı ben de çok beğendim ama fiyatı diğerlerine göre yüksekti diye hatırlıyorum, fiyatı nedeniyle alıp almamakta kararsizim ama çok çok güzel bence, güle güle kullanın

Kızlarr temizlik bitti nasıpse bebişimin odası da gelecek yarın akşam. Aslında dün gelecekti ama boyacı gardrobun cekmecelerını şifonyerın rengi ile aynı yapacaktı karıştırmıs onu da açık gri yapmış. Napalım 2gun daha beklıcez artık dedık odası gelınce silicezz yaklasık bırkac gun boyunca sonra ıyıce havalanınca eşyalrını yerlestırecegız onlar da katlı duruyor benım gardrobumda ordan oraya kolayolucak:) hastane çantam, süs ıcın hazırlıklar da tamam geriye sadece tül,cibinlik ve halı kalıyorr benden finish simdilik :)

Kızlarr temizlik bitti nasıpse bebişimin odası da gelecek yarın akşam. Aslında dün gelecekti ama boyacı gardrobun cekmecelerını şifonyerın rengi ile aynı yapacaktı karıştırmıs onu da açık gri yapmış. Napalım 2gun daha beklıcez artık dedık odası gelınce silicezz yaklasık bırkac gun boyunca sonra ıyıce havalanınca eşyalrını yerlestırecegız onlar da katlı duruyor benım gardrobumda ordan oraya kolayolucak:) hastane çantam, süs ıcın hazırlıklar da tamam geriye sadece tül,cibinlik ve halı kalıyorr benden finish simdilik :)
Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanııın =)

Arkadaşlar ben bugün ilk defa vajina kemiğinin hemen altında hissettim bebeği. Normaldeki hareketlerinden çok aşağıda hissedince biraz panikledim ama annem sancı yoksa sıkıntı olmaz dedi rahatlattı içimi. Yarın doktoruma da sorucam böyle hisseden var mı

özelde aynı anda kac kısıyı dogurtuyorlar acaba onu ogrenmem lazım ya dr.u takıp edeblrim inşallah. gram korkum yok vajınal dogumdan çok istiyorum tek duam sağlıklı olması ve o doğurmayı yaşamakk. eninde sonunda çıkacak yani öyle ya da böyle. :KK48:
Ozeldenfazla ş
özelde aynı anda kac kısıyı dogurtuyorlar acaba onu ogrenmem lazım ya dr.u takıp edeblrim inşallah. gram korkum yok vajınal dogumdan çok istiyorum tek duam sağlıklı olması ve o doğurmayı yaşamakk. eninde sonunda çıkacak yani öyle ya da böyle. :KK48:
ozel hastanede pek normal doguran yok gıbı ya genelde sezeryan :) Allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın amıııııııın

Evet oyleymis :) ikinmak ile ciglik atmayi karistiriyor halkimiz genelde, sakin olup ebelere teslim etmek gerek onlar dedigi anda ikinmali, nefes dedigi anda nefes alinmali..biz panik olunca bebek de panik oluyor icerde bu kez strese girip dogum zorlasoyor
Aynen dedıgın gıbı oluyor sonra bebıs cıkcagına ıyıce yukarılara kacıyor :/

sağol canıımm buarada sen nasıloldun iyi msn
İyiyim canım şükürler olsun kasılma felan olmadı daha fakat sağ bileğimde karpal tünel sendromu oldu sanırım hamilelikte olurmuş elimi oynatamıyorum acıdan geceleri ağliyarak uyanıyorum o derece ağrıyor bileğim :'(

o çantayı ben de çok beğendim ama fiyatı diğerlerine göre yüksekti diye hatırlıyorum, fiyatı nedeniyle alıp almamakta kararsizim ama çok çok güzel bence, güle güle kullanın
Evet canm jokerde cok pahaliydi ben hepsi buradadn daha uyguna aldim ama indirimjnj bekledim baya

İyiyim canım şükürler olsun kasılma felan olmadı daha fakat sağ bileğimde karpal tünel sendromu oldu sanırım hamilelikte olurmuş elimi oynatamıyorum acıdan geceleri ağliyarak uyanıyorum o derece ağrıyor bileğim :'(
Ayni sorun bende de var, sag elim surekli uyusuyor is yapamiyrum sabahalari sag elim kasilmjs uyaniyorum, bazilari gebelik sonrasi geciyorms bazilari kaliciyms insallah gecer

Arkadaşlar ben bugün ilk defa vajina kemiğinin hemen altında hissettim bebeği. Normaldeki hareketlerinden çok aşağıda hissedince biraz panikledim ama annem sancı yoksa sıkıntı olmaz dedi rahatlattı içimi. Yarın doktoruma da sorucam böyle hisseden var mı

Canim uzun zamandir Ben Boyle hissediyorum hayli asagida. Kontrollerde de bebegin basi hep cok asagida. Normal diyolar hep, dogum yaklastikca bebek baskisini arttiriyor icini ferah tut

Canım az önce bir cevabında plates topu alıcağını okudum doğum hanede geçen acile gittiğimde gördüm vardı konak hastanesinde :)

Canımm farklı acıdan bakmıssın. ya da ben acıklamamısım kötü şeylere bakmanın manası yok demek istediğim bu, araştırma derken kalkıp da doğum videosu asla izlemem hayatında cokkez dogum yapmıs ınsanların bıle ızledıgınde ıcının cız ettiği ürperdiği sahneler. neden kendimi korkutayım kı. faydalı seylerın hepsnı bılıyorum gebelik eğitimlerine de katıldım hastanemin. bu ay sonunda da katılacagım. Fazla bilinçliyim yani her konuda. Korkutucu şeylere kulagım tıkalı.gözlerim kapalı sadece. Gereksiz bilgi yarardan cok zarar verir
Canım bende katılacam belki görüşürüz :)

bana korkmamam için araştırma yapma dediler hiç. Hiç araştırmadım ne vıdeo baktım ne detaylı yazı okudum ondan da olabılır belki. Ama bir de ben 1ocakta normal dogum.yaptıgımı gördüm rüyamda canım. Bildiğin ıkınırken uyandım gerçekten ıkınıyordum okadar ürpermiştim ki rüya bıle gerçekten o hissi uyandırdı bende. Çok garipti ondan sonra Daha çok istedim. Tabiki şartlar elvermezse yapsınlar sezeryan yeterki kızım sağlıkla doğsun
Ahh ben onu yapamadm işte daha az önce bile izledim :) sen dogrusunu yapmışsın. İnşallah canım sağlıkla kavuşuruz hepimiz :)

Maşallah daha ne olsun canım :)

Canım az önce bir cevabında plates topu alıcağını okudum doğum hanede geçen acile gittiğimde gördüm vardı konak hastanesinde :)
evet kuzum hastanemizde dogumun son anına dek plates topuyla yönlendiriyorlar seni. Arkadaşım nisanda doğum yaptı çok da güzel neler yapacagını.yönlendirmişler ben de az tecrubelı olmak ısterım dogumdan önce

kanzın şu modeli var bende canım çok kalıtelı ve kullanıslı içi de nubuk

Merhaba. Kanguru alırken ergonomik olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Duruş şekli çok önemli. Fotodaki gibi ürünlerde bebeğin kalça ve bacağı zarar görüyor Allah korusun. Aynı fiyata ergonomik bir çok kanguru var. 2.el bile bulunabilir. Ya da ilk aylar için slingler var. İlk çocuğumda yıllarca kanguru kullandım. Şimdi 2.de de başlayacağım nasipse.

Merhaba. Kanguru alırken ergonomik olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Duruş şekli çok önemli. Fotodaki gibi ürünlerde bebeğin kalça ve bacağı zarar görüyor Allah korusun. Aynı fiyata ergonomik bir çok kanguru var. 2.el bile bulunabilir. Ya da ilk aylar için slingler var. İlk çocuğumda yıllarca kanguru kullandım. Şimdi 2.de de başlayacağım nasipse.
yalnız bunda bi sıkıntı yokki çok arastırdık zaten ilk aylarda yatar pozısyonda kullanıcaz 5farklı pozısyonu var belgelı bir urun avrupa ve saglıkstandartlarına uygun belgelı eniyetli ve yan acık cırtcıtları var. yani tüm ozellıklere sahıp kullanan kımsede gördunüz mü bılmıyorum ama hıcbır sıkıntı yaratmayacak bir ürün. Tavsıye edıyorum gönülrahatlıgıyla aksi olsa benden önce eşim almazdı cokarastırır ozellıkle bu tarz ürünleri. yani benim içim rahat önemli olan bu

Back
X