• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
senin kirlenmez canım tabi, bizde küçük canavar var :KK66:) halıya geçen vişne suyu döktü mesela, duvarlar zaten allahlık :) koltuklar da . Hiçbişeyi kasıtlı yapmaz, ama kuzum daha çok küçük. Mesela örtü serer bişey yerken dökmemek için, sonra ben içerdeyim mesela, o örtüyü sallaya sallaya gelir al annecim diye :))
yaa canım ben unutuyorum burda çocuklu hamişleri kbakma oyledır tabı evde bide küçük çocuk varken. kıyamam ya masumluk işte annecim dıynce de bütün akan sular duruyordur tabi:)

Meraba ben uzun zamandır yazamadım buraya insallah hepinizin durumu iyidir. Ben en son bebeğim 27 haftalıkken gittim 890 gramdı doktor kilosu iyi değil dedi kendimce kilo aldırcı şeyler yemeye calıstım ama hic sağlıklı beslenen biri değilim nerde zararlı bisey var onu seviyorum bu ay dikkat ettim ama bebeğim için. Cuma günü tekrar kontrole gidicem insallah kilo almıstır. Sizin kilolar ne durumda cok mu az gercekten haftasına göre 890 gram :KK43:

Çok şükür canım lekesiz günlerdeyim inşallah tekrarlamaz bir daha. 2 defa tatbikat yaptırdı bize sıpa :)) Korkudan çantaları da odasını da hazırladık hafta sonu :))

Sen nasılsın izne ayrıldın herhalde dimi?
Canım nasılsın?
Bizim bebeler aynı seninle.
Bizimki de iki defa tatbikat yaptırdı :emir_bebek::110:
Ben daha hiçbir şeyini hazırlamadim çantamı bile hazır değil. Ablamı bekliyorum o yapacak. Hastane çıkışı falan da almam lazım ama korkudan alışverişe çıkamıyorum :/

Teşekkür ederiim :) Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü canm ama bi sonraki randevu da hem çatı muayenesi hem nst bakıcaz dedi
a dogru benım de olcuyor hep kac cm cıktı gecen ay 4.1 di benim çatı muayenesı falan mı yaptı acaba dedım. Buay cok merak ediyorum durumlar neolcak 37.haftada olacagım gıttıgimdee :emir_bebek:

a dogru benım de olcuyor hep kac cm cıktı gecen ay 4.1 di benim çatı muayenesı falan mı yaptı acaba dedım. Buay cok merak ediyorum durumlar neolcak 37.haftada olacagım gıttıgimdee :emir_bebek:
Kaç cm olduğunu söylemedi ama iyi dedi ben de sormadım :KK48: zaten ufaklığı görünce doktorun söylediklerini de duymuyorum bütün sorular uçup gidiyor aklımdan, sarhoş gibi çıkıyorum sonra eşim şunu da demişti bunu da demişti diyor :KK48:

Canım nasılsın?
Bizim bebeler aynı seninle.
Bizimki de iki defa tatbikat yaptırdı :emir_bebek::110:
Ben daha hiçbir şeyini hazırlamadim çantamı bile hazır değil. Ablamı bekliyorum o yapacak. Hastane çıkışı falan da almam lazım ama korkudan alışverişe çıkamıyorum :/

Evet aynılar sağlıcakla gelsinler :))

Bende alışveriş için kasımın ilk haftasına hazırlamıştım kendimi ama maalesef izin vermedi bizim cadı. Bazılarını internetten aldım bazılarını da kardeşim çıkıp halletti sağolsun. Vaktim oldukça aldıklarımı yıkayıp ütüledim artık pek bişey kalmadı.

Sen de kendi çantanı hazırla da bebek için öyle yada böyle hazırlayıp getirir sizinkiler.

Kaç cm olduğunu söylemedi ama iyi dedi ben de sormadım :KK48: zaten ufaklığı görünce doktorun söylediklerini de duymuyorum bütün sorular uçup gidiyor aklımdan, sarhoş gibi çıkıyorum sonra eşim şunu da demişti bunu da demişti diyor :KK48:
ahaah aynen canım ben de oyuzden vıdeoya aldırıyorum hem hatıra oluyor hem sonra dınlıyorum. ablam da gırıyor yanımıza çekiyor. eşim anı yasıcam dıye ablama cektırıyorr:)hep dınlıyrm a şunu da demiş fln bebegımı özledikçe izliyorum:KK22:

yok ya kızım cıkmak ıstiyor artık anlasıldı resmen kafa atıyor vajına bolgeme :işsiz::olamaz: çok gıdıklıyor yaa

Meraba ben uzun zamandır yazamadım buraya insallah hepinizin durumu iyidir. Ben en son bebeğim 27 haftalıkken gittim 890 gramdı doktor kilosu iyi değil dedi kendimce kilo aldırcı şeyler yemeye calıstım ama hic sağlıklı beslenen biri değilim nerde zararlı bisey var onu seviyorum bu ay dikkat ettim ama bebeğim için. Cuma günü tekrar kontrole gidicem insallah kilo almıstır. Sizin kilolar ne durumda cok mu az gercekten haftasına göre 890 gram :KK43:

Herkesin bünyesine gore değişir bebeğin kilosu ama muz ye soda ic kaşar da kilo aldırıyor zararlı seyleri canimiz hep istiyor ama fedakarlık yapıp yememeye çalış düzenli yumurta ye süt iç yoğurt ye vs.Benim her kontrolde haftasına gore hep uyumlu idi kilosu

instagramda petitboombabay den düz pembe hastane çıkış setini aldım. penye battaniyesi var.
bir de puf puf kışlık pembe renkli battaniye istiyorum.
battaniye önerilerinizi bekliyorum. alıp memnun kaldığınız battaniyeler var mı??

instagramda petitboombabay den düz pembe hastane çıkış setini aldım. penye battaniyesi var.
bir de puf puf kışlık pembe renkli battaniye istiyorum.
battaniye önerilerinizi bekliyorum. alıp memnun kaldığınız battaniyeler var mı??
ben de de aynı sorun var :( yaptırdıgım hastane çıkısına uygun battanıye arayıp duruyorum bır bulamadım yedek hastane cıkısının var ama renklerı ve tıpı farklı yaptırdıgımdan. ben peluş battaniye aldım ikitane yumusak kasmır tarzı canım özdilekte cokguzel ürünler var bir bak ıstersen

ben de de aynı sorun var :KK43: yaptırdıgım hastane çıkısına uygun battanıye arayıp duruyorum bır bulamadım yedek hastane cıkısının var ama renklerı ve tıpı farklı yaptırdıgımdan. ben peluş battaniye aldım ikitane yumusak kasmır tarzı canım özdilekte cokguzel ürünler var bir bak ıstersen
özdilek tmm cnm yazdım bunu ilk fırsatta bakacağım.
dün english home baktım beğendiğim battaniyelerin hep mavisi vardı pembe kalmamıştı :(

canımm. sayende aradığım battaniyeyi buldum söylediğin sayfada hem de takım gb olucak kıyafetle. uyar mı sence fırfır battanıyede de var ya. kıyafet de somon tonunda fotoda daha pembe cıkmıs ama somon daha cok MERiN_ MERiN_

Eklentiler

• Screenshot_20181126-160137.webp
    Screenshot_20181126-160137.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 20181108_113552.webp
    20181108_113552.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 72
Back
X